18 / 05 / 2024

denizli baz istasyonu eylem

denizli baz istasyonu eylem

Denizli' de bir mahalleye ve bir ilkokula yakın ormanlık alana kurulacak olan baz istasyonunun sağlıklarını tehdit ettiğini savunan vatandaşlar, baz istasyonunun kurulmasına tepki gösterdi...

Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom şanslı müşterilerine 150 bin TL dağıtıyor! Bana çıkmaz demeden başvurun!

Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone, müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek için kapsam ağını genişletiyor. Altyapılarını güçlendirmek isteyen operatör firmaları bu çerçevede binalara ödediği baz istasyonu kurulum fiyatını da yeniledi. İşte detaylar...

Belediye akaryakıt ve servis istasyonu satacak!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Merkezefendi ilçesi, Kayaköy Mahallesi'nde akaryakıt ve servis istasyonu satacak.

Denizli Tavas ve Çameli için acele kamulaştırma kararı!

Denizli ili, Tavas ve Çameli ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

TOKİ'nin Denizli projesi zeminine uygunsuz iddiası!

TOKİ'nin Denizli'nin Merkezefendi ilçesine bağlı Gümüşler Mahallesi'nde inşa ettiği Karaköy Konutları projesindeki kaba inşaatı bitirilmiş bazı bloklarda kayma olduğu ileri sürüldü. 

Denizli Çameli'nde arazi toplulaştırma kararı!

Denizli Çameli'nde bulunan bazı yerlerde arazi toplulaştırması ve tarla içi geliştirme hizmetlerinin yapılmasına dair karar alındı...

Denizli'de arazi toplulaştırma kararı!

Denizli'de bulunan bazı yerlerde arazi toplulaştırması ve tarla içi geliştirme hizmetlerinin yapılmasına dair karar alındı...

Binaların ortak alanlarındaki değişiklikler için oybirliği gerekir mi?

Posta yazarı Tamer Heper, 'Binamızda 18 daire var. Yöneticimiz binanın ortak alanı olan çatı terasına baz istasyonu kurulumu için kiralama başvurusunda bulunacak. Biz 2 daire sahibi bunun terasımıza kurulmasını istemiyoruz. İstemediğim sürece işi başlatabilirler mi?' sorusunu cevapladı. 

Elektrik faturaları ile ilgili flaş karar! Faturalar hafifleyecek!

TEDAŞ'a ait olan bina ve benzeri taşınır taşınmaz mallardaki reklam ve baz istasyonu reklam gelirlerinden vatandaşın da yararlanması için adım atıldı.

Reysaş GYO'nun Antalya'daki deposu 5 seneliğine kiraya verildi!

Reysaş GYO'nun portföyünde bulunan Antalya'daki deposunun çatısına baz istasyonu kurulumu için "TT Mobil İletişim Hizmetleri A.Ş." ile şirket arasında 105 bin TL'ye 5 seneliğine kira sözleşmesi imzalandı.

Denizli için acele kamulaştırma kararı!

Denizli ili sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Aydın-Denizli Otoyolu için acele kamulaştırma kararı!

Aydın ve Denizli'de yer alan bazı taşınmazlar için Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Aydın-Denizli Otoyolu ihalesi bugün yapılıyor!

8. kez ertelenen Aydın-Denizli Otoyolu ihalesi bugün yapılacak. İhale şartnamesinde bazı firmaların isteğiyle birtakım değişiklikler yapıldığı belirtiliyor...

Denizli için acele kamulaştırma kararı!

Denizli ili Pamukkale ve Honaz ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31172 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

denizli baz istasyonu eylem Haberi

denizli baz istasyonu eylem

Denizli'de bir mahalleye ve bir ilkokula yakın ormanlık alana kurulacak olan baz istasyonunun sağlıklarını tehdit ettiğini savunan vatandaşlar, baz istasyonunun kurulmasına tepki gösterdi. Gerzele Mahallesinde Osman Özgür İlkokulu karşısındaki inşaat halindeki baz istasyonuna tepki gösteren mahalle sakinleri, okul önünde toplanarak, "baz istasyonuna hayır" diyerek slogan attı. 

Grup adına basın açıklamasını Avukat Aylin Uzar Yılmaz, Dünya Sağlık Örgütünün "Baz istasyonlarının çocukların bulunduğu hastane, çocuk bahçesi, kreş ve okul gibi yerlere veya yakınlarına kurulmasından sakınılması" raporunu anımsatarak, baz istasyonun sağlığa verdiği zarar açısında kurulmasına karşı olduklarını belirtti. 

Olayın hukuki boyutunun olduğunu ifade eden Yılmaz, baz istasyonu kurulacak alanda İmar Kanunu'na göre belediyeden yapı ruhsatı ve yapı denetimi izni alınması gerektiğini fakat bu iznin alınmadığın için. baz istasyonun kaçak inşaat durumunda olduğunu...