24 / 07 / 2024

Denizli Buldan hastanesi

Denizli Buldan hastanesi

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Denizli'nin Buldan ilçesinde birleştirilen hastanelerin isim değişikliğine ve ilçeye hastane yapımına ilişkin soru önergesi hazırladı..

O ildeki konut imarlı arsa 70 bin TL'ye satılıyor! Yüzde 20 indirim fırsatı! 

Denizli Buldan Milli Emlak, Denizli ili, Buldan ilçesi, Gölbaşı Mahallesinde yer alan konut imarlı arsayı yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. İşte ayrıntılar...

TOKİ Denizli Buldan 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Denizli Buldan sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Denizli Buldan’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Denizli Buldan’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Denizli Buldan’da sosyal konut projesi...

Denizli Şehir Hastanesi'nin maliyeti 1.1 milyar TL olacak!

İptal edilen Denizli Şehir Hastanesi için yeni ihale gerçekleşti. İhale  1 milyar 189 milyon TL’ye Ermit Mühendislik İnşaat İle Özge İnşaat İş Ortaklığı’na verildi.

Denizli Şehir Hastanesi için ikinci ihale: Maliyet 164.5 milyon TL arttı!

Denizli Şehir Hastanesi için 4 ay arayla 2 ihale yapıldı. İkinci ihale 6 Mayıs tarihinde yapıldı. Peki ilk ihale iptal mi edildi? İşte ihaleye ilişkin detaylar...

Denizli Şehir Hastanesi'nin maliyeti 1.4 milyar TL!

Denizli Şehir Hastanesi'nin ihalesi 30 Aralık'ta yapıldı. İhale pazarlık usulü ile yapıldı. Denizli Şehir Hastanesi için bakanlığın belirlediği yaklaşık maliyet: 1 milyar 389 milyon 418 bin 6 TL 84 kuruş oldu.

Denizli PAÜ FTR Hastanesi'nin açılmamasına turizmcilerden tepki!

Denizli’yi termal turizmde sağlık merkezi üssü haline getirecek olan ve yapımı süren PAÜ Karahayıt Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesinin açılış süresinin uzamasına Denizlili turizmcilerden tepki geldi. 

Denizli Buldan'daki bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Denizli İli, Buldan ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31169 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yıkımı yapılan Pamukkale Üniversitesi Hastanesi çöktü!

Denizli Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi'nin daha önce hizmet verdiği 7 katlı binada yıkım çalışması devam ederken farklı bir bölümde çökme meydana geldi...

Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nin yıkımında kaza!

Denizli Merkezefendi ilçesi Doktorlar Caddesi’ndesi'nde Pamukkale Üniversitesi Hastanesi olarak hizmet veren binada yıkım başlandı. Binanın yıkım çalışmalarında yaşanan dikkatsizlik büyük tehlikeye yol açtı.

Denizli PAÜ Hastanesi'nde yıkıma başlandı!

Denizli'nin Merkezefendi ilçesi Saraylar Mahallesi Doktorlar Caddesi'nde birkaç yıldır kapalı olan PAÜ Hastanesi'nin binasında yıkım çalışmaları başladı.

Denizli Tarakçı Evi restore edildi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi Koruma Uygulama Denetim Bürosu (KUDEB), yok olmaya yüz tutan Buldan ilçesindeki Tarakçı Evi’ni de restore ederek tarihi bir değeri daha ayağa kaldırdı.

TOKİ'den Denizli'ye 426 konutluk 3 yeni proje!

TOKİ Denizli'nin Serinhisar, Buldan ve Honaz ilçelerinde toplam 426 adet konuttan meydana gelecek 3 proje inşa edecek...

TOKİ'den Denizli Buldan'a 144 konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Denizli Buldan'da hayata geçireceği 144 adet konut ve 4 adet ticari birimin ihalesini 10 Eylül tarihinde gerçekleştirecek.

Denizli Buldan hastanesi Haberi

Denizli Buldan hastanesi



CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Denizli'nin Buldan ilçesinde birleştirilen hastanelerin isim değişikliğine ve ilçeye hastane yapımına ilişkin soru önergesi hazırladı. Basmacı sorularına Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın yanıt vermesini talep etti.


Basmacı "Denizli İli Buldan İlçesinde hastaneler birleşmeden önce 2 hastane vardı. Bu hastanelerin isimleri Buldan Arif CERİT Devlet Hastanesi ile Dr.Abdullah SAYINER Göğüs Hastalıkları Hastanesi'ydi. Ancak Sağlık Bakanlığı aldığı bir karar ile bu iki hastanenin isimlerini lağederek Buldan Göğüs Hastalıkları Hastanesi (A2 DAL)yaptı. A2 DAL Hastanesi yapılmasına karşın, hala Buldan Halkının ihtiyaçlarına cevap verebilir değildir. Hastalar Denizli şehir merkezine taşınmaktadır." dedi.


İsimleri değiştirilen bu iki hastanenin öncelikle Buldan Halkı ve hayırseverler tarafından yapıldığını dile getiren Basmacı "İmkansızlıklar içinde halkın katkıları ile hayata geçirilmiştir. Göğüs hastanesi 1940 yıllarda verem hastalıklarına karşı...