12 / 05 / 2024

denizli belediyesi altyapı projesi

denizli belediyesi altyapı projesi

Zeybekci, Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından 6 mahallede gerçekleştirilecek altyapı projesinin temel atma törenine katıldı. Ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

İş arayanlar, mutlaka başvurun! O belediye onlarca yeni eleman alacak!

İş arayışı olan ve kamuda işe girmek isteyenleri mutlu edecek haber belediyeden geldi. Kurum Dışı Kamu Alımı bölümünde ilan açan Denizli Belediyesi pek çok yeni eleman alımı yapıyor. Peki işe başvurmak için gerekli şartlar neler? Son başvuru tarihi ne zaman?

Denizli'de 900 bin TL'ye iş yeri satılıyor! Acıpayam Belediyesi duyurdu!

Acıpayam Belediyesi, Denizli ili, Acıpayam ilçesi, Aşağı Mahallesi'nde yer alan 25 adet iş yerini satıyor. İşte fiyatlar...

Denizli'deki kültür merkezi 1 TL'den kiralanıyor!

Denizli Belediyesi, ketteki kültür merkezinin kirasını 1 TL yaptı. Sanatçılara özel sunulan ayrıcalıkta tek koşul merkezin ayda bir kez kullanılması.

Denizli Büyükşehir Belediyesi 200 iş yerinden kira almayacak!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs ile mücadele kapsamında mülkiyeti belediyeye ait 200 işyerinden kira almayacağını açıkladı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi 2018 faaliyet raporu kabul edildi!

Çalışmalarına devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi Meclisi, 2019-2024 döneminin ilk toplantısını yaptı. Gerçekleştirilen toplantıda 2018 yılı Faaliyet Raporu onaylandı. 

Denizli Tavas'a altyapı müjdesi!

Altyapı yatırımlarına hız kesmeden devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi Tavas İlçesi’nin Baharlar Mahallesi'nde alt yapı atağı başlattı.

Tekirdağ Büyükşehir'den yol atağı!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi altyapı çalışmalarını tamamladığı yollarda asfalt ve RCC beton yol yapımına başladı.

Denizli Karahayıt'taki altyapı sorunu meclis gündeminde!

Denizli Karahayıt'taki turizm işletmelerinden sıcak su kullanımı için istenen bedeller ve altyapı yatırımı yapılmaması sorunu TBMM gündemine taşındı..

Ankara'da kazı sezonu açılıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Altyapı Koordinasyon Merkezi (AYKOME) kazı sezonunu bugün itibariyle yeniden açıyor.

Malatya Akçadağ'ın altyapısı tamam!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, altyapı şebeke çalışmaları tamamlanan Akçadağ ilçesinde yol yatırımlarına başladı.

Ordu'nun yolları modern görünüme kavuşuyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, altyapısını tamamladığı yollarda sıcak asfalt çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Denizli Mermerciler Sanayi Sitesi’ne yeni altyapı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi Mermerciler Sanayi Sitesi Üretim ve Ticaret Alanı Geliştirme Bölgesinin içme suyu projesini geçtiğimiz gün tamamladı

Denizli Çivril altyapıya kavuşuyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesi Çivril Özdemirci Mahallesi’ne 42 bin metre kanalizasyon hattı ve 41 bin metre içme suyu hattı döşeniyor.

denizli belediyesi altyapı projesi Haberi

denizli belediyesi altyapı projesi

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ve Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı'nın istifa ettiği iddialarına ilişkin, "Başlatılan bu tartışma veya üretilen spekülasyonları, bütün bunların memlekette bazı şeyler kötü gitsin, iyi olmasın, spekülasyon ve manipülasyon yapılsın ve bundan da birileri rantını devşirsin amacıyla yapılan dilekler olarak görüyorum" dedi.


Zeybekci, Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından 6 mahallede gerçekleştirilecek altyapı projesinin temel atma töreninin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.


Başbakan Yardımcısı Babacan ve Merkez Bankası Başkanı Başçı'nın istifa ettiği iddialarıyla ilgili sorusu üzerine Zeybekci, "Başbakan Yardımcımız Sayın Babacan ve Merkez Bankası Başkanımızla ilgili başlatılan bu tartışma veya üretilen spekülasyonları, bütün bunları memlekette bazı şeyler kötü gitsin, iyi olmasın, spekülasyon ve manipülasyon yapılsın ve bundan da birileri rantını devşirsin amacıyla yapılan dilekler olarak görüyorum. Belki...