28 / 04 / 2024

Denizli Büyükşehir altyapı yatırımları

Denizli Büyükşehir altyapı yatırımları

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, Güney ilçesinin 8 mahallesine hizmet verecek 2 adet içme suyu sondaj kuyusu ve 1 adet 2000 metreküplük içme suyu depo çalışmasını tamamladı. Söz konusu 8 mahalleye ayrıca 45.000 metre içme suyu isale hattı döşeniyor.

Denizli Büyükşehir'den rekor altyapı!

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 121 Dev Proje kapsamında kent merkezi ve ilçelere 1273 kilometre içme suyu, 1122 kilometre kanalizasyon ve 105 kilometre yağmur suyu olmak üzere bir yılda toplam 2 bin 500 kilometrelik hat döşeneceğini söyledi.

İki büyük şehir arası mesafe 80 dakika olacak! Bakan Uraloğlu'ndan yüksek hızlı tren müjdesi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara- İstanbul arası yüksek hızlı tren müjdesi verdi ve iki büyük şehir arası mesafenin 80 dakika olacağını açıkladı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi ulaşımdan altyapıya her alanda yatırımlarına son gaz devam ediyor!

Bursa Büyükşehir Beldiyesi, Bursa'nın 17 ilçesi ile daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi için ilçelerde de ulaşımdan altyapıya, çevreden sosyal tesislere kadar her alanda yatırımlarına devam ediyor.

Denizli Büyükşehir, 300 milyon TL'ye imarlı 3 arsa satacak! 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Denizli Merkezefendi'de yer alan gelişme konut alanı imarlı üç arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsaların muhammen bedelleri dudak uçuklattı.

Büyükşehir'den satılık arsa fırsatı! O ildeki konut alanı imarlı 3 arsanın fiyatı dudak uçuklattı! 

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Denizli ili, Merkezefendi ilçesi, Çakmak Mahallesi'nde yer alan 3 adet konut alanı imarlı arsayı satıyor. Peki Denizli Merkezefendi'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Denizli Büyükşehir Belediyesi o ilçede imarlı arsa satacak! 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Denizli Merkezefendi'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 1 Haziran tarihinde yapılacak.

Denizli Büyükşehir Belediyesi imarlı arsa satacak! Fiyatı dudak uçuklattı!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Denizli Merkezefendi Çakmak Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi 5 arsa satacak! İmarlı arsa fırsatını kaçırmayın!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Denizli Merkezefendi ilçesi, Çakmak Mahallesi'nde yer alan 5 adet arsayı satışa çıkardı. 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Merkezefendi'de 2 gayrimenkul satacak! 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Denizli Merkezefendi Çakmak Mahallesi'nde yer alan 2 gayrimenkul arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 24 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Denizli Büyükşehir Belediyesi konut imarlı 8 arsa satacak! 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Denizli Merkezefendi Çakmak Mahallesi'nde yer alan 8 adet arsayı satışa çıkardı...

Denizli Büyükşehir Belediyesi 200 iş yerinden kira almayacak!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs ile mücadele kapsamında mülkiyeti belediyeye ait 200 işyerinden kira almayacağını açıkladı.

Denizli Büyükşehir'de web tapu dönemi başladı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Tapu Kadastro 18. Bölge Müdürlüğü arasında "Web-Tapu Sistemi" için imzalar atıldı.

İzmir Büyükşehir 2020 bütçesinde aslan payı altyapı ve ulaşım yatırımlarını!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 7 milyar 950 milyon TL'lik 2020 yılı bütçesi kabul edildi. Bütçenin yüzde 46’sı yatırımlara ayrıldı.

Denizli Büyükşehir'in 2020 bütçesi 772 milyon 220 bin TL!

Denizli Büyükşehir Belediyesi ile Büyükşehir DESKİ Genel Müdürlüğünün 2020 yılı bütçeleri 1 milyar 215 milyon TL olarak belirlendi.

Denizli Büyükşehir altyapı yatırımları Haberi

Denizli Büyükşehir altyapı yatırımları


Denizli’nin 19 ilçesinde yürüttüğü projelerle kent alt yapısını modern bir hale getirmek için projeler yürüten Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, Güney ilçesinin 8 mahallesini kapsayan büyük bir alt yapı hamlesi başlattı. DESKİ ekipleri; Haylamaz, Türlübey, Aydoğdu, Çorbacılar, Eziler, Çamrak, Hamidiye ve Çamköy mahallelerinde yaptığı incelemelerde mevcut içme suyu depolarının uzun yıllar önce yapıldığını ve günümüz ihtiyaçlarını karşılayamadığını tespit etti. Ekipler ayrıca, her bir mahallenin ayrı su deposundan ve ayrı içme suyu sondaj kuyusundan su temin ettiğini, bu nedenle bakım ve onarım maliyetlerinin de yüksek olduğunu belirledi. 


Projenin ikinci aşaması başladı


Bölge halkının tek depodan nitelikli ve temiz içme suyuna kavuşması için proje hazırlayan Büyükşehir Belediyesi DESKİ, kısa bir süre önce başlatmış olduğu çalışmaların ilk aşamasını tamamladı....