08 / 07 / 2024

Denizli çalışmaları

Denizli çalışmaları

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, Tavas ilçesinin Horasanlı Mahallesi'nde yaklaşık 10 yıldır devam eden içme suyu sorununa el attı.

Denizli'de hasar tespit çalışmaları tamamlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Denizli'deki depreme ille ilgili hasar tespit çalışmalarının tamamlandığını söyleyerek "Bozkurt'ta 1995 yapıdan 264'ü ağır hasarlı, 665'i hafif hasarlı ve 3 tanesi yıkık. Çardak'ta ise 80 ağır hasarlı, 422 hafif hasarlı bina var." dedi.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun çalışmalarında yaşanan sorunlar mecliste!

Kocaeli'nin Gebze ilçesine bağlı Denizli Mahallesi'nde Kuzey Marmara Otoyolu çalışmaları nedeniyle yaşanan sorunların çözümü TBMM gündemine taşındı. İYİ Parti'li Tükkan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...  

Denizli Acıpayam'daki deprem tespit çalışmaları meclis gündeminde!

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde meydana gelen depremler sonrası yapılan çalışmalar TBMM gündemine taşındı. İYİ Parti'li Öztürk konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Laodikya Antik Kenti'ndeki tiyatroda restorasyon çalışmaları başladı!

Denizli Büyükşehir Belediyesinin 2008'de Türkiye'de ilk kez Kültür ve Turizm Bakanlığı ile yaptığı protokolle işletmesini üstlenip, kazı çalışmalarına destek verdiği Laodikya Antik Kenti'ndeki 2200 yıllık Batı Tiyatrosu'nda restorasyon çalışmaları başladı.

Denizli'deki kentsel dönüşüm çalışmaları mecliste!

Denizli il ve ilçelerinde kentsel dönüşümle ilgili çalışmalar TBMM gündemine taşındı. CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Denizli Merkezefendi'de kent yenileme çalışmaları başladı!

Merkezefendi Belediyesi tarafından Şirinköy Mahallesinde başlatılan kent yenileme çalışmaları başladı.

Uşak-Denizli karayolu çalışmaları mecliste konu oldu!

CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım Uşak-Denizli karayolu çalışmalarına ve bu kapsamda kamulaştırılan arazilerin hak sahiplerine ödeme yapılmasına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Denizli'de Akhan virajı düzenleme çalışmaları sürüyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Akhan virajı düzenleme çalışmaları tamamlandı.

Denizli Acıpayam'daki altyapı çalışmaları tamamlandı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü’nün geçen yıl Acıpayam ilçesinin Aliveren Mahallesi’nde başlattığı alt yapı çalışmaları tamamlandı.

Denizli'deki toplulaştırma çalışmaları meclis gündeminde!

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Denizli'de yürütülen toplulaştırma çalışmalarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Basmacı sorularının Gıda, Tarım Ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.

Denizli Güney Devlet Hastanesi'nin inşa çalışmaları meclis gündeminde!

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Güney Devlet Hastanesi yapım ve inşa çalışmalarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Basmacı sorularını Sağlık Bakanı Recep Akdağ'a iletti..

Denizli'deki altyapı çalışmaları Eylül'de tamamlanacak!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Muratdede ile birlikte 10 mahallede başlayan alt yapı çalışmalarının eylül ayı sonunda tamamlanacağını açıkladı.

Pamukkale'deki inşaat çalışmalarında tarihi eser ortaya çıktı!

Denizli Müze Müdürü Hasan Hüseyin Baysal, yaptığı açıklamada, Pamukkale Kuzey Kapı girişindeki inşaat çalışmaları sırasında yaklaşık 1 metre genişliğinde, 10 santimetre kalınlığında yanmış bir tabaka tespit edildiğini söyledi.

Denizli çalışmaları Haberi

Denizli çalışmaları

Bir süredir yapılan incelemede, Horasanlı Mahallesi'nin yüksek kesimlerine içme suyunun gitmediği tespit edildi. Kayıp kaçak tespit etme araçlarıyla yapılan çalışmada, içme suyu şebeke hatlarının bazı bölümlerinin kireç ve ağaç köklerinden tıkandığını belirledi. Mahalleye 25 yıl önce döşendiği öğrenilen içme suyu şebeke hatlarının kireçli ve tıkalı olan bölümlerinde temizlik ve hat değişimi yapılarak, Horasanlı'nın içme suyu sorunu çözüldü. Horasanlı Mahalle Muhtarı Naim Aytulun, yukarı mahalledeki içme suyu sorununun 10 seneden beri yaşandığını, yılın bazı zamanlarında uzun süreli su olmadığını, mahalle sakinlerinin çamaşır makinelerini dahi çalıştırmadığını kaydetti. 



ALTYAPI SORUNU BİTTİ 

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ ekiplerinin mahallenin içme suyu sorununun yanında, içme suyu deposu, atıl durumdaki paket arıtma tesisi bakım ve onarımı, kapalı ve açık kanallarla mahallenin altyapıdaki tüm sorunlarını çözdüğünü ifade eden Aytulun,...