06 / 05 / 2024

Denizli Rıza Akça Sitesi tapu teslim töreni

Denizli Rıza Akça Sitesi tapu teslim töreni

Denizli'de faaliyet gösteren Menderes Tekstil'in çalışanları için yaptırdığı Rıza Akça Sitesi'ndeki 240 konutun tapuları bugün Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci tarafından verilecek.

Bolu'daki 4,2'lik depremden sonra Prof. Dr. Naci Görür'den haritalı açıklama geldi: Biri kırılmış olmalı!

Bolu'da saat 01.03'te 4,2 büyüklüğünde deprem yaşandı. Prof. Dr. Naci Görür, yürekleri ağza getiren depremden sonra sosyal medya hesabından haritalı paylaşım yaparak açıklamalar yaptı. Görür, Bolu’nun kuzeyindeki fay hatlarına dikkat çekerek "Bunlardan biri kırılmış olmalı" diye konuştu.

Site aidat borcunu ödemeyen Rıza Sarraf'a kötü haber: İcra takibi başlatıldı!

Şarkıcı Ebru Gündeş’in eski eşi Rıza Sarraf'a ait İstanbul Beylikdüzü'ndeki dairelerin yaklaşık 400 bine yakın aidat borcundan dolayı icra takibi başlatıldı ve dairelere haciz konuldu.

Bahçesine traktör alacak çiftçiler müjde! Başak Traktör fiyatlarını açıkladı! İşte 20 Ocak 2023 fiyat listesi!

Bahçesine traktör alacak çiftçiler müjde! Başak Traktör fiyatlarını açıkladı. Peki Başak traktör fiyatları ne kadar? İşte 20 Ocak 2023 fiyat listesi...

Gram altın 1.450 lira olacak ama... Altın Kahini İslam Memiş'ten yürekleri ağza getiren açıklama geldi! Hemen bakın!

Yılın son günlerinde ellerindeki paralar ile yatırım yapmak isteyen yatırımcılar gram altının ne kadar olacağını merak ederken, Altın Kahini İslam Memiş'ten yürekleri ağza getiren açıklama geldi! Gram altın 1450 lira olacak ama...'' diyen Memiş, yatırımcılara kritik uyarıda bulundu...

Altın alın! Bunlar daha iyi günlerimiz! Dünyaca ünlü isimden yürekleri ağza getiren açıklama geldi! 

Dünyaca ünlü isim ABD'li girişimci iş insanı ve yazar Robert Kiyosaki, yatırımcılara ''altın alın bunlar daha iyi günlerimiz'' diyerek yürekleri ağza getiren açıklamalarda bulundu. İşte o açıklama...

Karaman Akçaşehir TOKİ kuraları bugün çekiliyor! Karaman Akçaşehir kura sonucu 16.05.2022!

Karaman Akçaşehir TOKİ kuraları bugün çekiliyor. Projeye başvuru yapanlar Karaman Akçaşehir kura sonucu 16.05.2022'yi merak ediyor ve araştırıyor. İşte Karaman Akçaşehir kura sonucu 16.05.2022...

İzmir depreminde yıkılan Rıza Bey Apartmanı'nın fenni mesulü için tutuklama kararı!

İzmir'de 30 Ekim 2020’de meydana gelen deprem nedeniyle yıkılan Rıza Bey Apartmanı ile ilgili devam eden soruşturma dahilinde  binanın mimari proje müellifi ve fenni mesulü olan A.S.B tutuklandı. 

Rıza Bey Apartmanı'ndaki depremzedelerden açıklama!

İzmir'de yaşanan 6.9 büyüklüğündeki depremde yıkılan Rıza Bey Apartmanı'ndaki depremzedelerden bir kısmı, alanın park olması için açıklama yaptı. Depremzedeler, binanın 3’üncü derecede riskli olduğuna ve bunu depremin ardından öğrendiklerine dikkat çekti. 

Yıkılan Rıza Bey Apartmanı'nın yerine yeşil alan düzenlemesi!

İzmir depreminde yıkılan Rıza Bey Apartmanı'nın yerinde yeşil alan düzenlemesi yapılacağını söyleyen Bakan Kurum, depremde yaşamını yitirenlerin hatıralarının yaşatılacağı bir mekan inşa edileceğini açıkladı.

Al Rıza Group Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Al Rıza Group Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Bahçelievler’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Reda Ali N.A.A. tarafından kuruldu.

Murat Bakan'dan İzmir Rıza Bey Apartmanı park olsun açıklaması!

CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, ‘Rıza Bey Apartmanı Park Olsun İnisiyatifi’nin istemini Meclis gündemine taşıdı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a çağrıda bulunan CHP'li Bakan, konuya ilişkin konuştu.

İzmir Bayraklı'da yıkılan Rıza Bey Apartmanı için 'sulak zemine inşa edildi' iddiası!

Türkiye'yi yasa boğan 6.6 büyüklüğündeki İzmir Seferihisar depreminde birçok bina yıkıldı. Bu binalardan biri de 5 kişinin cansız bedenine ulaşılan 8 katlı Rıza Bey Apartmanı'ydı. Apartmanın sulak bostana inşa edildiği ileri sürüldü.

Rıza Akpolat'ın Kuruçeşmede'deki villasında kaçak tadilat iddiası!

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, seçimden sonra Bahçelievler’deki oturduğu mütevazı evden önce Ulus’taki lüks bir siteye taşındı. Şimdi de kirası aylık 60 bin TL olan Boğaz manzaralı villaya taşınıyor.

Denizli Rıza Akça Sitesi tapu teslim töreni Haberi

Denizli Rıza Akça Sitesi tapu teslim töreni

Denizli'de faaliyet gösteren Menderes Tekstil'in çalışanları için yaptırdığı Rıza Akça Sitesi'ndeki 240 konutun tapuları bugün Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci tarafından verilecek.


Sarayköy'de üretim yapan Menderes Tekstil'in hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleri kapsamında çalışanları için Osman Akça Caddesi'nde yaptırdığı konutların tapuları törenle verilecek. 


Daha önce de çalışanları için konut yapan, toplu sünnet törenleri düzenleyen Menderes Tekstil'in yaptırdığı 240 konutun tapu teslim töreni bugün saat 10.00'da Bakan Zeybekci, Bakan Özhaseki, Vali Ahmet Altıparmak ve Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın katılımıyla yapılacak. Menderes Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Akça, büyük bir aile olduklarını belirterek, "Biz bu topraklarda büyüdük. Hep birlikte koskoca bir aile olduk. Bizim çalışanlarımız her şeyin en güzeline layık. Birlikte, alın terimizle her geçen gün...