22 / 05 / 2024

Denizli Molla Ahmet köyü

Denizli Molla Ahmet köyü

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Denizli'nin Buldan'a bağlı Bostanyeri Köyü ile Babadağ ilçesine bağlı Molla Ahmet köyünün yol sorununa ilişkin soru önergesi hazırladı..

Denizli OSB’de kiralık alan kalmadı!

Geçen yıl Denizli OSB’nin alanını 684 bin metrekare büyüttüklerini aktaran Bölge Müdürü Ahmet Taş, "Bu parselleri alan sanayiciler yatırım yapmaya başladı. 2021, bölgemiz için yatırım yılı olacak" dedi.

Denizli'de tünel inşaatı çöktü, bir işçi hayatını kaybetti!

Denizli'nin Honaz ilçesinde tünel inşaatının çökmesi sonucu yaşamını yitiren işçi Ahmet Türkmenoğlu'nun cenazesi, memleketi Osmaniye'de defnedildi.

Denizli Şehir Hastanesi'nin inşaatı Haziran sonunda başlayacak!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Rezan İnceoğlu Acil Sağlık İstasyonu ile Ahmet Burhanettin İnceoğlu Aile Sağlığı Merkezi'nin açılış törenine katıldı. Zeybekci, yapılması planlanan Denizli Şehir Hastanesi'nin inşaatının Haziran sonunda başlayacağını müjdeledi.

Denizli Salihağa'daki tren istasyonu TBMM'de konu oldu!

Denizli'nin Merkezefendi ilçesine bağlı Salihağa Mahallesi'nde bulunan tren istasyonuna ilişkin soru önergesi hazırlandı. Soruları Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan yanıtlayacak..

Menderes Tekstil çalışanlarını 43 bin liraya ev sahibi yaptı!

Denizli Valisi Ahmet Altıparmak’ı da şaşırtan ve twitter’den paylaşmaya zorlayan; çalışanlarını 43 bin liraya ev sahibi yapan iş adamının Menderes Tekstil’i de bünyesinde bulunduran Akça Holding’in sahibi Rıza Akça olduğu ortaya çıktı.

Denizli'nin nakışlı camileri restore edilecek!

Denizli’nin nakışlı camileri yeniden hayat bulacak. Vali Ahmet Altıparmak liderliğinde başlatılan proje çerçevesinde il genelindeki tarihi camiler özüne uygun restore edilecek.

Denizli Sökmen Köyü'nün yol sorunu mecliste!

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Denizli İli Çivril ilçesine bağlı Sökmen Köyü'nün yol sorununa ilişkin soru önergesi hazırladı. Basmacı sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a iletti.

Ahmet Arslan'dan Ege'ye iki yeni otoyol müjdesi!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Afyonkarahisar'daki AK Parti 25. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda, Aydın-Denizli ve Menemen- Aliağa-Çandırlı otoyollarının ihalesinin bu yıl yapılacağı müjdesini verdi.

Denizli Bostanyeri köyü ile Molla Ahmet köyünün yol sorunu mecliste!

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Denizli'nin Buldan'a bağlı Bostanyeri Köyü ile Babadağ ilçesine bağlı Molla Ahmet köyünün yol sorununa ilişkin soru önergesi hazırladı..

Denizli'deki 217 projeden 34'ü tamamlandı!

Denizli'de Vali Ahmet Altıparmak başkanlığında koordinasyon kurulu toplantısı gerçekleştirildi. İl genelinde devam eden 217 projeden 34'ünün tamamlandığı, 134 projenin devam ettiği 26 projenin ihale aşamasında olduğu, 23 ihalenin ise hazırlıklarının devam ettiği bildirildi.

Ahmet Çelik: Denizli'de, yatırımlara devam edeceğiz!

Rotayı Denizli'ye kıran Sinpaş, bin 800 konutluk yatırım için kolları sıvadı. 750 milyon ciro hedeflenen projedeki kumsalın kumu Maldivler'den getirilecek. Sinpaş, Anadolu'daki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Sinpaş 2014'te Sancaktepe, Kağıthane ve Denizli'de proje inşa edecek!

Ahmet Çelik: " Sancaktepe bölgesinde butik bir konut, Kağıthane'de ise ticari gayrimenkul projesine başlıyoruz. Gaziantep'ten sonra, Denizli'ye değer katacak yeni projemize de start vereceğiz " dedi.

Denizli İhlas Evleri 'nin temeli atıldı!

hlas Evleri 1. Etap'ın temel atma törenine Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Ali Değirmenci, Huzurlu İnşaat A.Ş. Genel Müdürü Bayram Bıyıklı, Huzurlu İnşaat Pazarlama Müdürü Ahmet Yılmaz Birpınar katıldı

Denizli Molla Ahmet köyü Haberi

Denizli Molla Ahmet köyü


CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Denizli'nin Buldan'a bağlı Bostanyeri Köyü ile Babadağ ilçesine bağlı Molla Ahmet köyünün yol sorununa ilişkin soru önergesi hazırladı. 


Basmacı sorularının Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tarafından yanıtlandırılmasını talep etti. Basmacı yol sorunları ile ilgili 2 ayrı önerge hazırladı.


1. soru önergesi


Basmacı önergesinde "1826 yılında kurulan Buldan'a bağlı Bostanyeri Köyü 2012 verilerine göre 30 haneli ve toplam 40 nüfusa sahiptir. Köyün Buldan'a uzaklığı 9 kilometre olup, yol stabilizedir. Ulaşım sorunundan dolayı 1985 yılından bugüne kadar köyden, şehre ciddi göç olmuştur. Yol sorunundan dolayı taşımalı eğitim yapılamamaktadır. Köyde yaşayanlar da, köyden ayrılanlar da mutlu değillerdir. Köy madensuyu açısından oldukça zengin bir yapıya sahiptir.


2016 yılı yatırım programınızda 9 kilometrelik yol yapımı ile ilgili bir bütçe rakamı...