19 / 05 / 2024

Denizli İşkur İl Müdürlüğü Hizmet Binası

Denizli İşkur İl Müdürlüğü Hizmet Binası

Yapımına geçen yıl temmuz ayında başlanan Denizli İşkur İl Müdürlüğü Hizmet Binası projesinin inşaatı bu yıl haziran ayı sonunda tamamlanacak. İnşaat şu anda yüzde 70 seviyesinde...

Mevlüt Kurt'tan kamu binalarının kiralarına ilişkin açıklama!

Mersin'de kent merkezinde atıl durumda bulunan çok sayıda kamu binası olmasına rağmen İŞKUR İl Müdürlüğü’nün yüksek bedelle 5 katlı yeni bir binayı kiralanmasına ilişkin Mevlüt Kurt açıklama yaptı...

TOKİ'den Denizli'ye 354 konut ve 2 adet ticaret merkezi!

Denizli Çal İlçesi, Yukarıseyit Mahallesi 3.Etap 354 Adet Konut , 2 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 20 Ağustos tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

Denizli'deki seyir tepesi inşaatı meclis gündeminde!

Denizli'de Denizli Nakılı olarak bilinen endemik bitkinin yetiştiği alana yapılacak olan seyir tepesi inşaatı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Öztürk, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Denizli Karagöl'de doğan sit alanı kesin olarak korunacak!

Denizli İli, Bozkurt İlçesi'nde bulunan Karagöl potansiyel doğan sit alanının kesin korunacak hassas alan olarak tescil ve ilan edilmesine karar verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Malatya İŞKUR İl Müdürlüğü binasının güçlendirme ihalesi mecliste!

Yüzde 50 çürük raporu olan Malatya İŞKUR İl Müdürlüğü binası için güçlendirme ihalesine çıkılması TBMM gündemine taşındı. CHP'li Ağbaba, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Kütahya İŞKUR yeni hizmet binasında!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından inşaatına başlanan Kütahya Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü binasının yapımı tamamlandı. İŞKUR, yeni binasında hizmet vermeye başladı.

Denizli Merkezefendi'nin kütüphane projesine özel ödül!

Denizli Merkezefendi Belediyesi tarafından hayata geçirilen Merkez Kütüphanesi projesi Sign Of The City Awards'tan 'En İyi Hizmet Yapıları' kategorisinde, 'Devam Eden En İyi Sosyo-Kültürel Yapı' dalında, Jüri Özel Ödülü'nün sahibi oldu.

Denizli Büyükşehir'den 9.8 milyon TL'ye satılık 6 arsa!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Pamukkale ve Merkezefendi'nde yer alan 6 gayrimenkul ihale ile satılıyor. İhale 7 Kasım'da yapılacak...

Denizli Çivril TOKİ'de sözleşme dönemi başlıyor!

Denizli Çivril TOKİ projesinde yer alan 330 adet konut için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Denizli Özel İdare İşhanı yıkılıyor!

Denizli’de depreme dayanıksız olması sebebiyle tehlike yaratan Özel İdare İşhanı’nın yıkım çalışmaları hızlı bir şekilde yapılıyor.

TOKİ Denizli Sarayköy kura çekilişi 28 Eylül'de!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Denizli Sarayköy Belediyesi işbirliği ile Sarayköy’de hayata geçirilen konutların kura çekilişi 28 Eylül'de gerçekleştirilecek.

Denizli Büyükşehir'den 36.2 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Pamukkale ve Merkezefendi'de yer alan 3 gayrimenkulü ihale ile satıyor. İhale 26 Eylül'de gerçekleşecek..

Denizli'de 16.8 milyon TL'ye icradan satılık 2 gayrimenkul!

Denizli İli, Merkezefendi İlçesi, Çeltikçi Mahallesi'nde yer alan 2 adet gayrimenkul toplamda 16 milyon 847 bin 890 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Denizli İşkur İl Müdürlüğü Hizmet Binası Haberi

Denizli İşkur İl Müdürlüğü Hizmet Binası



Denizli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından 08 Mayıs 2014 tarihinde ihale edilerek 04 Temmuz 2014 tarihinde yapımına başlanılan 4 milyon 60 bin TL teklif bedelli Denizli İşkur İl Müdürlüğü Hizmet Binası İnşaatının yapımı devam ediyor.


Toplam inşaat alanı 4 bin 508 metrekare olan bina Bodrum Kat + Zemin Kat + 4 Normal kat olmak üzere toplam 6 kattan oluşuyor.


Yüzde 70 inşaatı tamamlanan Denizli İşkur İl Müdürlüğü Hizmet Binası inşaatında zemin kaplamaları ile diğer ince iş imalatları devam ediyor. İnşaatın sözleşmeye göre 28 Haziran 2015 tarihinde tamamlanması...