08 / 07 / 2024

Denizli su sorunu

Denizli su sorunu

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, Tavas ilçesinin Horasanlı Mahallesi'nde yaklaşık 10 yıldır devam eden içme suyu sorununa el attı.

O ilde flaş imar sorunu! Merkezefendi'deki o arsaya iki yerine üç villa yaptılar...

Denizli Merkezefendi Belediyesi bugün imar sorunu ile güne başladı. Merkezefendi'de 2 yerine 3 villanın yapılmasına izin verilmesi gündeme bomba gibim düştü.

Kanal İstanbul atık su sorununu çözecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hayalim dediği ve tartışmalara neden olan çılgın proje Kanal İstanbul'da ilk köprünün temelinin ne zaman atılacağı belli oldu. Kanal İstanbul projesiyle İstanbul'un atık su sorunu çözüme kavuşacak...

Denizli'de prefabrik ev dolandırıcılığı iddiası!

Denizli Acıpayam'da aralarında depremzedelerin de yer aldığı 30 kişi, prefabrik ev yaptırmak amacıyla para verdikleri kişi tarafından dolandırıldıklarını iddia ederek savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Teoman Sancar: Denizli Acıpayam'daki konut sorunu çözülmeli! 

CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar, 20 Mart 2019’da meydana gelen 5,5’lik depremle evleri yıkılan ve konteynerde yaşayan vatandaşları ziyaret etti. Sancar, Acıpayam'daki konut sorununun bir an önce çözülmesi gerektiğini belirtti...

Kayseri Büyükşehir'den inşaatların ruhsat sorunu için önemli karar!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, inşaatların ruhsat sorunu ve bu sorun nedeniyle elektrik ve su aboneliğinde yaşanan problemlerin çözümü için önemli bir karar aldıklarını açıkladı.

Aydın-Denizli Otoyolu ihalesinde fiyatlandırma sorunu!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Aydın-Denizli Otoyolu ihalesinin ertelenmesine ilişkin açıklama yaptı. Dağ, ihalenin 16 Ekim'e ertelenmesini hatırlattı.

Denizli Bozkurt'taki kamulaştırma sorunu TBMM'de!

Denizli Bozkurt ilçesi Alikurt Mahallesi'nde elektrik hatlarının geçtiği araziler ve kamulaştırma uygulaması meclis gündemine taşındı..

Denizli 15 Mayıs Kapalı Otoparkı'nın inşaatı başladı!

Denizli’nin en büyük ihtiyaçları arasında bulunan otopark sorunu çözülüyor. Büyükşehir belediyesi tarafından hayata geçirilen 15 Mayıs Kapalı Otoparkı'nın inşaatı başladı.

Denizli Tavas Devlet Hastanesi'nin ulaşım sorunu TBMM'de!

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Denizli Tavas Devlet Hastanesi'nin ulaşım yolundaki bir kamulaştırma sorununu TBMM gündemine taşıdı..

Yüksekova'nın su sorunu çözülüyor!

Yüksekova Belediye Başkan Vekili Kaşıkçı, Yüksekova'nın yeniden bir yapılanma ve değişim sürecine girdiğini söyledi.

Denizli Karahayıt'taki altyapı sorunu meclis gündeminde!

Denizli Karahayıt'taki turizm işletmelerinden sıcak su kullanımı için istenen bedeller ve altyapı yatırımı yapılmaması sorunu TBMM gündemine taşındı..

Denizli'ye 100 milyon liralık yatırım müjdesi!

Denizli'ye gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Tavas'taki DSİ tesislerinde toplu açılış törenlerine katıldı.

Denizli Çivril yeni yatırımlarla cazibe merkezi olacak!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan yaptığı açıklamada Çivril ilçesinde hayata geçirmeyi planladıkları Işıklı Gölü ve çevresi ile Gümüşsu Şelalesi ve Akdağ Tabiat Parkı çalışmalarında geldikleri noktayı anlattı

Denizli su sorunu Haberi

Denizli su sorunu

Bir süredir yapılan incelemede, Horasanlı Mahallesi'nin yüksek kesimlerine içme suyunun gitmediği tespit edildi. Kayıp kaçak tespit etme araçlarıyla yapılan çalışmada, içme suyu şebeke hatlarının bazı bölümlerinin kireç ve ağaç köklerinden tıkandığını belirledi. Mahalleye 25 yıl önce döşendiği öğrenilen içme suyu şebeke hatlarının kireçli ve tıkalı olan bölümlerinde temizlik ve hat değişimi yapılarak, Horasanlı'nın içme suyu sorunu çözüldü. Horasanlı Mahalle Muhtarı Naim Aytulun, yukarı mahalledeki içme suyu sorununun 10 seneden beri yaşandığını, yılın bazı zamanlarında uzun süreli su olmadığını, mahalle sakinlerinin çamaşır makinelerini dahi çalıştırmadığını kaydetti. 



ALTYAPI SORUNU BİTTİ 

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ ekiplerinin mahallenin içme suyu sorununun yanında, içme suyu deposu, atıl durumdaki paket arıtma tesisi bakım ve onarımı, kapalı ve açık kanallarla mahallenin altyapıdaki tüm sorunlarını çözdüğünü ifade eden Aytulun,...