12 / 05 / 2024

Denizli Belediyesi kızılay arsa

Denizli Belediyesi kızılay arsa

Denizli Belediyesi, Çakmak mahallesinde yer alan bin 150 metrekarelik arsasını hizmet binası yapılmak üzere Kızılay’a bağışladı. Her geçen gün çıtasını yükselten Kızılay, Denizli'de de oldukça başarılı çalışmalar yapıyor.

İş arayanlar, mutlaka başvurun! O belediye onlarca yeni eleman alacak!

İş arayışı olan ve kamuda işe girmek isteyenleri mutlu edecek haber belediyeden geldi. Kurum Dışı Kamu Alımı bölümünde ilan açan Denizli Belediyesi pek çok yeni eleman alımı yapıyor. Peki işe başvurmak için gerekli şartlar neler? Son başvuru tarihi ne zaman?

Denizli'de 900 bin TL'ye iş yeri satılıyor! Acıpayam Belediyesi duyurdu!

Acıpayam Belediyesi, Denizli ili, Acıpayam ilçesi, Aşağı Mahallesi'nde yer alan 25 adet iş yerini satıyor. İşte fiyatlar...

Denizli'deki kültür merkezi 1 TL'den kiralanıyor!

Denizli Belediyesi, ketteki kültür merkezinin kirasını 1 TL yaptı. Sanatçılara özel sunulan ayrıcalıkta tek koşul merkezin ayda bir kez kullanılması.

Denizli Büyükşehir Belediyesi 200 iş yerinden kira almayacak!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs ile mücadele kapsamında mülkiyeti belediyeye ait 200 işyerinden kira almayacağını açıkladı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi 2018 faaliyet raporu kabul edildi!

Çalışmalarına devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi Meclisi, 2019-2024 döneminin ilk toplantısını yaptı. Gerçekleştirilen toplantıda 2018 yılı Faaliyet Raporu onaylandı. 

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin 121 projesi mecliste konu oldu!

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılması öngörülen 121 adet projeye ilişkin soru önergesi hazırladı..

Gebze Denizli Göleti'nin gövdesi yükseltilecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, Gebze ilçesindeki organize sanayi bölgeleri ile üst kesimlerinde yer alan mahallelerin içmesuyu ihtiyacının bir kısmını karşılamak için kullandığı Denizli göleti gövdesinin yükseltilmesi için çalışmalara başladı.

Denizli Tavas Otogarı, belediyeye devredildi!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Tavas Belediyesi ile bir protokol imzalayarak, 3 yıl süreyle ilçe otogarını Tavas Belediyesine devretti.

Denizli Çivril'e altyapı müjdesi!

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, Çivril'in Emirhisar Mahallesi'ne modern bir altyapı sistemi kazandırmak için 20 bin metre kanalizasyon hattı ve 10 bin metre içme suyu hattı yapıyor.

Denizli modern altyapıya kavuşuyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü kent genelindeki tüm ilçe ve mahallelerde dev yatırımlara imza atmaya devam ediyor.

Denizli Büyükşehir’den 800 kilometre asfalt!

Denizli genelinde yol yapımı ve ulaşımla ilgili seferberlik başlatan Denizli Büyükşehir Belediyesi asfaltlama çalışmasında da büyük bir mesafe aldı.

Denizli Çıtak’a dev alt yapı hamlesi!

Denizli’de kent merkezi ile birlikte ilçelerin tamamında dev yatırımlara imza atan Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, Çivril ilçesinin Çıtak Mahallesi'nde alt yapı atağı başlattı.

DESKİ, Denizli'de 2500 kilometre hat döşeyecek!

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, 5 milyon lira yatırımla 7 yeni aracı daha filosuna kattı. 3 hafta önce 7 milyon liraya 20 yeni araç alan Denizli Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, 7 yeni aracı daha filosuna aldı.

Denizli Belediyesi kızılay arsa Haberi

Denizli Belediyesi kızılay arsa


Denizli Belediyesi, Kızılay'a hizmet binası yapımı için bin 150 metrekare arsa bağışladı. Denizli'nin Çakmak mahallesindeki arsanın Kızılay'a devri için protokol töreni düzenlendi. Belediye Başkanı Osman Zolan'ın makamında yapılan törene, AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, Kızılay Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar, Genel Müdürü Özkan Kalemci, Genel Başkanı Başdanışmanı Saadettin Şen, Yönetim Kurulu üyeleri Kemal Akar, Kızılay Denizli Şube Başkanı Habip Yıldız, Denizli Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Necip Helvacı ve Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Nilgün Ök katıldı. Kızılay için yapılan çalışmaların gurur verici olduğunun dile getiren Belediye Başkanı Zolan, "Kızılay, olası felaketler karşısında büyük bir başarı örneği gösteren kurumlardan biri. Her geçen gün çıtasını yükselten Kızılay, Denizli'de de oldukça başarılı çalışmalar yapıyor. Denizli Belediye Başkanlığı olarak gereken desteği vermeye devam...