03 / 05 / 2024

Denizli AVM Satış

Denizli AVM Satış

EGS Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) A.Ş., Denizli AVM'nin Denizli Yeşil İnşaat'a satışıyla ilgili TMSF'nin aldığı kararı kamuoyuyla paylaştı

Ankara ve Denizli'de satılık arsa fırsatı: 12 adet arsa 490 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor!

Ankara ve Denizli'de yer alan 12 adet arsa satılıyor. Peki arsaların satış fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman yapılacak? 

Novada Ataşehir AVM'nin yeni sahibi Fenerbahçe Üniversitesi oldu! 

Novada Ataşehir AVM satıldı. AVM’nin yeni sahibi Fenerbahçe Üniversitesi oldu.  AVM'nin 60 milyon doların üzerinde bir fiyatla satıldığı iddia ediliyor. İşte ayrıntılar...

Avrupa Konutları İstanbul'daki 6'ncı, Türkiye'deki 8'inci AVM'sini aldı! Profilo AVM konut oluyor!

Türkiye'nin en eski AVM'lerinden biri olan Mecidiyeköy'deki Profilo AVM satıldı. AVM'yi Artaş Grubu'nun satın aldığı gündeme gelirken, yerine konut yapılacağı belirtildi. İşte ayrıntılar...

O AVM 150 milyon TL'ye satılıyor! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Batman Kültür Mahallesi'nde yer alan ve mülkiyeti Batman Belediyesi'ne ait olan Batman Park AVM satışa çıkarıldı. Batman Park AVM'nin satış bedeli 150 milyon TL şeklinde belirlendi.

AVM satışları hızlanacak!

Koronavirüs salgınında durma noktasına gelen AVM sektörü normalleşme ile beraber hareketlenecek. Çok sayıda AVM sahibi elindeki AVM'yi satışa sunmaya hazırlanıyor.

Galip Öztürk ve Derkan Başer Batum'da AVM satın aldı iddiası!

Cinayetten müebbet hapse çarptırıldıktan sonra firar eden Metro Turizm’in sahibi Galip Öztürk ile Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan sanal bahis çetesinin elebaşlarından Derkan Başer, Gürcistan’da bir araya geldi. İki firarinin Batum’daki bir AVM’yi satın aldığı öne sürüldü.

Denizli Merkezefendi'de 19.2 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Denizli 2. Satış Memurluğu, Denizli ili, Merkezefendi ilçesi, Saraylar Mahallesi, 6649 ada 23 parselde yer alan gayrimenkulü 19 milyon 180 bin TL'ye satıyor...

Epic Games, AVM satın aldı! 

Yılbaşı kampanyası ve her hafta verdiği ücretsiz oyunlarla adından sıkça söz ettiren Epic Games bu sefer ilginç bir gelişmeyle yeniden gündeme geldi. Epic Games, Amerika'da alışveriş merkezi satın aldı. 

İstanbul'daki 2 dev AVM satışa çıkarıldı!

İstanbul’da 6 katlı 100 bin metrekare büyüklükte alana sahip olan AVM 3 milyar 750 milyon liraya, 4 katlı 60 bin metrekare büyüklüğündeki AVM ise 1 milyar 750 milyon liraya satışa çıkarıldı. Peki bu AVM'ler hangileri?

AVM'lerde kira sorunu: 60 marka mağazalarını açmadı!

1 Haziran tarihiyle beraber tüm AVM'ler kapılarını açtı. İstanbul’daki Forum İstanbul, Gaziantep’teki Primemall, Bodrum Midtown ve Forum Denizli AVM'lerinde ise 60 marka, kira anlaşmazlığına dikkat çekerek mağazalarını açmadı...

Denizli'de 10.3 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Denizli 1. Satış Memurluğu, Pamukkale ilçesinde bulunan bin 444 metrekarelik arsayı satış çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 10 milyon 396 bin 800 TL olarak belirlendi.

Ferit Şahenk ve Hüsnü Özyeğin arasındaki 102.5 milyon euroluk anlaşma iptal!

Dünya gazetesi yazarı Kerim Ülker, Doğuş Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk ile iş adamı Hüsnü Özyeğin arasındaki AVM satışı anlaşmasının iptal edildiğini yazdı. 

Marmaris KİPA AVM satışa çıktı!

Muğla Marmaris'de bulunan KİPA AVM satışa çıktı. Toplam, 13 bin 26 metrekare büyüklüğündeki AVM için son teklif verme tarihi 9 Ağustos Perşembe günü.

Denizli AVM Satış Haberi

Denizli AVM Satış

EGS Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) A.Ş. tarafından yapılan açıklama şöyle;


"Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu 1. Tahsilat Daire Başkanlığı'nın Kurumunuza yazmış olduğu 19/01/2012 tarih ve B.02.2.TMS.0.25-250-618 sayılı yazısı ile, Şirketimize ait Denizli Alışveriş Merkezi Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nün 28.100.000 USD bedelle Fon Kurulu'nun onayına sunulmak üzere Denizli Yeşilkent İnşaat ve Turizm İşletme A.Ş.' ye ihale edilmiş olduğu, Fon Kurulu'nun 19.01.2012 tarih ve 2012/25 sayılı kararı ile ihale sonucunun Rekabet Kurumu'na bildirilmesine karar verildiği açıklanmıştır.


Bu defa, 16.05.2012 tarihinde Şirketimizce tebellüğ edilen Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu 1. Tahsilat Daire Başkanlığı'nın 15.05.2012 Tarihli B.02.2.TMS.0.44-890-1027 sayılı yazısı ile Denizli Alışveriş Merkezi Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nün satışı ile, aşağıda açıklanan gelişmelere yer verilmiştir. 


Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu Fon Kurulu'nun kararı doğrultusunda, Denizli Yeşilkent İnşaat ve Turizm İşletme...