02 / 05 / 2024

denizli Serinhisar arıtma tesisi projesi

denizli Serinhisar arıtma tesisi projesi

Serinhisar Arıtma Tesisi'nin bir an önce aktif hale geçmesi için harekete geçildi. Denizli merkezde olduğu gibi ilçelerde de alt yapı çalışmalarını sürdüren DESKİ kanalizasyon atıklarının antılacağı Serinhisar Atıksu Arıtma Tesisi için çalışma başlatıldı

Denizli Bozkurt Cumalı’ya arıtma tesisi inşa edilecek!

Denizli’nin 19 ilçesinde alt yapı yatırımlarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi DESKİ, atık su hattı bulunmayan Bozkurt ilçesinin Cumalı Mahallesi’ne 13.200 metre kanalizasyon ve 7.500 metre içme suyu hattı ile 1 adet paket arıtma tesisi yapacak.

Denizli Çardak'a yeni arıtma tesisi!

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, Çardak ilçesinin uzun süredir beklediği atık su arıtma tesisi projesine başladı.

Denizli Çardak Atıksu Arıtma Tesisi'nin inşaatı başladı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, Çardak ilçesinin uzun süredir beklediği atıksu arıtma tesisi projesine başladı. İlçenin atıksu toplama problemini sonlandıracak proje vatandaşlara rahat bir nefes aldıracak.

Denizli Çardak'a arıtma tesisi inşa ediliyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, Çardak ilçesinde atık su arıtma tesisi projesine başladı.

Denizli'de 5 adet arıtma tesisi inşa ediliyor!

DENİZLİ Büyükşehir Belediyesi, kentte 5 adet daha arıtma tesisinin yapımına başladı. DESKİ Genel Müdürlüğü, köylerde inşa edilen ancak maliyetleri nedeniyle çalıştırılamayan 19 atık su arıtma tesisini tekrar faaliyete geçirdi.

Denizli Tavas'a atıksu arıtma tesisi yapılacak mı?

Denizli'nin Tavas ilçesinin atıksu arıtma tesisi ihtiyacı meclis gündemine taşındı. Denizli Milletvekili Kazım Arslan, konu ile ilgili soru önergesi hazırladı..

Denizli'de Bekilli Atıksu Arıtma Tesisi açıldı!

AK Partili Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Bekilli'de büyükşehirin ilçedeki yatırımlarının açılış ve temel atma törenlerine katıldı. Zolan, ilk olarak ilçenin uzun süredir ihtiyacı olan Bekilli Atıksu Arıtma Tesisinin temelini attı.

Bekilli Atık Su Arıtma Tesisi'nin temeli atıldı!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkam Osman Zolan, Bekilli Atık Su Arıtma Tesisi'nin temelini atttı ve 40 yıldır yapılması beklenen Kutlubey-Uşak yolunu hizmete açtı.

Denizli Bekilli Arıtma Tesisi'nin temeli atıldı!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Osman Zolan, Bekilli ilçesini ziyaret etti. İlçenin ihtiyacı olan Bekilli Atık Su Arıtma Tesisinin temelini atan Başkan Zolan, kentte iki su deposu yapılacağını söyledi.

Serinhisar arıtma tesisine kavuşuyor!

Serinhisar Arıtma Tesisi'nin bir an önce aktif hale geçmesi için harekete geçildi. Denizli merkezde olduğu gibi ilçelerde de alt yapı çalışmalarını sürdüren DESKİ kanalizasyon atıklarının antılacağı Serinhisar Atıksu Arıtma Tesisi için çalışma başlatıldı

Denizli Serinhisar Atıksu Arıtma Tesisi'nin inşaatı devam ediyor!

Serinhisar Atıksu Arıtma Tesisi, Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan çalışmanın ardından faaliyete geçecek. Osman Zolan, "Geleceğe yatırım anlamında olağanüstü çaba sarf ediyoruz" dedi

Serinhisar Atıksu Arıtma Tesisi inşaatı tamamlanıyor!

Serinhisar Atıksu Arıtma Tesisi, DESKİ Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan çalışmanın ardından faaliyete geçecek. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Geleceğe yatırım anlamında olağanüstü çaba sarf ediyoruz" dedi.

Denizli'de devredışı 19 arıtma tesisi yeniden çalışacak!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, geçmiş yıllarda çevre ve akarsu kirliliğinin önüne geçilmesi için köylerde yaptırılan ancak işletme maliyetleri nedeniyle bir süre sonra atıl duruma dönüşen biyolojik arıtma tesislerini yeniden çalıştıracak.

denizli Serinhisar arıtma tesisi projesi Haberi

denizli Serinhisar arıtma tesisi projesi


Denizli Büyüksehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, Serinhisar Atıksu Arıtma Tesisi'nin bir an önce aktif hale geçmesi için harekete geçti. Denizli merkezde olduğu gibi ilçelerde de alt yapı çalışmalarını sürdüren DESKİ kanalizasyon atıklarının antılacağı Serinhisar Atıksu Arıtma Tesisi için çalışma başlattı. 

Hanelerde oluşan atık suyun arıtma tesisine ulaşmasını sağlayacak 7 bin 200 metre, 600'lük atık su hattı döşeme projesine başlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, çalışmanın büyük bir kısmını tamamladı. Serinhisar Atıksu Arıtma Tesisi'nin deşarj hattı ve 7400 metrelik açık kurutma kanalı imalatı da Denizli Büyüksehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğü tarafından bitirildi. Projenin tamamlanmasıyla birlikte Serinhisar, uzun süredir aktif hale gelmesi beklenen Serinhisar Atıksu Arıtma Tesisi'ne kavuşacak. Denizli merkezde yapılan çalışmaların ilçelere de yayılacağının altını çizen Denizli Büyükşehir...