08 / 07 / 2024

Denize sıfır uçurum ev

Denize sıfır uçurum ev

Genelde evlerin yerdeki temel üzerinde yukarı doğru yükseldiği düşünülse de, pekala yukardan aşağıya doğru asılabilirler.Denizin üzerinde sarp bir kayalığa adeta çakılmış bir ev tasarımı. Peki böyle bir evde kim yaşamak ister?...

Türkiye'deki en ekonomik sıfır araçlar neler? Marka marka ekonomik araç fiyatları...

Mayıs ayının güncellenen sıfır otomobil rakamları duyuruldu. Bu ayın en uygun fiyatlı sıfır araba markası Hyundai i10 olduğu kaydedildi. Buna göre, en ucuz otomobil modelleri ve fiyatları neler?

Biva Yatırım’dan hem denize sıfır hem tarım alanındaki Çeşme Gücücek Koyu için açıklama geldi: Halka ait kalacak! 

İzmir Çeşme Gücücek Koyu’nda denize sıfır parselde hayata geçirilecek olan rezidans projesi ile ilgili bir açıklama yapan Biva Yatırım, haberlerde bahsedildiği gibi plajı özelleştirme, kapatma gibi bir niyetleri olmadığını belirtti.

Özak GYO Hayat City Mahmutbey'de sıfır faiz 18 ay vade fırsatı! Hemen oturuma hazır daireler!

Özak GYO tarafından Basın Ekspres'e komşu olarak yükselen Hayat City Mahmutbey'de sıfır faiz 18 ay vade fırsatı devam ediyor. 

Sıfır otomobil alanlar dikkat! Ekspertiz hizmeti alırken bilinmesi gerekenler!

İkinci el araçlar için kullanılan ekspertiz servisinde bilinmeyen yönler gündemdeki yerini koruyor. Sıfır otomobil alanların çoğu da bu hakları maalesef bilmiyor. Bu süreçte, ekspertiz uzmanı sıfır otomobil alanlara ya da alacaklara önemli açıklamalar yaptı. 

2024 otomobil fiyatları belli oldu! En ucuz sıfır otomobiller hangileri?

2024 model sıfır otomobiller bayilerde yerini almaya başladı. Çoğu marka 2024 model arabalarının satışlarına başladı. Peki en ucuz sıfır otomobiller hangileri?

'Kiralar pahalı' diyen MB Başkanı Erkan hakkında yeni iddia: Bodrum'da denize sıfır villa aldı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, geçtiğimiz günlerde İstanbul'daki kiraların ne kadar yüksek olduğunu belirten bir açıklama yapmıştı. Tartışmalar devam ederken Erkan'ın Bodrum’da denize sıfır villası olduğu iddia edildi. 

TL'nin değeri her geçen gün erozyona uğruyor! Peki paradan sıfır atılır mı? İslam Memiş'ten olay yorum

İslam Memiş, BTCHaber’de yer alan yazısında son dönemde gündeme gelen "Paradan sıfır atılır mı?" tartışmasını kaleme aldı. İşte İslam Memiş'in o yorumu...

Spekülatörler sıfır araçta fiyatları tırmandırıyor!

Sıfır araç fiyatlarındaki yükselişte satış yapan taraflar birbirlerini suçluyor. Sıfır araçların ülkeye gelişinde sorun olduğu haberlerinin ve bu yönde ilanların fiyatları tırmandırdığı iddia ediliyor.

5 bin metrekareden büyük toplam 1.400 bina 'Neredeyse Sıfır Enerjili Binalar' konseptine geçti!

5 bin metrekareden büyük binalarda yenilenebilir enerji zorunluluğu getiren düzenleme kapsamında toplamda 1.400 bina, "Neredeyse Sıfır Enerjili Binalar" (nSEB) konseptine geçti.

Foça Port'ta lansmana özel fırsatlar! Denize sıfır konutlar satışa çıktı!

Sertürk İnşaat tarafından hayata geçirilen Foça Port projesinde lansmana özel fırsatlar sunuluyor. Proje deniz sıfır konumda yükseliyor.

Hedef sıfır riskli bina! Depreme karşı ‘Avcılar Modeli’

Olası İstanbul depreminde en riskli ilçelerin başında gelen Avcılar’da 2029 yılına kadar sıfır riskli bina hedefi konulduğu bildirildi. Peki Türkiye’ye ‘Avcılar Modeli’ olarak tanıtılan bu sistem nasıl işliyor?

Binlerce sıfır otomobil Türkiye'ye doğru yola çıktı! Görüntüler sosyal medyada olay oldu!

Çip krizinin etkisiyle sıfır otomobillerde yaşanan tedarik sorunları sonrasında, Çin'den Türkiye'ye doğru binlerce sıfır araç yola çıktı. Gemideki modellerin çoğunun 5 yıl aradan sonra Türkiye pazarına dönüş yapacak olan Chery'e ait olduğu düşünülüyor. İşte detaylar...

Sıfır otomobil almak isteyenler isyanda! Sıfırı bayide bulunmayan otomobiller galeride fahiş fiyatla satılıyor!

Türkiye’de otomobil fiyatlarının artmasına rağmen, parası olan da araç alamıyor. Yeni bir otomobil almak isteyenler fiyatların her gün yükselmesinden şikayet ederken, kimileri de parası olduğu halde araç bulamıyor. Gelen bilgilere göre ise marttan önce hemen hiç bir bayide sıfır araç bulmak imkansız

Denize sıfır uçurum ev Haberi

Denize sıfır uçurum ev

"Genelde evlerin yerdeki temel üzerinde yukarı doğru yükseldiği düşünülse de, pekala yukardan aşağıya doğru asılabilirler"



DENİZİN üzerinde sarp bir kayalığa adeta çakılmış bir ev tasarımı. Peki böyle bir evde kim yaşamak ister? 


Bu evin satış ilanı ise şöyle: Muhteşem manzaralı, gerçekten denize sıfır ev. Yüksekten korkmayan, parası bol alıcılar için gayet uygun... Bu ev şimdilik sadece bir tasarım ama, prefabrike konut tasarımı ve inşaatı yapan Avustralya şirketi Modscape'in "Uçurum Ev" projesi, sanal haliyle bile, yükseklerle pek dayanamayanları altüst edebilecek görünümde. Evin çekici unsurlarına gelince... Biri banyolu olmak üzere üç büyük yatak odası, şık bir salon, ayrıca bir banyo, sundurmalı park yeri var projede. Ve en alt katta da, yüksekliğe ne kadar dayanıklı olduğunuza göre, tanımı, 'baştan çıkarıcıdan", 'mide bulaııdırıcıya'kadar değişebilen bir...