04 / 05 / 2024

Denizli Tavas Spor Tesisi açıldı mı

Denizli Tavas Spor Tesisi açıldı mı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Tavas'ta hayata geçirilen projeleri inceleyerek inceleyerek vatandaşlarla kucaklaştı.

Belediye 28 arsa satacak! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Tavas Belediye Başkanlığı, Denizli Tavas'ta yer alan 28 arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satış ihalesi 31 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ Denizli Tavas’da 100 ucuz konut inşa edilecek!

10 soruda TOKİ Denizli Tavas sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Denizli Tavas’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Denizli Tavas’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Denizli Tavas sosyal konut projesi

Denizli Tavas ve Çameli için acele kamulaştırma kararı!

Denizli ili, Tavas ve Çameli ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Denizli'de stadyum inşası için çalışmalar başladı!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Denizli'de inşa edilecek stadyum inşası alanında incelemelerde bulundu.

Denizli’deki şiddetli rüzgar 2 minarenin cam kubbesini yıktı!

Denizli’de yaşanan şiddetli rüzgar nedeniyle Merkezefendi ve Tavas ilçelerinde bulunan 2 minarenin cam kubbesi yıkıldı.

Denizli Tavas TOKİ'de 224 konut teslim edildi!

TOKİ tarafından Tavas Merkez Yeni Mahalle'de ve Kızılcabölük Mahalleri'nde inşa edilen 112'şer adet toplamda 224 adet konut hak sahiplerine teslim edildi.

Denizli'deki eski cezaevi Zeybek Müzesi olacak!

Denizli'nin Tavas ilçesinde 51 sene cezaevi olarak kullanıldıktan sonra 13 yıl önce boşaltılan bina, Zeybek ve Etnografya Müzesi olarak yeniden hizmete açılacak.

Denizli'deki eski cezaevi Zeybek ve Etnografya Müzesi olacak!

Denizli'nin Tavas ilçesinde 2006 yılında boşaltılan cezaevi binasının "Zeybek ve Etnografya Müzesi" olarak hizmete açılması için çalışma başlatıldı.

TOKİ Denizli Tavas başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Denizli Tavas projesindeki konutlar için başvurular bugün itibariyle başladı.

Denizli Honaz Spor Kompleksi hizmete açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, Honaz Spor Kompleksi'ni hizmete açtı.

Denizli Çivril Spor Kompleksi açıldı!

Denizli Büyükşehir Belediyesinin kent merkezi ve 4 ilçede inşa ettiği 7 kapalı yüzme havuzundan biri olan Çivril Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi hizmete açıldı.

Denizli Tavas Spor Kompleksi hizmete açıldı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Tavas Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi hizmete açıldı. Açılışta, geleceğin sporcularının bu tesislerde yetişeceği belirtildi. 

Denizli Büyükşehir'den Tavas'a dev spor kompleksi!

Denizli Büyükşehir Belediyesinin kent merkezi ve 4 ilçede hayata geçirdiği 7 kapalı yüzme havuzu ve spor kompleksinden biri olan Tavas Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi'nin inşaatını tamamlandı. 

Denizli Tavas Spor Tesisi açıldı mı Haberi

Denizli Tavas Spor Tesisi açıldı mı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesinin Tavas ilçesinde hayata geçirdiği projeleri inceledi. Denizli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Başkan Zolan'ın Tavas ziyareti TOKİ'nin kura çekiliş töreni ile başladı. Burada vatandaşların sevincine ortak olan Başkan Zolan'ın ilçe ziyaretine Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, AK Parti Tavas İlçe Başkanı Hüseyin İnamlık ve beraberindekiler eşlik etti. 

Tavas ilçesinde kısa bir süre sonra hizmete açılacak olan Tavas Kent Ormanı ile Tavas Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi'ni inceleyen Başkan Osman Zolan, Tavas İlçe Jandarma Komutanlığı’na kazandıracakları yeni karargah inşaatına giderek incelemeler yaptı. 

"Tavas’ta çok güzel açılışlar gerçekleştireceğiz"

Tavas'ta konut sahibi olan vatandaşların sevinçlerine ortak olduklarını söyleyen Başkan Osman Zolan, "Denizlimizde vermiş olduğumuz sözleri bir bir yerine getiriyor olmak bizim için ayrı...