08 / 05 / 2024

denizli belediyesi otogar inşaatı son durum

denizli belediyesi otogar inşaatı son durum

Denizli Belediyesi ulaşımda büyük kolaylık sağlayacak otogarın hizmet vermesi için hazırlıklarını tamamladı. Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, yeni otogarın 9 Mart' ta hizmete gireceğini kaydetti...

İş arayanlar, mutlaka başvurun! O belediye onlarca yeni eleman alacak!

İş arayışı olan ve kamuda işe girmek isteyenleri mutlu edecek haber belediyeden geldi. Kurum Dışı Kamu Alımı bölümünde ilan açan Denizli Belediyesi pek çok yeni eleman alımı yapıyor. Peki işe başvurmak için gerekli şartlar neler? Son başvuru tarihi ne zaman?

Denizli'de 900 bin TL'ye iş yeri satılıyor! Acıpayam Belediyesi duyurdu!

Acıpayam Belediyesi, Denizli ili, Acıpayam ilçesi, Aşağı Mahallesi'nde yer alan 25 adet iş yerini satıyor. İşte fiyatlar...

Denizli'deki kültür merkezi 1 TL'den kiralanıyor!

Denizli Belediyesi, ketteki kültür merkezinin kirasını 1 TL yaptı. Sanatçılara özel sunulan ayrıcalıkta tek koşul merkezin ayda bir kez kullanılması.

Denizli Büyükşehir Belediyesi 200 iş yerinden kira almayacak!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs ile mücadele kapsamında mülkiyeti belediyeye ait 200 işyerinden kira almayacağını açıkladı.

Hatay Belediyesi eski otogarı satışa çıkardı, esnaf tepkili!

12 yıldır hizmet dışı olan Antakya Otogarı, Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından ihale ile satışa sunuldu. İlanlardan satışı öğrenen esnaf, satışa tepki gösterdi...

Denizli Büyükşehir Belediyesi 2018 faaliyet raporu kabul edildi!

Çalışmalarına devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi Meclisi, 2019-2024 döneminin ilk toplantısını yaptı. Gerçekleştirilen toplantıda 2018 yılı Faaliyet Raporu onaylandı. 

Kocaeli tramvay hattı okullar bölgesine kadar uzadı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Otogar-Sekapark Bilim Merkezi arasında hizmet veren Akçaray Tramvay Hattı’nı Sekapark’tan Plaj Yolu’na kadar uzatıyor.

Denizli Çal'a otobüs terminali geliyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Honaz ve Çameli'nin ardından Çal ilçesine de otogar inşa etmek için çalışmalara başladı.

Denizli Honaz'a otogar müjdesi!

Yatırımlarına tam gaz devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi Honaz'a yeni bir ilçe otogarı kazandırıyor.

Denizli Çal'a otogar müjdesi!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çal ilçesini ziyaret etti. Zolan ziyarette Çal’da ilçeye kazandırılacak otogar ve arıtma tesisi ihalesinin gerçekleştiğini söyledi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin 121 projesi mecliste konu oldu!

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılması öngörülen 121 adet projeye ilişkin soru önergesi hazırladı..

Denizli Tavas Otogarı, belediyeye devredildi!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Tavas Belediyesi ile bir protokol imzalayarak, 3 yıl süreyle ilçe otogarını Tavas Belediyesine devretti.

Denizli Belediyesi 10 tarihi binayı yenileyecek!

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı çalışma ile yıkılmaya yüz tutmuş 10 adet tarihi bina daha yok olmaktan kurtarılacak.

denizli belediyesi otogar inşaatı son durum Haberi

denizli belediyesi otogar inşaatı son durum


Denizli Belediyesi ulaşımda büyük kolaylık sağlayacak otogarın hizmet vermesi için hazırlıklarını tamamladı.


Denizli Belediyesi'nin iki yıldır çalışmalarını sürdürdüğü otogar ve bağlantı yollarının son kez incelenerek eksikliklerinin giderildiği, bağlantı yolları nın genişletildiği, otogarın yer altı otoparkında ise çizgilerin boyandığı, peyzaj düzenlemelerinin tamamlandığı bildirildi.


Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, yeni otogarın hizmete girme aşamasına geldiğini ifade ederek, "Yeni terminal binamız 100 bin metrekare inşaat alanına sahip. Bu özelliğiyle Denizli tarihinin tek kalemdeki en büyük yapısı oldu. Otogarın üstü park ve yeşil alan olarak düzenlendi.Yeraltındaki terminal binamıza giriş çıkış yapan araçlar birbirini görmeyecek. Projede 700 araç kapasiteli otoparkımız da mevcut. 30 bin metrekareye oturan yapı çevreye hiçbir rahatsızlık vermeyecek. Üstünde park olan yapı ile Denizli’ye yeni bir yaşam alanı kazandırmış olacağız. Ekonomi Bakanı Nihat...