19 / 05 / 2024

Denizli Tavas altyapı sorunu

Denizli Tavas altyapı sorunu

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, atık su hattı olmayan Tavas ilçesinin Avdan Mahallesi'nde alt yapı atağı başlattı. Proje kapsamında bölgeye 1 adet paket arıtma tesisi ile 12.000 metre kanalizasyon hattı döşenecek.

Son dakika: Aydın-Denizli Otoyolu'nun 80 kilometrelik bölümü trafiğe açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre Aydın-Denizli Otoyolu'nun 80 kilometrelik bölümü trafiğe cuma açılacak.

Belediye 28 arsa satacak! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Tavas Belediye Başkanlığı, Denizli Tavas'ta yer alan 28 arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satış ihalesi 31 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ Denizli Tavas’da 100 ucuz konut inşa edilecek!

10 soruda TOKİ Denizli Tavas sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Denizli Tavas’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Denizli Tavas’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Denizli Tavas sosyal konut projesi

Aydın-Denizli Otoyolu'nda sona yaklaşıldı! İşte açılacağı tarih!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, Aydın-Denizli Otoyolu'nu 2023'te, Denizli Çevre Yolu'nu ise bu yıl bitirmeyi planladıklarını duyurdu. 

Denizli Tavas ve Çameli için acele kamulaştırma kararı!

Denizli ili, Tavas ve Çameli ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Denizli Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Denizli İli, Çivril İlçesi, Işıklı Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

Denizli Çivril Millet Bahçesi yarın ihaleye çıkıyor!

Denizli İli, Çivril İlçesi, Işıklı Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Denizli Çivril 448 konut ihalesi bugün!

Denizli İli Çivril İlçesi 2. Etap 448 Konut, 2 Adet Ticaret Merkezi, 1 Adet Cami ve 1 Adet 16 Derslikli İlköğretim Okulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Denizli Çivril 448 konut ihalesi 12 Nisan'da!

Denizli İli Çivril İlçesi 2. Etap 448 Konut, 2 Adet Ticaret Merkezi, 1 Adet Cami ve 1 Adet 16 Derslikli İlköğretim Okulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 12 Nisan 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Denizli Çivril Millet Bahçesi 14 Nisan'da ihaleye çıkıyor!

Denizli İli, Çivril İlçesi, Işıklı Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 14 Nisan 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Denizli Çivril'e 448 yeni konut!

Denizli İli Çivril İlçesi 2. Etap 448 Konut, 2 Adet Ticaret Merkezi, 1 Adet Cami ve 1 Adet 16 Derslikli İlköğretim Okulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 12 Nisan 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Denizli Bozkurt 158 konut ihalesi bugün!

Denizli İli, Bozkurt İlçesi, İnceler Mahallesi, 158 Adet Konut ile Hamidiye ve Tutluca Mahallelerinde 1'er Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E_İhale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Denizli Çivril 2. Etap ihalesi bugün!

Denizli İli Çivril İlçesi 2. Etap 448 Konut, 2 Adet Ticaret Merkezi, 1 Adet Cami ve 1 Adet 16 Derslikli İlköğretim Okulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 10:30'da yapılacak.

Denizli Tavas altyapı sorunu Haberi

Denizli Tavas altyapı sorunu


Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, Tavas ilçesinin Avdan Mahallesi'nde alt yapı atağı başlattı. Atık su hattı bulunmayan mahalleye modern anlamda bir kanalizasyon sistemi kazandırmak için harekete geçen DESKİ, projesini tamamladığı alt yapı için çalışmalarına başladı. Avdan Mahallesi’ne yapılacak modern alt yapı hamlesi kapsamında bölgeye 1 adet paket arıtma tesisi ile 12.000 metre kanalizasyon hattı döşenecek. Projenin tamamlanması ile Avdan Mahallesi sakinleri modern bir alt yapı sistemine kavuşacak.


“Denizli’nin alt yapı ile ilgili problemi kalmayacak”


Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Tavas ilçemizin Avdan Mahallesi’nde bugüne kadar atık su hattı yoktu. Büyükşehir Belediyesi olarak mahalle sakinlerimizin modern bir atık su ağına sahip olması için hazırladığımız projenin çalışmalarına başladık. İnşallah Denizli’nin alt yapıyla ilgili problemi kalmayacak ” dedi.




Denizli...