18 / 05 / 2024

denizbank fastpay simit sarayı indirimi

denizbank fastpay simit sarayı indirimi

Yapılan iş birliği kapsamında Denizbank müşterisi olsun olmasın, tüm fastPay kullanıcıları, Simit Sarayı mağazalarında fastPay ile gerçekleştirdikleri ilk 7 lira ve üzeri ödemede, çay ve simit tutarı kadar para iade hakkı kazandı...

DenizBank ihtiyaç ve konut kredisi faiz oranları!

DenizBank kampanyalı kredi faiz oranları ile ihtiyaç kredisi için de konut kredisi içinde cazip avantajlar sunuyor. DenizBank’ın kredi faiz oranlarını KrediPazarı araştırdı.

DenizBank kampanyalı konut kredisi faiz oranları 2019!

DenizBank kampanyalı konut kredisi kapsamında yüzde 1.89 faiz oranı ile 25 yıl vadeye kadar konut kredisi fırsatı sunuyor. DenizBank kampanyalı konut kredisi ürününün detayları nedir?

DenizBank kampanyalı konut kredisi faizlerini arttırdı!

DenizBank kampanyalı konut kredisi faiz oranlarını arttırdı. Bankanın kampanyalı konut kredisi faiz oranları yüzde 1.89 oldu..

DenizBank konut kredisi kampanyası 2019!

DenizBank yüzde 1.67’den başlayan faiz oranları ile kampanyalı konut kredisi kullandırıyor. DenizBank kampanyalı konut kredisi şartları neler?

DenizBank konut kredisi masrafları ne kadar?

DenizBank’ın konut kredisi ürünlerine uyguladığı masraflar ne kadar? Sigorta kullanımında faiz avantajı sağlıyor mu?

DenizBank konut kredisi faiz oranlarında indirim!

DenizBank konut kredisi faiz oranlarında indirim uyguladı. Banka konut kredisi faiz oranlarını 25 seneye vadeye kadar yüzde 1.69’a düşürdü.

DenizBank konut kredi faiz oranları 2019!

DenizBank 60 ay vadeye kadar yüzde 1.99 konut kredisi faiz oranı kullandırıyor. Ayrıca 300 ay vadeye kadar konut kredisi kullandırımı yapıyor...

DenizBank'ta yüzde 1,99 faizle konut kredisi!

DenizBank yüzde 1,99’dan başlayan faiz oranları ile konut kredisi kullandırıyor. DenizBank’ın konut kredisi ürününün detaylarını ve krediye ek uygulanan masraflarını Kredi Pazarı araştırdı...

DenizBank’tan konut kredisi faiz indirimi!

DenizBank en yüksek faiz oranını kullandıran bankayken bugün itibari ile konut kredisi faiz oranlarında yüzde 2’nin altına inecek şekilde indirim yaptı…

DenizBank konut kredisi faizlerinde artışa gitti!

DenizBank ekimin üçüncü haftası itibari ile konut kredisi faiz oranlarında artış yaptı. İşte DenizBank’ın güncel konut kredisi faiz oranı ve konut kredisi ürünün ayrıntıları…

Avrupa'nın en büyük Simit Sarayı Leicester’da açıldı!

Simit Sarayı, Avrupa'daki en büyük mağazasını dünyanın en önemli turizm merkezlerinden biri olan Londra Leicester Meydanı’nda açtı.

Simit Sarayı, Londra'daki mağazasını 107'ye çıkaracak!

Londra'da 22 mağazası bulunan Simit Sarayı'nın 85 mağazası olan bir zinciri satın alması gündemde. Böylece Simit Sarayı, Londra'daki mağazasını 107'ye çıkaracak...

Simit Sarayı Sırbistan'da 8 mağaza açtı!

Yıl içerisinde toplam 150 yeni mağaza açmayı hedefleyem Simit Sarayı Sırbistan'da 8 yeni mağaza açtı. 

denizbank fastpay simit sarayı indirimi Haberi

denizbank fastpay simit sarayı indirimi


Denizbank, fastPay uygulaması için Simit Sarayı ile ortak kampanya düzenledi.


Denizbank açıklamasına göre, yapılan iş birliği kapsamında Denizbank müşterisi olsun olmasın, tüm fastPay kullanıcıları, Simit Sarayı mağazalarında fastPay ile gerçekleştirdikleri ilk 7 lira ve üzeri ödemede, çay ve simit tutarı kadar para iade hakkı kazandı.


Kullanıcılar ayrıca fastPay ile 3 kez 10 lira ve üzeri ödeme gerçekleştirmeleri halinde ödedikleri tutarın 10 lirasını geri alıyor. Her hafta sonunda, hak edilen 10 lira iade, direkt olarak kullanıcıların fastPay bakiyelerine aktarılıyor. Denizbank ve Simit Sarayı’nın kampanyası Mart 2014 sonuna kadar devam edecek.


Açıklamada görüşlerine yer verilen Denizbank Dijital Kuşak Bankacılığı Grubu Genel Müdür Yardımcısı Murat Çelik, Türkiye’de mobil cihaz kullanımının yaygınlaşmasına paralel olarak, mobil bankacılık uygulamalarına ilginin her geçen gün arttığını ifade etti.


Çelik, banka olarak,...