03 / 05 / 2024

Denizli Hürriyet okulunun ismi satıldı

Denizli Hürriyet okulunun ismi satıldı

Okulların bakım ve onarımlarını karşılayamadıklarını söyleyen Denizli Valiliği, son olarak 82 yıllık Hürriyet Ortaokulu’nun ismini bir işadamına sattı. Mezunlar tepkili, Vali Kocatepe, “Okulların onarım ve idame masraflarına yetişemiyoruz, mecburuz” dedi.

Hükümetin pahalı dolar hamlesini ilk kez Hande Fırat açıkladı: Bir an önce yapılacak

Hükümetin aşırı yükselen enflasyon ve dolar karşısında atmayı planladığı adımı Hürriyet yazarı Hande Fırat ilk kez açıkladı. "Bir an önce yapılacak" diyen Fırat, ekonomide benimsenen "faiz sebep enflasyon sonuç" anlayışından ise geri dönüş olmadığını kaydetti.

Hürriyet Emlak'tan yüzde 50 indirim kampanyası!

Hürriyet Emlak, alınan tam kapanma kararının ardından emlak sektörü için büyük bir destek hayata geçiriyor. ‘Aynı Çatının Altındayız’ kampanyası kapsamında hem şu anki üyeler hem de yeni üye olacaklara hiçbir şart, koşul, sözleşme, taahhüt olmadan Mayıs'ta yüzde 50 indirim yapılacak.

Şanlıurfa Hürriyet Mahallesi'ne gençlik merkezi inşa ediliyor!

Şanlıurfa Viranşehir Belediyesi, Hürriyet Mahallesi'nde inşa ettiği gençlik merkezini bitirme aşamasına getirdi.

2020'de kiralık konut fiyat artışında Muğla lider!

Hürriyet Emlak 2020 Endeksi'ne göre, kiralık konutlarda fiyat artışı yüzde 68,42 ile en çok Muğla’da kaydedildi. Muğla’yı yüzde 37,50 ile Denizli, yüzde 35,71 ile İzmir ve yüzde 28,57 ile Hatay izledi. Endeks'e göre, pandemi büyükşehirlerden göç edilmesine neden oldu.

Ecehan Berk Pehlivanoğlu Hürriyet Emlak'ın strateji ve transformasyon direktörü oldu!

Hürriyet Emlak, Ecehan Berk Pehlivanoğlu'nu strateji ve transformasyon direktörü olarak bünyesine kattı.

Hürriyet Emlak'ta kullanıcı sayısı 3 katına çıktı!

Faiz indirim kampanyasının açıklandığı haziran ayının ilk günlerinden itibaren 'satılık talebinde geçtiğimiz 5 yılın en yüksek seviyesini gördüklerini belirten Hürriyet Emlak Pazarlama Direktörü Yusuf Mert Yılmaz, konut aramalardaki hareketliliğin kullanıcı sayılarının 3 katına çıkardığını söyledi.

Hürriyet Emlak'tan İzmir'deki depremzedelere kira yardımı!

Hürriyet Emlak, kalıcı deprem konutlarının ailelere teslim edilmesi beklenen 1 yıllık süre zarfında toplam 20 ailenin kira masraflarını tamamen karşılayacak. 

Ecehan Berk Pehlivanoğlu, Hürriyet Emlak’ın Yeni Strateji ve Transformasyon Direktörü oldu!

Hürriyet Emlak, Strateji ve Transformasyon Direktörü görevine Ecehan Berk Pehlivanoğlu’nu getirdi. 

Hürriyet Emlak'tan Emlak Akademisi!

Hürriyet Emlak, İstanbul Emlak Komisyoncuları Odası (İEKO) iş birliğiyle online platformda gayrimenkul danışmanlarına eğitim vereceği Emlak Akademisi'ni kurdu.

Hürriyet Emlak gayrimenkul danışmanlarını Emlak Akademisi’nde buluşturuyor!

Türkiye’de gayrimenkul sektörünü dijitalleştirme görevini üstlenen Hürriyet Emlak, online platformda gayrimenkul danışmanlarına eğitim vereceği Emlak Akademisi’ni hayata geçirdi.

Cihan Su, Hürriyet Emlak Finans Direktörü oldu!

Doğan Şirketler Grubu’nun teknolojileriyle geliştirilen, Türkiye’nin emlak dikeyindeki yenilikçi dijital markası Hürriyet Emlak’ın Finans Direktörü Cihan Su oldu.

TOKİ Denizli Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Denizli İli Çardak İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Denizli Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Denizli İli Bozkurt İlçesi Hükümet Konağı inşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Denizli Hürriyet okulunun ismi satıldı Haberi

Denizli Hürriyet okulunun ismi satıldı

Denizli Valiliği, okulların ihtiyaçlarını karşılayamadıklarını söyleyerek okulların isimlerini işadamlarına satmaya başladı.


En son 1933 yılından bu yana eğitim veren kentin en eski okullarından 82 yıllık Hürriyet Ortaokulu’nun ismi, 2 milyon TL’ye işadamı Derya Baltalı’ya satıldı. Mezunlar ise tepkili.

Vali Şükrü Kocatepe ise okulların bakım masraflarını karşılamakta güçlük çektikleri için isimlerini satışa çıkardıklarını söyledi. Kocatepe, “Bakım-onarım ve idame masraflarına yetişemiyoruz. Bir yerde hem yeni okulların yapılması hem eski okulların yaşatılması gerekiyor. Bunun için devlet imkânlarıyla onarım, bakım masraflarını karşılamakta güçlük çekiyoruz. Bu nedenle Hürriyet Ortaokulu’muzun isim hakkını verirken sadece ondan aldığımız 2 milyon TL değil aynı zamanda okulun yeniden restore edilmesi ve bundan sonraki tüm bakım onarım masraflarının üstlenilmesi söz konusu” dedi.



‘ORTAK DEĞER’

Okullarda önemli olanın eğitim ve öğretim olduğunu belirten Kocatepe, okulun...