02 / 05 / 2024

Denizİstanbul teslimleri ne zaman

Denizİstanbul teslimleri ne zaman

Yakuplu Denizİstanbul iletişim için 444 41 51 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Keleşoğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede toplam 4 bin 500 adet konut yer alıyor.

Beylikdüzü Denizİstanbul ulaşım!

Beylikdüzü Denizİstanbul ulaşım bilgilerine göre proje, deniz otobüsü iskelesine 7 kilometre uzaklıkta yer alıyor. Projenin Mercan Konakları etabında 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor.

Lens İstanbul teslimleri ne zaman?

Lens İstanbul projesi 33 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Lens Yapı imzasını taşıyan proje Pendik-Kurtköy'de inşa ediliyor. Peki Lens İstanbul teslimleri ne zaman?

Seba Suites teslimleri ne zaman?

Seba Suites projesi İstanbul Kağıthane'de Seba İnşaat tarafından hayata geçirildi. Peki Seba Suites teslimleri ne zaman?

Porta Vadi teslimleri ne zaman?

Porta Vadi projesi İstanbul Kağıthane'de Tüm yapı tarafından hayata geçirildi. Peki Porta Vadi teslimleri ne zaman?

Lens İstanbul teslimleri ne zaman?

Lens İstanbul projesi İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de Lens Yapı tarafından inşa ediliyor. Peki Lens İstanbul teslimleri ne zaman?

Mesa Çubuklu 28 teslimleri ne zaman?

Mesa Çubuklu 28 projesi iki katlı 6 blok olarak Mesa Mesken Sanayii A.Ş. tarafından İstanbul Beykoz'da inşa ediliyor. Peki Mesa Çubuklu 28 teslimleri ne zaman?

Ispartakule Bahçeyaka teslimleri ne zaman?

İstanbul Avcılar'a bağlı Ispartakule'de hayata geçirilen Bahçeyaka projesinde konut teslimleri 2019 yılında yapılacak. Ispartakule Bahçeyaka teslimleri ne zaman?

We Haliç teslimleri ne zaman?

Ilgın İnşaat tarafından İstanbul Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilen We Haliç projesi 58 bin 500 metrekare alan üzerinde yükseliyor. We Haliç teslimleri ne zaman?

Mesa Gökada teslimleri ne zaman?

11 bin 669 metrekare alan üzerinde yükselecek Mesa Gökada projesi, Adalar ve deniz manzarasına hakim konuma sahip. Mesa Gökada teslimleri ne zaman?

Esenyurt Nlogo teslimleri ne zaman?

Nlogo İstanbul'da 2 bin 679 adet konut bulunuyor. Özyurtlar İnşaat imzası taşıyan proje vade farksız 48 ay taksit uygulanıyor. Peki Esenyurt Nlogo teslimleri ne zaman?

Evim Yüksekdağ teslimleri ne zaman?

Evim Yüksekdağ Rezidans'ta daireler 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. İstanbul Esenyurt'ta inşa edilen projede konut ve ticari birimler bulunuyor. Peki Evim Yüksekdağ teslimleri ne zaman?

Bizimtepe Aydos daire teslimleri ne zaman?

Bizimtepe Aydos Residence'de yüzde 5 peşinatla ödeme yapabilmek mümkün. Proje İstanbul Sancaktepe'de hayata geçiriliyor. Peki Bizimtepe Aydos daire teslimleri ne zaman?

Özyurtlar Nlogo İstanbul teslimleri ne zaman?

Dairelerin 1+0'dan 3+1'e kadar farklılık gösterdiği proje İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta bulunuyor. Proje Atatürk Havaalanı’na 15 dakika uzaklıkta yer alıyor. Peki Özyurtlar Nlogo İstanbul teslimleri ne zaman?

Adım İstanbul Başakşehir teslimleri ne zaman?

Adım İstanbul Rezidans'ta konut fiyatları 605 bin TL'den başlıyor. Proje İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor. Peki Adım İstanbul Başakşehir teslimleri ne zaman?

Denizİstanbul teslimleri ne zaman Haberi

Denizİstanbul teslimleri ne zaman

2015 yılının 3. çeyreğinde görücüye çıkması planlanan Denizİstanbul Beylikdüzü'nde dairelerin alanları 553 ile 715 metrekare arasında değişiyor. 


Yakuplu Denizİstanbul iletişim numarası 444 41 51 olarak belirlendi. Teslimlerin 2021 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanan proje 1 milyon dolar yatırım bedeliyle yükseliyor. 


Taksim'e 30 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 17 kilometre, Deniz Otobüsü İskelesi'ne 7 kilometre uzaklıkta olan Denizİstanbul Evleri Keleşoğlu İnşaat imzası taşıyor.


Beylikdüzü Denizİstanbul 4 bin 500 tane daireden meydana geliyor. 6 etaptan oluşacak proje İstanbul'un Beylikdüzü ilçesine bağlı Yakuplu'da inşa edilecek. 


Yakuplu Denizİstanbul iletişim

Telefon : 444 41 51

Web: www.kelesogluholding.com

Özge...