22 / 05 / 2024

Denizli İl Halk sağlığına bina bağışı

Denizli İl Halk sağlığına bina bağışı

Hayırsever İşadamı Mimar Merter Söylemez, Şemikler Mahallesi'nde bir site içinde bulunan 245 metrekarelik binayı sağlık hizmetlerinde kullanılmak üzere babası Ali Söylemez adına Denizli Valiliği İl Halk Sağlığı'na bağışladı.

Çarşı, pazardaki fiyatlar el yakıyor! Hem vatandaş hem esnaf dertli: Böyle bir zulüm görülmedi

Hayat pahalılığı halkı perişan ediyor. Çarşı pazarda her geçen gün artan fiyatlara yetişmek mümkün değil. Vatandaş, çarşı ve pazardaki fiyatları görünce şaşkına dönerken, esnaf satışların azaldığından dert yanıyor.

Eskişehir'deki riskli binalar belirlendi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Vilayet Meydanı'nda gerçekleştirilen Eskişehir Millet Bahçesi, İl Halk Kütüphanesi ve Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Eskişehir'de bina stokunun tamamını tarayıp, riskli binaları belirlediklerini belirtti.

İzmir Atatürk İl Halk Kütüphanesi yapımı projesi mecliste!

İzmir Atatürk İl Halk Kütüphanesi yapımı projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Sındır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Diyarbakır Fuat Sezgin İl Halk Kütüphanesi açıldı!

Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesinde bulunan 42 yıllık binanın yetersiz olması nedeniyle İl Halk Kütüphanesi için 10 bin metrekarelik alanda yeni bina inşa edildi.

Salda Gölü halk plajının yanında pansiyon mu yapılıyor?

Salda Gölü halk plajının yanında, Hasan Gürcan ve ailesine ait olduğu bilinen Akçeşme Tesisleri arazisinde 70 kişilik bungalov, kamping tipi pansiyonun yapıldığı ileri sürüldü...

Denizli'de 7.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkuller!

Denizli 8. İcra Dairesi Müdürlüğü, Denizli ili, Merkezefendi ilçesi, Kayaköy (bozburun) Mahallesi, 194 ada 29 parsel ve  Denizli İl, Pamukkale İlçe, Koyunaliler Mahallesi, 525 parselde yer alan gayrimenkulleri 7 milyon 840 bin 57 TL'ye icradan satıyor...

Dursun Ali Kılıçlı, Halk GYO Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi oldu!

Halk GYO Yönetim Kurulu Üyesi olarak atanan Dursun Ali Kılıçlı'nın Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak görevlendirilmesine karar verildi...

Bağcılar'ın sorunları Halk Meclisi'nde konuşuldu!

Bağcılar Belediyesi 2017 yılı Halk Meclisi Toplantısı yapıldı. Toplantıda ilçenin sorunları çözüme kavuşurken yeni projelerin hayata geçirilmesine yönelik görüşmeler yapıldı.

2017 Bağcılar'da yatırım yılı olacak!

Bağcılar Belediyesi 2017 yılı Halk Meclisi Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda; projeler, yatırımlar ve kentsel dönüşüm konuşuldu.

Denizli Dokuzkavaklar'a sağlık kompleksi geliyor!

Denizli’de vatandaşlarla bir araya gelen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, başkanlık sistemiyle ilgili 2017 yılı içinde referandum sandığının halkın önüne geleceğini söyledi

Çanakkale'de sosyal tesis çalışmaları hızlandı!

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Kent Konseyi, muhtarlar ve ilgili sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelerek “Belediye Sosyal Tesisleri ve İl Halk Kütüphanesi alanına Kültür Bakanlığınca hazırlanan taslak proje hakkında” görüş alışverişinde bulundu.

Emirdağ Sağlıklı Yaşam Birimi mobil platform aracı ile hizmet vermeye başladı!

Afyonkarahisar Halk Sağlığı Müdürlüğü Sağlıklı Yasam Merkezine bağlı Emirdağ Sağlıklı Yaşam Birimi hizmet vermeye başladı. Afyonkarahisar İl Halk Sağlığı Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada mobil platform aracı ile hizmet vermeye başladı.

Pakistan’da Moğol/Türk Sanatı ve Mimarı resim yarışması düzenledi!

Pakistan Büyükelçiliği ve Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile “Pakistan’da Moğol/Türk Sanatı ve Mimarı” konulu resim yarışmasında dereceye giren öğrencilerin ödül ve eserlerin sergi töreni Konya İl Halk Kütüphanesi Salonunda gerçekleşti.

Denizli İl Halk sağlığına bina bağışı Haberi

Denizli İl Halk sağlığına bina bağışı

Aile Sağlığı Merkezi olarak hizmet verecek binanın devrine ait imza protokol imza töreni Valilik Toplantı Salonunda düzenlenen protokol imza törenine, Vali Şükrü Kocatepe, Vali Yardımcısı Ekrem Büyükata, İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Veli Kılınçarslan, Hayırsever İşadamı Merter Söylemez babası Ali Söylemez ve annesi Hülya Söylemez ile Söylemez Mimarlık San. Tic. Ltd. Şti. çalışanları katıldı. 

Hayırsever İşadamı Merter Söylemez, Şemikler Mahallesi Lal Rezidans A Blok'ta bulunan 245 metrekarelik alanı, yıllarca sağlık alanında hizmet verdikten sonra emekli olan babası Ali Söylemez"in ismini taşıyacak olan Aile Sağlığı Merkezi'ne 49 yıllığına bedelsiz olarak bağışladı. 


Törende konuşan Vali Şükrü Kocatepe "Söylemez ailesi olarak Ali Söylemez, eşi Hülya Söylemez ve oğulları Merter Söylemez Aile Sağlığı Merkezi olarak kullanılmak üzere mülkleri olan 245 metrekare büyüklüğünde ki bir dairesini...