17 / 05 / 2024

Denizli İMO 13. Olağan Genel Kurulu toplantısı

Denizli İMO 13. Olağan Genel Kurulu toplantısı

TMMOB Denizli İMO 13. Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Genel kurulda Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Selçuk Toprak Divan Başkanı olarak seçildi.

TOKİ'den Denizli'ye 3 yeni okul! İhalesi bugün!

Denizli İli Babadağ İlçesi Kelleci Mh 4 Derslikli Kelleci Okulu, Çal İlçesi Hüseyinler Mh 16 Derslikli Çal Mesleki ve Tek And Lisesi, Acıpayam İlçesi Yukarı Mh 24 Derslikli Cumhuriyet Anadolu Lisesi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi bugün saat 13:30'da yapılacak.

Denizli Milli Emlak'tan 13.3 milyon TL'ye satılık 78 lojman!

Denizli Milli Emlak Müdürlüğü, Denizli ili, Şirinköy mahallesinde yer alan 78 adet lojmanı 13 milyon 300 bin TL bedelle satışa çıkardı. 

AquaCity Denizli’de Çadır Günleri başlıyor!

AquaCity Denizli’de 13 Aralık – 5 Ocak tarihleri arasında düzenlenen Çadır Günleri başlıyor. Denizlileri ev sahibi yapması planlanan kampanaya da yüzde 40 oran indirimle yılın son kampanyası sunuluyor.

Denizli'de emlak müşavirleri istişarelerden memnun!

Denizli Ticaret Odası (DTO) 13’üncü Meslek Komitesi üyeleri bir araya gelip sektörleriyle ilgili görüşmekten büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

TOKİ Denizli Baklan son başvuru tarihi!

TOKİ Denizli Baklan son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projedeki toplam konut sayısı 13.

Denizli Baklan TOKİ başvuru tarihleri 2019!

Denizli Baklan TOKİ başvuru tarihleri 2019 haberimizde yer alıyor. Projeden 13 bin 858 TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Denizli'deki toplu konut projeleriyle ilgili 13 soru TBMM'de!

Denizli'deki toplu konut projeleri TBMM gündemine taşındı. CHP'li Karaca, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Denizli Merkezefendi'de 14.6 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Denizli İli, Merkezefendi İlçesi, Şirinköy Mahallesi'nde yer alan 13 bin 489 metrekare yüzölçümlü tapuda arsa vasıflı gayrimenkul 14 milyon 682 bin 77 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Denizli'deki eski cezaevi Zeybek Müzesi olacak!

Denizli'nin Tavas ilçesinde 51 sene cezaevi olarak kullanıldıktan sonra 13 yıl önce boşaltılan bina, Zeybek ve Etnografya Müzesi olarak yeniden hizmete açılacak.

Denizli’de imar barışı başvuruları 65 bini aştı!

Türkiye'de 13 milyon yapıyı ilgilendiren imar barışı uygulaması kapsamında Denizli’den yapılan başvurularla ilgili açıklama geldi. Açıklamada, başvuru sayısının 65 bini aştığı belirtildi.

Denizli'de 13.5 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Denizli İli, Merkezefendi İlçesi, Karahasanlı Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 13 milyon 537 bin 160 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Denizli'de 62.9 milyon TL'ye satılık 9 arsa!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Merkezefendi İlçesi'ne bağlı 3 mahallesindeki 9 arsasını ihale ile satıyor. İhale 13 Aralık'ta gerçekleşecek..

Denizli'de kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesi Çal, Çivril ve Baklan ilçelerindeki 13 mahalleye 70 kilometre içme suyu iletim hattı döşüyor

Denizli İMO 13. Olağan Genel Kurulu toplantısı Haberi

Denizli İMO 13. Olağan Genel Kurulu toplantısı

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Denizli Şubesi Başkanı Doç. Dr. Şevket Murat Şenel, 4 yıllık üniversiteden yeni mezun olmuş genç inşaat mühendislerin ellerine yasaların da katkısıyla inanılmaz yetkilerin verildiği bu yetkilerin bazı kişiler tarafından sömürüldüğünü ifade etti. Şenel, üniversite eğitimlerinin en kısa zamanda gözden geçirilmesi gerektiğini söyledi. Türk Mimar ve Mühendisler Odaları Birliği(TMMOB) Denizli İnşaat Mühendisleri Odası 13. Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Çatalçeşme Oda Tiyatrosunda gerçekleştirilen 13. Genel Kurula CHP Denizli Milletvekilleri Melike Basmacı ve Kazım Arslan, Makine Mühendisleri Odası Başkanı Tefik Demirçalı, oda ve bazı STK’ların temsilcileri ile inşaat mühendisleri katıldı. Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Selçuk Toprak’ın Divan Başkanı olarak seçildiği genel kurulda panın diğer üyeleri ise Bora Kaplan, Fatih Soysaç, Çiğdem...