14 / 05 / 2024

Denizli ıslah osb

Denizli ıslah osb

Denizli'de mermer ıslah organize sanayi bölgesi kurulmasını isteyen sektör temsilcileri, MAKSIAD Başkanı Mehmet Sarı'nın ev sahipliğinde AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin ile bir araya gelerek taleplerini dile getirdi.

Denizli OSB'de satılık ve kiralık yer talepleri arttı: Parsel kalmadı!

Türkiye’nin sanayisi ve ihracat performansıyla öne çıkan şehirlerinden Denizli, 2021 de yatırımlarıyla dikkat çekecek. Denizli OSB'de satılık ve kiralık yer talepleri arttı, bölge yönetimi parsel bulunmaması sebebiyle taleplere olumsuz cevap veriyor.

Denizli OSB’de kiralık alan kalmadı!

Geçen yıl Denizli OSB’nin alanını 684 bin metrekare büyüttüklerini aktaran Bölge Müdürü Ahmet Taş, "Bu parselleri alan sanayiciler yatırım yapmaya başladı. 2021, bölgemiz için yatırım yılı olacak" dedi.

Denizli'de mermer ıslah OSB kurulması için ilk adım atıldı!

Denizli'de mermer ıslah organize sanayi bölgesi kurulmasını isteyen sektör temsilcileri, MAKSIAD Başkanı Mehmet Sarı'nın ev sahipliğinde AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin ile bir araya gelerek taleplerini dile getirdi.

Denizli OSB'de 12.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Denizli 1. İcra Dairesi, Honaz ilçesi, Gürlek köyünde bulunan fabrika binası ve arsasını satıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 12 milyon 388 bin 866 TL olarak belirlendi.

Manisa, sanayideki gücünü yeni OSB’lerle artıracak!

Manisa’da yeni OSB’ler kurulması planlanıyor. Bölgenin en önemli sanayi üsleri arasında yer alan Muradiye Islah OSB, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın onayıyla ‘ıslah’ ibaresinden kurtulurken, Saruhanlı Karma OSB’nin fizibilite çalışmalarına geçildi.

Denizli OSB 70 hektar eklenerek büyütülecek!

Denizli OSB Müdürlüğü, Honaz Belediyesinin de olumlu yanıtı üzerine yaklaşık 70 hektar alanın bölgelerine dahil edilmesi için harekete geçti. Bu alanın dahil olmasıyla OSB'deki 184 fabrikaya 24 fabrika daha eklenecek...

Denizli’nin 2023 hedefi 5 yeni OSB!

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli’de kurulacak olan yeni organize sanayi bölgeleri hakkında açıklamalarda bulundu. Tin, bölgeye 5 yeni OSB kurulacağını söyledi.

Ege Bölgesi'nde OSB yatırımları hareketli!

Ege Bölgesi'nde OSB'lerde yatırım devam ediyor. İzmir, Manisa, Denizli, Aydın, Uşak ve Kütahya'daki OSB'lerin bazılarında parsel arzı talebi karşılamıyor. Bölgedeki fabrika inşaatlarını sürdürüyor.

Ege'deki OSB'lerde yatırımlar artıyor!

Ege Bölgesi kentlerinde OSB’lerde yatırımları artıyor. İzmir, Manisa, Denizli, Aydın, Uşak ve Kütahya’daki OSB’lerin parsel talebi sürüyor.

Denizli Buldan'da tekstil ihtisas OSB kurulacak mı?

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Denizli'nin Buldan ilçesine tekstil ihtisas organize sanayi bölgesi kurulmasına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Denizli OSB'deki yeşil alanın inşaata açıldığı iddiası TBMM'de!

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Denizli OSB içerisinde bulunan bir yeşil alanın inşaata açıldığı iddiasına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Kayapa Islah OSB'ye 25 yeni tesis inşa ediliyor!

2014 yılının son aylarında ‘Islah OSB statüsü kazanarak Bursa''da ilk Islah OSB olan Kayapa Islah OSB, süreçle birlikte modern sanayi inşaatlarıyla donanıyor.

Denizli Sarayköy OSB'de altyapı inşaatı yaptırılacak!

Denizli Sarayköy Tarıma Dayalı İhtisas (BESİ) Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, OSB'nin altyapı ve elektrik dağıtım şebekesi yapım işini ihale edecek. Altyapı yapım işinin keşif bedeli 20 milyon 767 bin 997 TL olarak belirlendi.

Denizli ıslah osb Haberi

Denizli ıslah osb

Denizli'de mermer ıslah organize sanayi bölgesi kurulması için ilk adım atıldı. AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin. Makina Sanayici İşadamları Derneği (MAKSIAD) Başkanı Mehmet Sarı'nın organizasyonuyla mermer sektörünün temsilcileriyle toplantı yaptı. Sektör temsilcilerinin beklentileri de bu yönde Bukonuda sanavicilerimizin girişimlerine destek vermevisürdüreceğim” dedi.

Dünya'dan Osman Nuri Boyacı'nın haberine göre; aynı zamanda TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Üyesi olan Şahin Tin, Denizli'nin güçlü sektörlerinden mermer sektörünün temsilcileri ile bir araya geldi. Toplantıda sektör temsilcileri sorun ve taleplerini dile getirdi. Samimi bir ortamda geçen toplantı hakkında değerlendirme yapan Şahin Tin. "Mermer sektörünün temsilcileriyle bir araya geldik. Dogadan çıkarıldıktan sonra cari olarak işlenebilir en eski inşaat malzemesi olan doğal taşların, istihdama, ekonomiye katkısı ve sektörün sıkıntılarını ele aldığımız...