17 / 05 / 2024

Denizli OSB katkı

Denizli OSB katkı

Abdülkadir Demir: Denizli OSB, 5 milyon metrekarelik bir alanda faaliyet gösteriyor. Her geçen gün genişleme çabası içinde olan OSB'miz, yıllık yaklaşık 3 milyar doları aşan kent ihracatına 1 milyar doların üzerinde katkı sağlıyo

Denizli OSB'de satılık ve kiralık yer talepleri arttı: Parsel kalmadı!

Türkiye’nin sanayisi ve ihracat performansıyla öne çıkan şehirlerinden Denizli, 2021 de yatırımlarıyla dikkat çekecek. Denizli OSB'de satılık ve kiralık yer talepleri arttı, bölge yönetimi parsel bulunmaması sebebiyle taleplere olumsuz cevap veriyor.

Denizli OSB’de kiralık alan kalmadı!

Geçen yıl Denizli OSB’nin alanını 684 bin metrekare büyüttüklerini aktaran Bölge Müdürü Ahmet Taş, "Bu parselleri alan sanayiciler yatırım yapmaya başladı. 2021, bölgemiz için yatırım yılı olacak" dedi.

Mardin 2. OSB'de yatırımcılar yer tahsisi için sıraya girdi!

Mardin'in istihdam ve ekonomisine ciddi katkı sağlaması planlanan ve ilk etapta 5 bin kişinin istihdam edileceği 2. OSB'de yatırımcılar yeni yer tahsisi için sıraya girdi.

Denizli'de mermer ıslah OSB kurulması için ilk adım atıldı!

Denizli'de mermer ıslah organize sanayi bölgesi kurulmasını isteyen sektör temsilcileri, MAKSIAD Başkanı Mehmet Sarı'nın ev sahipliğinde AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin ile bir araya gelerek taleplerini dile getirdi.

Denizli OSB'de 12.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Denizli 1. İcra Dairesi, Honaz ilçesi, Gürlek köyünde bulunan fabrika binası ve arsasını satıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 12 milyon 388 bin 866 TL olarak belirlendi.

Denizli OSB 70 hektar eklenerek büyütülecek!

Denizli OSB Müdürlüğü, Honaz Belediyesinin de olumlu yanıtı üzerine yaklaşık 70 hektar alanın bölgelerine dahil edilmesi için harekete geçti. Bu alanın dahil olmasıyla OSB'deki 184 fabrikaya 24 fabrika daha eklenecek...

İMES OSB genişletilecek mi?

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "İMES OSB’nin genişletilmesi ve üretime daha fazla katkı verme durumu var. Bizler de bu atılımı destekliyoruz ve yatırımın en kısa sürede hayata geçirilmesini istiyoruz." dedi.

Denizli’nin 2023 hedefi 5 yeni OSB!

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli’de kurulacak olan yeni organize sanayi bölgeleri hakkında açıklamalarda bulundu. Tin, bölgeye 5 yeni OSB kurulacağını söyledi.

OSB'lerde dönüşüm 3 yılda tamamlanacak!

OSB’ler 2017 yılı için hedef büyüttü. OSB'lerde dönüşüm hamlelerinin de katkısıyla yıl sonuna kadar bir milyon ilave istihdam sağlanacak. Yatırımlar için kamudan da 1 milyar dolar kaynak ayrıldı.

Sanayiciler OSB’lerde daha ucuz parsel alacak!

Üretime katkı sağlayacak 81 maddelik paket için start verildi. Sanayiciler OSB'lerde daha ucuza parsel alacak. OSB'ler vergi indirimi başlıyor.

Ege Bölgesi'nde OSB yatırımları hareketli!

Ege Bölgesi'nde OSB'lerde yatırım devam ediyor. İzmir, Manisa, Denizli, Aydın, Uşak ve Kütahya'daki OSB'lerin bazılarında parsel arzı talebi karşılamıyor. Bölgedeki fabrika inşaatlarını sürdürüyor.

Ege'deki OSB'lerde yatırımlar artıyor!

Ege Bölgesi kentlerinde OSB’lerde yatırımları artıyor. İzmir, Manisa, Denizli, Aydın, Uşak ve Kütahya’daki OSB’lerin parsel talebi sürüyor.

Denizli Buldan'da tekstil ihtisas OSB kurulacak mı?

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Denizli'nin Buldan ilçesine tekstil ihtisas organize sanayi bölgesi kurulmasına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Denizli OSB katkı Haberi

Denizli OSB katkı


Başta tekstil olmak üzere birçok sektörde entegre olmayı başaran Denizli OSB, 5 milyon metrekarelik bir alanda faaliyet gösteriyor. Her geçen gün genişleme çabası içinde olan OSB'miz, yıllık yaklaşık 3 milyar doları aşan kent ihracatına 1 milyar doların üzerinde katkı sağlıyor. Üretime ve gelişime duyduğu inançla köklerinden kopmadan geleceğe koşan bir il olan Denizli, sahip olduğu girişimci ruhu yaratıcılık ve azimle birleştirerek Türk sanayisinin lokomotif güçlerinden biri olmayı başarmıştır. 


Denizli Organize Sanayi Bölgemiz (OSB); 5 milyon metrekarelik bir alanda faaliyet gösteren ve her geçen gün genişleme çabası içinde olan, bölgenin Türkiye'de yapımına başlanan ilk dört OSB'sinden bir tanesidir. Denizli'deki sanayileşme kültürünün temeli, dünyada eşine az rastlanır bir kümelenme örneğini göstermesi anlamında çok önemlidir. Başta tekstil sektörü olmak üzere birçok sektörde entegre...