19 / 05 / 2024

Denizli Pamukkalede kiralık daire

Denizli Pamukkalede kiralık daire

Denizli İli Pamukkale İlçesi'nde yer alan 1,000,00 metrekare yüzölçümlü arsa Denizli 1. Satış Memurluğu tarafından 20 Ekim 2014 günü saat 10:00 ile 10:05 arası ihale ediliyor.

Denizli OSB'de satılık ve kiralık yer talepleri arttı: Parsel kalmadı!

Türkiye’nin sanayisi ve ihracat performansıyla öne çıkan şehirlerinden Denizli, 2021 de yatırımlarıyla dikkat çekecek. Denizli OSB'de satılık ve kiralık yer talepleri arttı, bölge yönetimi parsel bulunmaması sebebiyle taleplere olumsuz cevap veriyor.

2020'de kiralık konut fiyat artışında Muğla lider!

Hürriyet Emlak 2020 Endeksi'ne göre, kiralık konutlarda fiyat artışı yüzde 68,42 ile en çok Muğla’da kaydedildi. Muğla’yı yüzde 37,50 ile Denizli, yüzde 35,71 ile İzmir ve yüzde 28,57 ile Hatay izledi. Endeks'e göre, pandemi büyükşehirlerden göç edilmesine neden oldu.

Denizli kiralık şehre döndü!

Türkiye’nin önemli tekstil ve sanayi şehri Denizli kan ağlıyor. Şehrin her yerinde çok sayıda esnaf koronavirüsü süreciyle beraber kepenk kapattı. Camekanlara ‘Kiralık’ tabelaları asıldı.

Murat Şen: Günlük kiralık evler turizme darbe vuruyor!

Denizli Turistik Otel ve İşletmecileri Derneği (DENTUROD) Başkanı Gazi Murat Şen, oteller açısından haksız rekabet, devlet açısından da büyük bir vergi kaybına neden olan günlük kiralık evler sorununa çözüm beklediklerini söyledi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin 2015 yılı bütçesi 687 milyon lira!

Denizli Büyükşehir Belediyesi 2015 Mali Yılı Performans Programı, Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri (DESKİ) 2015-2019 Stratejik Planı ve 2015 Mali Yılı Performans Programı, oybirliğiyle kabul edildi.

Konya'da satılık daire sayısı artarken, kiralık daire sayısı düşüyor!

Konya'da satılık daire sayısı artarken, kiralık ev sayısı da düşüyor. İnşaat sektörünün her geçen gün geliştiği Konya'da, birçok bina yükselse de kiralık daire bulma oranı her geçen düşüyor...

Sinpaş Aqua City Denizli satılık!

Konutların; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildiği Sinpaş Aqua City Denizli satılık daire fiyatları 183 bin 600 TL'den başlangıç gösteriyor...

Ormanada kiralık portföyünü sunuyor!

Ormanada sınırlı sayıda ayırdığı kiralık portföyünü sunuyor. Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım’ın konut projesi Ormanada Zekeriyaköy’de, “ önce otur, sonra satın al ” dönemi başlıyor.

Ormanada sınırlı sayıda ayırdığı kiralık portföyünü sunuyor!

Yaşayan bir mahalleye dönüşen Ormanada sınırlı sayıda ayırdığı kiralık portföyünü sunuyor.Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım’ın konut projesi Ormanada Zekeriyaköy’de, “önce otur, sonra satın al” dönemi başlıyor.

Günlük kiralık ev ruhsatı nasıl alınır?

Günlük kiralık evler hakkında yapılan yasal düzenlemelere göre, günlük kiralık evler pansiyon statüsüne alınarak bu evler için ruhsat alınması gerekiyor. Peki, günlük kiralık ev ruhsatı nasıl alınır?

Günlük kiralık ev cezası nedir?

11 Ekim 2013 tarihinde yapılan yasal düzenlemelere göre, günlük kiralık evler pansiyon statüsüne alınarak bu şekilde kiraya verilen evlere ruhsat şartı getirildi. Peki, ruhsatsız günlük kiralık ev cezası nedir?

Günlük kiralık ev kanunu!

İçişleri Bakanlığı gayri-resmi otelcilik hizmeti verilmesinin önüne geçmek için, günlük kiralık daireler hakkında birtakım kararlar almıştı. Peki, günlük kiralık ev kanunu esasları nelerdir? İşte yanıtı..

Kiralık evin satılması durumunda kiracı hakları!

Kirada olan evin satılması halinde hem kiracının hem de yeni ev sahibinin bazı hakları oluyor. Peki, kiralık evin satılması durumunda kiracı hakları nelerdir? İşte kiracı hakları...

Denizli Pamukkalede kiralık daire Haberi

Denizli Pamukkalede kiralık daire

Denizli İli Pamukkale İlçesi'nde yer alan 1,000,00 metrekare yüzölçümlü arsa Denizli 1. Satış Memurluğu tarafından  1 milyon 500 bin TL bedelle satılıyor. Taşınmazın satışı açık arttırma usulüyle yapılacak.


Taşınmaz Belediyede E imardea ön bahçe mesafesi 5.00 metre, emsal 2 özelliklerinde ruhsat verilir konmdadır. Çevresinde 5 katlı yapılar, iş yerleri, benzin istasyonu ve restaurantlar vardır.


İhale İlanı



TAŞINMAZIN

Özellikleri;  Denizli İli Pamukkale İlçesi 115 ada no,2 parsel noda kayıtlı arsa vasıflı Beledieye hudurları içinde imar planı dahilindedir.


Kıymeti: 1.500.000.00 TL

1. Satış Günü: 20.10.2014 günü saat 10.00 ile 10.05 arası

2. Satış Günü:14.11.2014 günü saat 10.00 ile 10.05 arası



Satış şartları 

1- İhale açık artırma suretiyle yapılacaktır. Birinci artırmanın yirmi gün öncesinden, artırma tarihinden önceki gün sonuna kadar esatis.uyap.gov.tr adresinden elektronik ortamda teklif verilebilecektir. Bu artırmada tahmin edilen değerin...