02 / 05 / 2024

Denizbank yeni şubaleri

Denizbank yeni şubaleri

"Ekonomik büyüme son 5 yıldan daha farklı bir trend çizmeye başladı" diyen DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş, "2014'de 25 şube açıp 750 şubeye ulaşmayı planlıyoruz" dedi...

Ev alacaklara son dakika faiz müjdesi: Denizbank konut kredisi hesaplama! İşte 500 bin, 1 milyon TL kredinin taksitleri

Yeni ev alacaklar banka banka konut kredisi faiz oranlarını merak ediyor. Peki DenizBank'ta konut kredisi faizi ne kadar? 500 bin, 1 milyon ve 1 milyon 500 bin TL'lik konut kredisinin aylık taksitleri ve geri ödemesi kaç TL?

Denizbank'tan yeni duyuru: Emekli promosyon rakamları güncellendi. İşte Denizbank'ın güncel emekli promosyon kampanyası

Emekli promosyon rakamlarına emeklilere müjdeli haber Denizbank'tan geldi. Denizbank emekli promosyon rakamlarını güncellediğini açıkladı. İşte Denizbank'ın güncel emekli promosyon rakamları...

Denizbank'tan yeni müşterilere özel ihtiyaç kredisi: Hangi faiz oranıyla ve nasıl başvurulur?

Denizbank, yeni müşterilerini memnun etmek ve finansal ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı olmak için çekici bir kampanya sunuyor. Bu kampanya kapsamında, yeni müşterilere cazip fırsatlar sunuluyor. Peki Denizbank hangi faiz oranıyla ihtiyaç kredisi sunuyor, detaylar neler?

Denizbank’tan sürekli kazandıracak açıklama! Her hafta cebinize tam bu kadar para kalacak!

Denizbank’tan yaz ayına özel yeni bir kampanya haberi geldi. Tekstil ve hazır giyim sektörüne yönelik bir kampanya düzenleyen Denizbank, müşterilerin kampanya kapsamında her hafta 75 TL indirim kazanacağını duyurdu.

O banka bomba müjdeyi duyurdu! Müşteriler buna çok sevinecek!

Düzenlediği kampanyalarla müşterilerine gerek hediye puan kazandıran gerekse de çeşit çeşit avantajlar sunan Denizbank, yeni bir kampanya hazırladığını duyurdu. Denizbank, düzenlediği kampanya kapsamında İşbir Yatak’tan yapılacak alışverişlerde ek taksit imkânı sağlayacağını paylaştı.

Denizbank son dakika açıklaması yaptı! Banka emekli promosyonunda güncellemeye gitti!

DenizBank, emekli müşterileri için yeni bir kampanya başlattı! Emekli maaşını 3 yıl süreyle DenizBank'tan alma sözü veren müşterilere 5.000 TL'ye kadar promosyon fırsatı sunulacak. İşte ayrıntılar...

Denizbank’tan bayram harçlığı! IBAN numaranıza para yatacak!

Her banka hem müşterilerini memnun etmek hem de yeni müşteri kazanmak için çeşitli kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Bu kapsamda, bir kampanya hazırlayan Denizbank, kampanyaya şartlarına uyan müşterilerin 125 TL kazanacağını duyurdu.

Denizbank az önce açıkladı! Bu tarihe kadar adınıza geri ödemesiz para yatacak!

Denizbank’tan Bonus kart müşterilerini sevindirecek bir haber geldi. Market alışverişlerine yönelik yeni bir kampanya hazırladığını duyuran Denizbank, kampanya kapsamında müşterilerinin tam 200 TL kazanacağını duyurdu.

Denizbank’tan ilaç gibi haber geldi! Ay sonuna kadar kartınıza hediye para yatacak!

Düzenlediği kampanyalara müşterilerini her zaman sevindirmeyi başaran Denizbank, yeni kampanyasını resmi internet sitesinden duyurdu. Denizbank, kampanyaya katılım sağlayan müşterilerin 300 TL kazanacağını paylaştı.

Bu banka öyle bir kampanya yapıyor ki başvuran kazanır! İşte o detaylar!

DenizBank, yeni bireysel kredi kartı kampanyası ile müşterilerine özel indirimler sunuyor. Bu fırsatı kaçırmadan hemen başvurun ve anında 300 TL indirim ile kazanın. Son başvuru tarihi yaklaşıyor, bu yüzden acele edin ve detaylı bilgi için haberimizi okuyun.

Denizbank Mayıs ayında tend haline geldi! Emekliler sevinçten yerinde duramayacak!

Mayıs ayı emekli promosyonları yeni rakamlarla gündeme geldi. Denizbank aracılığı ile yapılan emekli promosyon güncellemesi ile beraber yeni rakamlar dikkat çekti. Şart sunulmadan bir şekilde en yüksek promosyonu veren bankalardan birisi olan Denizbank emekli vatandaşların ilgi odağı oldu.

Denizbank'tan son dakika müjdesi! Kimliği ile başvuran 10 bin TL'yi kapıyor!

Denizbank, yeni müşterilerine özel bir fırsat sunuyor. Kampanya dahilinde, şubeye gitmeden ve karmaşık başvuru süreçleriyle uğraşmadan, 10.000 TL'ye kadar yüzde sıfır faizli anında kredi imkanı sağlanıyor.

DenizBank telefondan başvuru yapana faizsiz 10 bin TL! Şubeye gitmeye gerek yok!

Yüksek faizli kredi seçenekleri ile Deniz Bank şubesine gitmenize gerek kalmadan finansal sorunlarınıza çözüm bulabilirsiniz.  DenizBank, yeni müşteriler için faizsiz kredi kampanyası ile finansal ihtiyaçlara çözüm sunuyor.

Denizbank yeni şubaleri Haberi

Denizbank yeni şubaleri

"Ekonomik büyüme son 5 yıldan daha farklı bir trend çizmeye başladı" diyen DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş, "2014'de 25 şube açıp 750 şubeye ulaşmayı planlıyoruz" değerlendirmesinde bulundu DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş, "2013 yılında bugüne kadarki döneme bakılırsa bankaların iyi bir performans gösterdikleri söylenebilir. Büyüme güçlüydü.Geçen yılın tamamında %16 artan krediler sadece ilk 11 ayda %27 arttı. Mevduat büyümesi kredilerin altında kalsa da özellikle son 3-4 aylık dönemde faizlerin de artmasının desteği ile aradaki farkı kapamaya başladıklan görüldü. Hızlı büyürken kredi riski kontrol altındaydı ve sorunlu krediler oranı %3'ün altında kalmaya devam etti."dedi.. 


DÜŞÜŞÜN ETKİLERİ 


"Aktif büyümesindeki olumlu tabloya karşın bankalann sermaye karlılığı 2011 ve 2012'deki gibi %14'lü seviyelerde kaldı. Karlılıktaki bu düşüşün ilk etkilerini görmeye başladık" diyen Ateş," Sermaye Yeterlilik...