11 / 05 / 2024

Denizli termal tesis

Denizli termal tesis

Sağlık turizminin Sağlık Bakanlığı'nın programına girmesi ile birlikte Denizli, sağlık turizminin Türkiye'deki üssü olacak. Karahayıt ve Pamukkale'deki özel sektör yatırımları ile 14 bin yataklı termal tesis kurulacak.

Denizli PAÜ FTR Hastanesi'nin açılmamasına turizmcilerden tepki!

Denizli’yi termal turizmde sağlık merkezi üssü haline getirecek olan ve yapımı süren PAÜ Karahayıt Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesinin açılış süresinin uzamasına Denizlili turizmcilerden tepki geldi. 

Pamukkale'de 8.1 milyon TL'ye icradan satılık termal turizm tesisi!

Denizli İli Pamukkale İlçesi Karahayıt Mahallesi'nde yer alan 92 odalı, açık-kapalı termal havuzları bulunan termal turizm tesisi 8 milyon 176 bin 520 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Denizli Barika Otel 6.7 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Denizli İli, Pamukkale İlçesi, Pamukkale Köyü, Köyiçi Mevkii'nde yer alan Barika Park Termal Hotel 6 milyon 772 bin 548 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Uşak termal tesis yatırımında marka olacak!

Ege Bölgesi’nde Afyonkarahisar, Denizli, Manisa ve Kütahya gibi termal sular açısından Türkiye’nin en zengin illerinin ortasında yer alan Uşak, komşularını geçmek için atağa kalktı. Uşak’ın şifalı suları, belediyenin tesislerinde hastalara umut oluyor

Denizli Karahayıt, TOKİ ile termalde cazibe merkezi oldu!

TOKİ Başkanı Turan, Denizli Karahayıt’a kentsel dönüşüm ile yaptıkları sosyal konut ve tesislerin meyvesini verdiğini söyledi. Turan, “Bölge, termal turizm açısından cazibe merkezi haline geldi” dedi

TOKİ, Denizli Karahayıt'taki 14 işyerini açık arttırma ile satacak!

TOKİ, kendine has kırmızı termal suyu ile ünlü Denizli’nin Pamukkale ilçesine bağlı Karahayıt’ta 10’u pansiyon olmak üzere 14 işyerini de açık arttırma ile yatırımcılara sunacak.

TOKİ Denizli Karahayıt'ta 258 konut satacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), kendine has kırmızı termal suyu ile ünlü Denizli Karahayıt’ta 258 konutu satışa sunuyor.

TOKİ Denizli Karahayıt Konutları satışa çıkıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ), kendine has kırmızı termal suyu ile ünlü Denizli Karahayıt'ta inşa edilen 258 konut, taksitle satışa çıkarılacak.

Denizli Ninova Termal Otel açıldı!

Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Denizli Pamukkale bölgesindeki Karahayıt'ta dört yıldızlı Ninova Thermal SPA & Hotel hizmete girdi.

Denizli'ye 250 TL taksitle konut müjdesi!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci günlerdir merakla beklenen "Dev proje"yi dün Pamukkale'daki Doğa Termal Otel'deki toplantıda açıkladı. Zeybekci Denizli'de dar gelirlilerin ayda 250 TL ödeyerek konuk sahibi olabileceğini söyledi...

TOKİ Denizli'de termal kent kuracak!

TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, Denizli'nin Pamukkaie ilçesinde kentsel dönüşüm projesi kapsamında konutlarla birlikte inşa edilen pansiyonların, bölgenin termal turizm açısından cazibe merkezi haline gelmesine önemli katkı sağlayacağını söyledi

TOKİ, Pamukkale'de termal kent kurdu!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, Denizli'nin Pamukkale ilçesinde kentsel dönüşüm projesi kapsamında konutlarla birlikte inşa edilen pansiyonların, bölgenin termal turizm açısından cazibe merkezi haline gelmesine önemli katkı sağlayacağını söyledi.

Denizli termal tesiste Türkiye üssü olacak!

Sağlık turizminin Sağlık Bakanlığı'nın programına girmesi ile birlikte Denizli, sağlık turizminin Türkiye'deki üssü olacak. Karahayıt ve Pamukkale'deki özel sektör yatırımları ile 14 bin yataklı termal tesis kurulacak.

Denizli termal tesis Haberi

Denizli termal tesis

Kısa adı DENTUROD olan Denizli Turistik Otelciler ve işletmecileri Derneği Başkanı Gazi Murat Şen, bakanlığın açıklamasının Denizli turizmi için oldukça önemli olduğuna işaret ederek "Sağlık Bakanlığı tarafından bunun dile getirilmesi Denizli'nin Termal Sağlık Kür Merkezi' olması hem burada turizmin gelişmesini sağlayacak, hem de yatırımların artmasını" dedi. 


Sağlıkta uygulanan yeni teknoloji ve projelerin tanıtıldığı "İstanbul Health Expo Medikal Ürün, Hastane Donanımları, Sağlık Bili şim ve Teknolojileri, Laboratuvar Sistemleri, Evde Bakım Ürünleri ve Sağlık Turizmi Fuarı ve Kongresi" Sağlık Bakanlığının ev sahipliğinde CNR Ekspo Fuarcılık işbirliği ile gerçekleştirildi, Açılışı Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu tarafından yapılan Health Expö Kongresinde dünyanın ve Türkiye'nin sağlık alanındaki yatırımları ve sağlık hizmetinin sunumu gibi pek çok konu masaya yatırıldı. 

Kongrede Hükiimet'in sağlık alanında yapacağı yatırımları anlatan Sağlık Bakanlığı...