05 / 05 / 2024

denizli merkez eskihisar mahallesi

denizli merkez eskihisar mahallesi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 712 konutluk Denizli Merkez Eskihisar Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve İdaremiz stokunda bulunan 10 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunuluyor...

Evora Denizli'nin kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden Denizli Merkez Efendi Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde (Evora Denizli), 724 Ada 1 Parsel (B Bloklar), 722 Ada 1 Parsel (C1-C2 Bloklar) ve 723 Ada 1 Parselin (T2 Blok) kısmi geçici kabulü yapıldı ve Kısmi Geçici Kabul Tutanağı 5 Ekim 2021 tarihinde onaylandı

Denizli Milli Emlak'tan 43.2 milyon TL'ye satılık 9 arsa!

Denizli Milli Emlak Müdürlüğü, Denizli ili, Merkez ilçesi, Kayaköy ve Çakmak ilçelerinde yer alan 9 arsayı 43 milyon 240 bin 700 TL'ye satıyor...

Evora Denizli'nin kısmi kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden Denizli Merkez Efendi Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde (Evora Denizli), 719 ada 1 parselin (D Bloklar) kısmi kesin kabulü yapıldı ve Kısmi Kesin Kabul Tutanağı onaylandı. 

Emlak Konut Evora Denizli kısmi geçici kabulü onaylandı!

Emlak Konut Evora Denizli, Denizli Merkez Efendi Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde (Evora Denizli), 719 Ada 1 Parselin (D Bloklar) İnşaatlarının kısmi geçici kabulü yapıldı...

Denizli Merkezefendi'nin kütüphane projesine özel ödül!

Denizli Merkezefendi Belediyesi tarafından hayata geçirilen Merkez Kütüphanesi projesi Sign Of The City Awards'tan 'En İyi Hizmet Yapıları' kategorisinde, 'Devam Eden En İyi Sosyo-Kültürel Yapı' dalında, Jüri Özel Ödülü'nün sahibi oldu.

Denizli Eskihisar'da vatandaşlar tapularına kavuştu!

Denizli Merkezefendi Belediyesi’nin 18. madde uygulamasını tamamladığı Eskihisar Mahallesi’nde, vatandaşlara tapuları teslim edildi. 

Evora Denizli güncel ev fiyatları!

Evora Denizli Projesi, Teknik Yapı tarafından Denizli Merkez'de hayata geçirildi. Toplamda 1.500 daireye yer verilen projede peşin ödemelerde yüzde 12 indirim yapılıyor...

Denizli Baklan’da inşa edilecek 126 konutun ihalesi yapıldı!

TOKİ tarafından Denizli’nin Baklan İlçesi Merkez Mahallesi’nde inşa edilecek olan 126 adet yeni konut için ihale yapıldı.

TOKİ Denizli Baklan 126 konut ihalesi 6 Mart'ta yapılacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Denizli İli, Baklan İlçesi Merkez Mahallesi'nde inşa edilen 126 konut için ihale süreci başlıyor.

TOKİ Denizli Baklan 126 konut ihalesi 6 Mart'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Denizli İli, Baklan İlçesi Merkez Mahallesi'nde inşa edilecek olan 126 konut için ihale gerçekleştirilecek.

Denizli Boğaziçi’nin içme suyu sorununa neşter!

Denizli merkez ve ilçelerdeki çalışmalarını hızla sürdüren Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, Baklan ilçesinin Boğaziçi Mahallesi’nde yaşanan içme suyu sıkıntısını çözdü.

Denizli'de icradan 3.1 milyon TL'ye satılık arsa!

Denizli 3. İcra Dairesi, Denizli ili Merkezefendi İlçesi, Eskihisar Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. İhalesi 24 Kasım Perşembe günü yapılacak taşınmazın bedeli 3 milyon 104 bin TL olarak belirlendi.

Denizli'de 19.2 milyon TL'ye satılık 6 arsa!

Denizli Defterdarlığı, Kumkısık, Bereketler, Eskihisar ve Çakmak mahallelerinde bulunan 6 arsayı satışa çıkardı. İhalesi 17 Ağustos'ta yapılacak arsaların toplam satış bedeli 19 milyon 216 bin TL olarak belirlendi.

denizli merkez eskihisar mahallesi Haberi

denizli merkez eskihisar mahallesi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 712 konutluk Denizli Merkez Eskihisar Alt Gelir Grubu  kapsamında yer alan ve İdaremiz stokunda bulunan 10 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunuluyor.



Denizli Merkez Eskihisar Alt Gelir Grubu Konut Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T. Halk Bankası A.Ş.’nin yetkili tüm şubeleri aracılığıyla yürütülecektir. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutun başvuruları, 04 Ağustos - 30 Eylül 2014 tarihleri arasında kabul  edilecek.


Denizli Eskihisat TOKİ Evleri'nde yer alan dairelerin en yüksek konut fiyatı 105 bin TL en düşük konut fiyatı ise 80 bin TL olarak belirlendi. 


İlanın detayı için