06 / 07 / 2024

Denizli Salihler Camii nerede

Denizli Salihler Camii nerede

Denizli'de 5 yıl önce, yapımına başlanan Salihler Camii'nin sadece minareleri tamamlanabildi. Bahçelievler mahallesinde 40 metrelik minareleriyle hemen dikkatleri üzerine çeken Salihler Camii inşaatı, 2009 yılında başladı.

TOKİ'den Denizli Serinhisar'a 178 konut!

Denizli Serinhisar Kızılhisar Mahallesi 178 Adet Konut, 6 Adet Ticaret ve 1 Adet Camii İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İHALE) ihalesi 3 Haziran tarihinde yapılacak.

TOKİ Denizli 178 konut ihalesi 3 Haziran'da!

Denizli İli, Serinhisar İlçesi Kızılhisar Mahallesi 178 Adet Konut, 6 Adet Ticaret ve 1 Adet Camii İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İHALE) ihalesi 3 Haziran tarihinde yapılacak.

TOKİ Denizli Serinhisar 178 konut ihalesi 3 Haziran'da!

Denizli İli, Serinhisar İlçesi Kızılhisar Mahallesi 178 Adet Konut, 6 Adet Ticaret ve 1 Adet Camii İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İHALE) ihalesi 3 Haziran 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Denizli'ye konut ve ticaret merkezi!

Denizli Serinhisar Kızılhisar Mahallesi 148 Adet Konut, 8 Adet Ticaret ve 1 Adet Camii İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 8 Mayıs 2019 tarihinde yapılacak.

TOKİ Denizli 148 konut ve ticaret merkezi ihalesi 8 Mayıs'ta!

Denizli Serinhisar Kızılhisar Mahallesi 148 Adet Konut, 8 Adet Ticaret ve 1 Adet Camii İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 8 Mayıs 2019 tarihinde yapılacak.

TOKİ Denizli Serinhisar 148 konut ihalesi 8 Mayıs'ta!

Denizli İli, Serinhisar İlçesi Kızılhisar Mahallesi 148 Adet Konut, 8 Adet Ticaret ve 1 Adet Camii İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 8 Mayıs 2019 tarihinde yapılacak.

TOKİ Denizli 148 konut ihalesi 3 Eylül'de!

Denizli İli, Serinhisar İlçesi Kızılhisar Mahallesi 148 Adet Konut , 8 Adet Ticaret ve 1 Adet Camii İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 3 Eylül 2018 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Denizli 150 konut ihalesi yarın!

Denizli İli, Bozkurt İlçesi, Bozkurt Mahallesi 150 Adet Konut , 1 Adet Camii ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Denizli 1.173 konut ihalesi yarın!

Denizli İli Merkezefendi İlçesi Kayaköy (Bozburun) Mahallesi 2 Bölge 1173 Adet Konut, 50 Adet Dükkan, 3 Adet Camii ve 1 Adet Okul İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ Denizli 1.108 konut ihalesi yarın!

Denizli İli, Merkezefendi İlçesi , Kayaköy Mahallesinde; 1.Bölge 1108 Adet Konut , 26 Adet Dükkan ve 2 Adet Camii İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Denizli Acıpayam 440 konut ihalesi yarın!

Denizli İli, Acıpayam İlçesi, Oğuz Mahallesi 440 Adet Konut, 2 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Camii İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Denizli Kocadere'deki aile sağlığı merkezi ve camii incelendi!

Denizli Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, belediye ekiplerince yürütülen Kocadere Mahallesinde aile sağlığı merkezi ve Kocadere Caminde yürütülen onarım, çevre düzenlemesi çalışmalarını inceledi.

Denizli'deki Kayalık Camii'nde izinsiz tadilat mı yapılıyor?

Denizli'deki 800 yıllık camide yapılan izinsiz tadilatın tarihi dokuya zarar verdiği iddia edildi. Şikayet üzerine, Aydın Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu da izin almaksızın yapılan tadilatın suç olduğuna karar verdi.

Denizli Salihler Camii nerede Haberi

Denizli Salihler Camii nerede


Denizli'de 5 yıl önce, kentin en büyük camisi olması amacıyla yapımına başlanan Salihler Camii'nin sadece minareleri tamamlanabildi. Farklı bir mimariyle yapılan ancak ekonomik nedenlerden dolayı bir türlü tamamlanmayan camide her şeye rağmen namaz kılan cemaat, hayırseverlerden destek bekliyor. Bahçelievler mahallesinde 40 metrelik minareleriyle hemen dikkatleri üzerine çeken Salihler Camii inşaatı, 2009 yılında başladı. Bahçelievler Caddesi üzerinde inşaatına başlanan caminin kentin en büyük camisi olacağı ifade edilerek, hayırsever destekleriyle bin 251 metre kare kapalı alan üzerine yapılması planlandı. Caminin yapımını ise Salihler Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği üstlendi. Ancak inşaat bir türlü tamamlanamadı. Gövde kısmında büyük eksiklikleri bulunan ve kubbesi halen olmayan caminin iki minaresi yapılabildi. 

Minarelere ses sitemi kuran Salihler Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği, binanın zemin katını da derme...