30 / 04 / 2024

denizli karahayıt konutları 2016

denizli karahayıt konutları 2016

Aylık taksitlerin 534 lira olduğu projede toplamda 161 adet daire açık artırma yöntemiyle satışa çıkarılıyor. TOKİ Denizli Karahayıt Evleri başvurusu 21 Mart 2016 tarihinde başlayacak.

Malatya Yeşil Topsöğüt konutları inşaatı durduruldu mu?

Malatya Yeşilyurt Belediyesi tarafından inşa edilen Yeşil Topsöğüt konutları inşaatının imara aykırı bir şekilde gerçekleşmesi sebebiyle durdurulduğu iddia edildi. 

Denizlili esnafa icra yağıyor! 

Denizli’de hem yerli hem de yabancıların göz bebeği olan Pamukkale’nin yanı başındaki Karahayıt’ta ödemelerini yapamayan esnafa icra yağıyor.

Denizli PAÜ FTR Hastanesi'nin açılmamasına turizmcilerden tepki!

Denizli’yi termal turizmde sağlık merkezi üssü haline getirecek olan ve yapımı süren PAÜ Karahayıt Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesinin açılış süresinin uzamasına Denizlili turizmcilerden tepki geldi. 

Pamukkale’nin termal otelleri kapılarını açtı!

Pamukkale’nin şifalı kırmızı suyuyla büyük ün kazanan Karahayıt Mahallesi’nde bulunan termal oteller, kapılarını açtı. Turizm tesisleri, normalleşme süreciyle birlikte yeniden ziyaretçilerini ağırlıyor.

Murat Kurum'dan Denizli'deki depremzede konutlarına ziyaret!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Denizli'de depremzedeler için yapılan konutları ziyaret ederek inceleme gerçekleştirdi. Kurum, "İnşallah iki inşaatımızı da süresinden çok daha önce mayıs-haziran ayında bitirerek yaklaşık 320 hak sahibi vatandaşımızın yaralarını sarmış olacağız" dedi...

Denizli'de tünel inşaatı çöktü, bir işçi hayatını kaybetti!

Denizli'nin Honaz ilçesinde tünel inşaatının çökmesi sonucu yaşamını yitiren işçi Ahmet Türkmenoğlu'nun cenazesi, memleketi Osmaniye'de defnedildi.

TOKİ Denizli Tavas başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Denizli Tavas projesindeki konutlar için başvurular bugün itibariyle başladı.

PAÜ Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi 2019'da bitecek!

Pamukkale Üniversitesi tarafından Denizli Karahayıt Mahallesi'nde yaptırılan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'nin inşaatı 2019'da tamamlanacak. PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, inşaatta incelemelerde bulundu.

Pamukkale'de 8.1 milyon TL'ye icradan satılık termal turizm tesisi!

Denizli İli Pamukkale İlçesi Karahayıt Mahallesi'nde yer alan 92 odalı, açık-kapalı termal havuzları bulunan termal turizm tesisi 8 milyon 176 bin 520 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Pamukkale'de 4.3 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Denizli İli, Pamukkale İlçesi, Karahayıt Mahallesi'nde yer alan turistik tesis vasıflı gayrimenkul 4 milyon 318 bin 178 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

TOKİ Denizli Acıpayam Konutları'nın ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Acıpayam'da hayata geçireceği 440 konutun ihalesi yapıldı.

TOKİ Denizli Karahayıt başvuru tarihleri 2017!

TOKİ Denizli Karahayıt başvuru tarihleri 24 Temmuz – 29 Eylül 2017 olarak belirlendi.

TOKİ Denizli Karahayıt başvuruları yarın başlıyor!

TOKİ Denizli Karahayıt projesinde yer alan 24 adet konut için başvurular yarın itibariyle başlıyor.

denizli karahayıt konutları 2016 Haberi

denizli karahayıt konutları 2016

2016 TOKİ Denizli Karahayıt Konutları ödeme planına göre yüzde 10 peşin ödemelerde 96 ay, yüzde 15 peşinat sağlandığında 108 ay veya yüzde 25 peşinatta ise 120 aya kadar taksit imkanı sağlanıyor.


Denizli Karahayıt TOKİ Evleri seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dubleks, 4 oda 1 salon dubleks şeklinde tasarlandı.


TOKİ Denizli Karahayıt projesinde toplamda 161 adet daire açık artırma yöntemiyle satışa çıkarılıyor. Projede peşinat bedeli 8 bin 544 TL olarak belirlendi.


TOKİ Denizli Karahayıt Evleri başvurusu 21 Mart 2016 ile 30 Haziran 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek. Projede aylık taksitler 534 liradan başlıyor.


Satış duyurusu için