11 / 05 / 2024

Denizli termal tesis projeleri

Denizli termal tesis projeleri

Sağlık turizminin Sağlık Bakanlığı'nın programına girmesi ile birlikte Denizli, sağlık turizminin Türkiye'deki üssü olacak. Karahayıt ve Pamukkale'deki özel sektör yatırımları ile 14 bin yataklı termal tesis kurulacak.

Üç ildeki gayrimenkuller kiraya veriliyor! 7 iş yeri ve Amasya'daki termal tesis için tarih açıklandı!

Çanakkale Bayramiç ve Uşak Merkez'de yer alan 7 adet iş yeri ile Amasya'daki termal sosyal tesis kiraya veriliyor. İşte detaylar...

Denizli'de taksitle imarlı arsa satılacak! İhalesi 28 Eylül'de!

Denizli Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Gökpınar Milli Emlak Müdürlüğü, Denizli Honaz'da yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsalar sanayi tesis alanı imarlı olarak belirtildi.

Son tarih 1 Ocak! Artık o hizmet de vergiye tabi olacak

Konaklama Vergisi'ne ilişkin yasal düzenleme 1 Ocak 2023 tarihinde yürürlüğe giriyor. Buna göre otel, motel, tatil köyü, pansiyon, apart otel, termal tesis, misafirhane, yayla evi kamping gibi tesislerden vergi alınabilecek. İşte tüm detaylar...

Konaklama vergisi uygulamaya hazır

Konaklama vergisi otel, motel, tatil köyü, pansiyon, apart otel, termal tesis, misafirhane, yayla evi gibi tesislerden alınacak. Bunun yanı sıra çadır, çadır-araba, çekme karavan, motokaravan, bungalov gibi ünitelerde yapılan konaklama da vergiye tabi tutulacak.

Kütahya'da 14.4 milyon TL'ye 20 yıllığına kiralık termal tesis!

Mülkiyeti Emet Belediyesine ait, Kütahya ili, Emet ilçesi, Hamam Mahallesi, Firuze Sokak'ta yer alan termal tesis 20 yıllığına 14 milyon 400 bin TL'ye kiraya verilecek.

Taraklı Termal'de devre mülklerin gelir getirici olması için kira çalışmaları tamamlandı!

Sağlıklı yaşam konseptiyle 2010'dan bu yana yatırımlarını sürdüren Taraklı Termal Turizm, pandemide yol haritasını belirledi. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Tunç, termal tesis projesinin ikinci etabında çalışmaların hızlandığını belirtti.

Erzurum Büyükşehir'den Pasinler'e 15 bin 250 metrekarelik termal tesis!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, şehrin turizmini çeşitlendirmek amacıyla 15 bin 250 metrekare büyüklüğündeki alanda Pasinler Termal Tesisleri'ni inşa edecek.

Denizli PAÜ FTR Hastanesi'nin açılmamasına turizmcilerden tepki!

Denizli’yi termal turizmde sağlık merkezi üssü haline getirecek olan ve yapımı süren PAÜ Karahayıt Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesinin açılış süresinin uzamasına Denizlili turizmcilerden tepki geldi. 

Denizli Büyükşehir'den İnceler'e yeni sosyal tesis!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, Bozkurt'un İnceler Mahallesi'nde kısa bir süre önce inşaatına başladığı sosyal tesis ve pazar yerini tamamladı.

Denizli Bozkurt'a yeni sosyal tesis!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, Bozkurt'un İnceler Mahallesi'nde inşa edeceği sosyal tesis ve pazar yeri inşasına başladı. 

Denizli'ye yeni sosyal tesis!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Pelitlibağ Mahallesi'ndeki eski yetiştirme yurdu bölgesine yeni bir yaşam alanı daha inşa ediyor.

Pamukkale'de 8.1 milyon TL'ye icradan satılık termal turizm tesisi!

Denizli İli Pamukkale İlçesi Karahayıt Mahallesi'nde yer alan 92 odalı, açık-kapalı termal havuzları bulunan termal turizm tesisi 8 milyon 176 bin 520 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Denizli Barika Otel 6.7 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Denizli İli, Pamukkale İlçesi, Pamukkale Köyü, Köyiçi Mevkii'nde yer alan Barika Park Termal Hotel 6 milyon 772 bin 548 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Denizli termal tesis projeleri Haberi

Denizli termal tesis projeleri

Kısa adı DENTUROD olan Denizli Turistik Otelciler ve işletmecileri Derneği Başkanı Gazi Murat Şen, bakanlığın açıklamasının Denizli turizmi için oldukça önemli olduğuna işaret ederek "Sağlık Bakanlığı tarafından bunun dile getirilmesi Denizli'nin Termal Sağlık Kür Merkezi' olması hem burada turizmin gelişmesini sağlayacak, hem de yatırımların artmasını" dedi. 


Sağlıkta uygulanan yeni teknoloji ve projelerin tanıtıldığı "İstanbul Health Expo Medikal Ürün, Hastane Donanımları, Sağlık Bili şim ve Teknolojileri, Laboratuvar Sistemleri, Evde Bakım Ürünleri ve Sağlık Turizmi Fuarı ve Kongresi" Sağlık Bakanlığının ev sahipliğinde CNR Ekspo Fuarcılık işbirliği ile gerçekleştirildi, Açılışı Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu tarafından yapılan Health Expö Kongresinde dünyanın ve Türkiye'nin sağlık alanındaki yatırımları ve sağlık hizmetinin sunumu gibi pek çok konu masaya yatırıldı. 

Kongrede Hükiimet'in sağlık alanında yapacağı yatırımları anlatan Sağlık Bakanlığı...