10 / 05 / 2024

Denizli Barosu hizmet binası ne zaman tamamlanacak

Denizli Barosu hizmet binası ne zaman tamamlanacak

Denizli Adliye Sarayı yanında 15 Ocak 2015 tarihinde temeli atılarak yapımına başlanan Denizli Barosu yeni hizmet binasında sona gelindi. Yaklaşık yüzde 75'i tamamlanan bina 5 Nisan 2016 tarihi itibariyle hizmet vermeye başlayacak.

TOKİ Tekirdağ, Denizli ve Balıkesir'de Jeoteknik Etüt Raporu hazırlatacak!

Tekirdağ, Denizli ve Balıkesir İllerinde İmar Planına Esas Jeolojik - Jeoteknik Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Denizli'de zemin etüt raporu hazırlatacak! İhalesi bugün!

Denizli İlinde Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 12:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Denizli'de zemin etüt raporu hazırlatacak!

TOKİ Denizli İlinde Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesini 12 Şubat 2020 tarihinde yapacak.

Denizli Güney'e TOKİ evleri ve otogar müjdesi!

Cumhur İttifakı’nın adayı olarak Denizli’nin Güney ilçesinde girdiği seçimi kazanan Halil Ayhan, “Bizden hizmet bekleyen, sorunlarına çözüm isteyen, refah ve huzurunun artmasını arzulayan vatandaşlarımız için çalışacağız” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Manisa ve Denizli için müjdeler verdi!

Manisa ve Denizli’de mitingler düzenleyen Erdoğan, “Hizmet ve yatırım hamlesini 31 Mart’tan sonra hızlandırarak devam ettireceğiz. Büyükşehir ve ilçelerimizde başkanlarımızla el ele vererek kentlerimizi imar ve ihya etmeyi sürdüreceğiz” diye açıklama yaptı. 

Denizli Merkezefendi'nin kütüphane projesine özel ödül!

Denizli Merkezefendi Belediyesi tarafından hayata geçirilen Merkez Kütüphanesi projesi Sign Of The City Awards'tan 'En İyi Hizmet Yapıları' kategorisinde, 'Devam Eden En İyi Sosyo-Kültürel Yapı' dalında, Jüri Özel Ödülü'nün sahibi oldu.

Denizli Merkezefendi Kültür Merkezi açıldı!

Denizli Merkezefendi Belediyesi’nin kente kazandırdığı Kültür Merkezi ve Nikah Sarayı bugün itibari ile Denizlililere hizmet vermeye başladı...

Denizli Çal Otobüs Terminali'nde sona gelindi!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, ilçelere modern hizmet binaları kazandırmaya hız kesmeden devam ediyor.

Denizli Dokuz Kavaklar Semt Polikliniği 2018'de açılacak!

Denizli Pamukkale Belediyesi tarafından 19 milyon TL’ye inşa edilen Dokuz Kavaklar Semt Polikliniği'nin 2018 yılının ilk aylarında açılması planlanıyor. Poliklinik, günde 2 bin kişiye hizmet verecek.

Denizli Çivril'de yapımı tamamlanan tesisler açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Denizli Çivril'de yapımı tamamlanan hizmet ve tesisleri hizmete açtı. Tesislerin yatırım bedeli 48 milyon TL olarak açıklandı.

Tekirdağ Barosu hizmet binası açıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Barosu yeni hizmet binasının açılış törenine katıldı.

Denizli'nin altyapısı baştan aşağı yenileniyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, Güney ilçesinin 8 mahallesine hizmet verecek 2 adet içme suyu sondaj kuyusu ve 1 adet 2000 metreküplük içme suyu depo çalışmasını tamamladı. Söz konusu 8 mahalleye ayrıca 45.000 metre içme suyu isale hattı döşeniyor.

Muğla Barosu'nun yeni binası açıldı!

Muğla Barosu'nun yeni hizmet binası, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu'nun katılımıyla açıldı. Muğla Baro Başkanı Cumhur Uzun, hizmet binası özleminin sona erdiğini belirtti.

Denizli Barosu hizmet binası ne zaman tamamlanacak Haberi

Denizli Barosu hizmet binası ne zaman tamamlanacak

Denizli Adliye Sarayı yanında 15 Ocak 2015 tarihinde temeli atılarak yapımına başlanan Denizli Barosu yeni hizmet binasında sona gelindi. Yaklaşık yüzde 75'i tamamlanan bina 5 Nisan 2016 tarihi itibariyle hizmet vermeye başlayacak. Denizli Barosu, Türkiye'nin en büyük ve en modern baro binalarından birine sahip olnıak için artık gün sayıyor. 2015 yılı başında geniş katılımlı bir törenle temeli atılan görkemli yapı büyük ölçüde tamamlandı. Bir yıl gibi kısa bir sürede tamamlanan Denizli Barosu hizmet binasının Nisan 2016da faaliyete geçmesi bekleniyor. 


MALİYETİ 7 MİLYON TL 

Eski baro binasının yetersiz kalmasından dolayı yapımı kararlaştırılan, kısa süre içinde de inşaatına başlanan yeni bina için hiçbir masraftan kaçınılmadı. Odalar ve toplantı salonları modern bir şekilde dizayn edildi. Baro yönetiminde bulunanların kullanımına özel odaların da yapıldığı binada...