04 / 05 / 2024

denizli belediyesi çöpten elektrik üretimi

denizli belediyesi çöpten elektrik üretimi

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "5 Haziran Dünya Çevre Günü" nedeniyle yaptığı açıklamada, yapılan tesislerle Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin çöpten elektrik üretir hale geldiğini belirtti.

İş arayanlar, mutlaka başvurun! O belediye onlarca yeni eleman alacak!

İş arayışı olan ve kamuda işe girmek isteyenleri mutlu edecek haber belediyeden geldi. Kurum Dışı Kamu Alımı bölümünde ilan açan Denizli Belediyesi pek çok yeni eleman alımı yapıyor. Peki işe başvurmak için gerekli şartlar neler? Son başvuru tarihi ne zaman?

Denizli'de 900 bin TL'ye iş yeri satılıyor! Acıpayam Belediyesi duyurdu!

Acıpayam Belediyesi, Denizli ili, Acıpayam ilçesi, Aşağı Mahallesi'nde yer alan 25 adet iş yerini satıyor. İşte fiyatlar...

Denizli'deki kültür merkezi 1 TL'den kiralanıyor!

Denizli Belediyesi, ketteki kültür merkezinin kirasını 1 TL yaptı. Sanatçılara özel sunulan ayrıcalıkta tek koşul merkezin ayda bir kez kullanılması.

Denizli Büyükşehir Belediyesi 200 iş yerinden kira almayacak!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs ile mücadele kapsamında mülkiyeti belediyeye ait 200 işyerinden kira almayacağını açıkladı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi 2018 faaliyet raporu kabul edildi!

Çalışmalarına devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi Meclisi, 2019-2024 döneminin ilk toplantısını yaptı. Gerçekleştirilen toplantıda 2018 yılı Faaliyet Raporu onaylandı. 

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin 121 projesi mecliste konu oldu!

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılması öngörülen 121 adet projeye ilişkin soru önergesi hazırladı..

Denizli modern altyapıya kavuşuyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü kent genelindeki tüm ilçe ve mahallelerde dev yatırımlara imza atmaya devam ediyor.

Denizli Büyükşehir’den 800 kilometre asfalt!

Denizli genelinde yol yapımı ve ulaşımla ilgili seferberlik başlatan Denizli Büyükşehir Belediyesi asfaltlama çalışmasında da büyük bir mesafe aldı.

Denizli Çıtak’a dev alt yapı hamlesi!

Denizli’de kent merkezi ile birlikte ilçelerin tamamında dev yatırımlara imza atan Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, Çivril ilçesinin Çıtak Mahallesi'nde alt yapı atağı başlattı.

DESKİ, Denizli'de 2500 kilometre hat döşeyecek!

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, 5 milyon lira yatırımla 7 yeni aracı daha filosuna kattı. 3 hafta önce 7 milyon liraya 20 yeni araç alan Denizli Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, 7 yeni aracı daha filosuna aldı.

Denizli Boğaziçi’nin içme suyu sorununa neşter!

Denizli merkez ve ilçelerdeki çalışmalarını hızla sürdüren Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, Baklan ilçesinin Boğaziçi Mahallesi’nde yaşanan içme suyu sıkıntısını çözdü.

Denizli Buldan’ın içme suyu sorunu çözüldü!

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, Buldan ilçesinde 6 adet yeni içme suyu sondaj kuyusu açarak, bölgede yaşanan içme suyu sıkıntısına son verdi.

Denizli Adil Beştaş Evi restore ediliyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, tarihi binalarda yürüttüğü restorasyon çalışmalarıyla kentin tarihi zenginliklerini kent sakinlerinin hizmetine sunuyor.

denizli belediyesi çöpten elektrik üretimi Haberi

denizli belediyesi çöpten elektrik üretimi


5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında Denizli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından bir dizi etkinlik düzenlendi. Çatalçeşme Oda Tiyatrosu'nda gerçekleştirilen etkinliğe Denizli Vali Yardımcısı Ekrem Erdoğan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, daire başkanları ve vatandaşlar katıldı. Türkiye'nin "En Çevreci Belediyesi", ve "En Temiz Kenti" unvanlarını Denizli'ye kazandıran Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin, çevre bilincini oluşturmak amacıyla düzenlediği etkinlikte çevreyle ilgili faaliyet gösteren vakıf, dernek ve çeşitli kuruluşlar tarafından stantlar açıldı.

Denizli’de yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler veren Çevre ve Şehircilik İl Müdürü İbrahim Özsoy, çevreye olan duyarlılığından ve katkılarından dolayı En temiz il seçilen Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Teknoloji ve sanayinin gelişmesi ile atıkların da artmasının çevreye olan duyarlılığı beraberinde getirdiğini...