08 / 05 / 2024

Denizli Karahasanlı yüzme havuzu

Denizli Karahasanlı yüzme havuzu

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 121 Dev Proje kapsamında müjdesini verdiği ve İncilipınar’ın ardından kent merkezinde inşa edilecek Karahasanlı ve Dokuzkavaklar Kapalı Yüzme Havuzu projesinde de ilk kazma vuruldu.

Denizli Büyükşehir'den Tavas'a dev spor kompleksi!

Denizli Büyükşehir Belediyesinin kent merkezi ve 4 ilçede hayata geçirdiği 7 kapalı yüzme havuzu ve spor kompleksinden biri olan Tavas Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi'nin inşaatını tamamlandı. 

Denizli Karahasanlı-Çakmak Spor Kompleksi tamamlandı!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın kent merkezi ve 4 ilçede hayata geçirileceğini açıkladığı 7 kapalı yüzme havuzundan birisi olan Karahasanlı-Çakmak Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi tamamlandı.

Denizli İncilipınar Kapalı Yüzme Havuzu açılıyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesinin 7 kapalı yüzme havuzu projesinden biri olan İncilipınar Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi yarın açılıyor.

Denizli Karahasanlı Kapalı Yüzme Havuzu'nda sona gelindi!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Karahasanlı Kapalı Yüzme Havuzu'nun inşaatında bulundu. Yüzme havuzunda sona gelindi.

Çayırova Yarı Olimpik Yüzme Havuzu tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı'nın hayata geçirdiği Çayırova Yarı Olimpik Yüzme Havuzu şekilleniyor

Denizli Honaz Yüzme Havuzu'nun temeli atıldı!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın vizyon projeleri arasında yer alan Honaz Kapalı Yüzme Havuzu'nun inşaatı başladı.

TOKİ Denizli Sarayköy 2. Etap'ta kayıt süreci tamamlandı!

Denizli Sarayköy'de inşa edilen 410 konutlu Sarayköy Toplu Konut projesine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Projenin kayıt süreci tamamlandı.

Terme'de yarı olimpik yüzme havuzunun inşasına başlandı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ihaesi gerçekleştirilen yarı olimpik yüzme havuzunun inşasına başlandı.

Denizli Sarayköy'ün yolları sil baştan!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın açıkladığı 121 Dev Proje kapsamında ilçelere yapılması planlanan sıcak asfalt çalışmaları son sürat devam ediyor.

Denizli Acıpayam yüzme havuzuna kavuşuyor!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 121 Dev Proje kapsamında yapımına devam edilen Acıpayam Kapalı Yüzme Havuzu’nun kısa zamanda açılacağını söyledi

Denizli Sarayköy TOKİ Konutları'nda başvurular uzatıldı!

Denizli Sarayköy Belediyesi ve TOKİ işbirliği İle Sarayköy'de hayata geçecek olan 410 daire İçin yoğun talep nedeniyle başvuru süreci 28 Şubat'a kadar ertelendi.

Kocaeli Çayırova'ya yarı olimpik yüzme havuzu!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ikinci Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nu Çayırova Akse Mahallesi’nde inşa ediyor.

Kağıthane Hamidiye'ye dev yüzme havuzu!

Spora büyük önem veren ve Kağıthane sınırları içerisinden olimpiyat sporcuları yetiştirmek için yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kağıthane Belediyesi, Hamidiye Mahallesi’ne dev bir Kapalı Yüzme Havuzu kazandırmaya hazırlanıyor.

Denizli Karahasanlı yüzme havuzu Haberi

Denizli Karahasanlı yüzme havuzu


Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 121 Dev Proje kapsamında açıkladığı kent merkezi ve ilçelerde inşa edilecek kapalı yüzme havuzu çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda bitirilme aşamasında olan İncilipınar Kapalı Yüzme Havuzu’nun ardından Denizli merkezdeki Karahasanlı ve Dokuzkavaklar mahallelerine yapılacak olan iki kapalı yüzme havuzunda daha ilk kazma vuruldu. Karahasanlı Mahallesi’nde inşa edilecek kapalı üzme havuzu 3835 metrekare alanda oluşacak. Tesiste 1 adet yarı olimpik yüzme havuzu, 1 adet eğitim havuzu ve tribün, 2 adet çok amaçlı salon, 2 adet antrenör odası, idare odası, doktor odası, kafeterya ve mescit yer alacak. 


Her biri birer spor kompleksi


Dokuzkavaklar Kapalı Yüzme Havuzu ise 2200 metrekarelik kapalı alanda inşa edilecek. İçerisinde 1 adet yarı olimpik yüzme havuzu, 1 adet eğitim havuzu ve tribün, 2...