04 / 05 / 2024

denizli terminali nerede

denizli terminali nerede

Denizli Belediyesi ulaşımda büyük kolaylık sağlayacak otogarın hizmet vermesi için hazırlıklarını tamamladı. Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, yeni otogarın 9 Mart' ta hizmete gireceğini kaydetti...

Denizli Şehirlerarası Otobüs Terminali Mart ayında açılacak!

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, şehirlerarası otobüs terminalinin mart ayının ilk haftasında hizmete açılacağını söyledi. Terminalde incelemelerde bulunan Zolan, "Bize yakışanı yaptık, kent için çok önemli ve büyük bir projeyi hayata geçirdik.” dedi

SON DAKİKA! Peş peşe üç deprem! En son artçı deprem ne zam oldu? Az önce nerede, ne zaman deprem oldu?

Son depremlerin listesi, AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nin tarafından her yeni depremle beraber güncelleniyor. Peki, en son artçı deprem ne zam oldu? Az önce nerede, ne zaman deprem oldu? Denizli deprem son dakika...

12 soruda TOKİ Denizli 50 bin konut kampanyası 2019!

TOKİ Denizli 50 bin konut kampanyasında kaç konut hayata geçirilecek? TOKİ Denizli 50 bin konut projesi nerede? TOKİ Denizli 50 bin konut başvuru şartları neler? İşte 12 soruda TOKİ Denizli 50 bin konut kampanyası 2019...

Denizli Çameli Otobüs Terminali'nin inşaatı tamamlandı!

"Denizli merkezde ne varsa ilçelerde de o olacak" sloganıyla yola çıkan Denizli Büyükşehir Belediyesi, Çameli ilçesinde inşa ettiği otobüs terminalini tamamladı.

Denizli Çameli Otobüs Terminali tamamlandı!

"Denizli merkezde ne varsa ilçelerde de o olacak" sloganıyla hareket eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, Çameli ilçesinde başladığı otobüs terminalinin inşaatını tamamladı.

Denizli Çal Otobüs Terminali'nde sona gelindi!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, ilçelere modern hizmet binaları kazandırmaya hız kesmeden devam ediyor.

Denizli Honaz'a otobüs terminali inşa ediliyor!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, alt yapıdan, kilit parke taşına, sıcak asfalttan otogara, kapalı yüzme havuzundan halı sahalara kadar Honaz'a yapılan yatırımları inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı.

Denizli Çal'a otobüs terminali geliyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Honaz ve Çameli'nin ardından Çal ilçesine de otogar inşa etmek için çalışmalara başladı.

Evora Denizli nerede inşa ediliyor?

115 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Evora Denizli nerede inşa ediliyor? Proje Denizli Merkezefendi’ye bağlı Selçukbey Mahallesi’nde yer alıyor.

Teknik Yapı Evora Denizli nerede?

Evora Denizli Konutları 1+1'den 4+1'e kadar farklı tipte tasarlandı. Proje 115 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde hayata geçirilecek. Peki Teknik Yapı Evora Denizli nerede?

Denizli TOKİ Karahayıt kura çekilişleri nerede?

TOKİ Denizli Karahayıt Projesi'nde yer alan 258 daire satışa sunuluyor. Projede 120 aya kadar vade imkanı sağlanıyor. Peki Denizli TOKİ Karahayıt kura çekilişleri nerede?

Denizli Karahayıt TOKİ kura çekimi nerede?

TOKİ Denizli Karahayıt Projesi'nde yer alan 258 daire satışa çıkarılıyor. Projede 8 bin 534 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. Peki Denizli Karahayıt TOKİ kura çekimi nerede?

Denizli Karahayıt TOKİ Konutları kura çekilişi nerede?

TOKİ Denizli Karahayıt Projesi'nde yer alan 258 daire satışa çıkarıldı. Projede 534 TL taksitle ödeme yapılabiliyor. Peki Denizli Karahayıt TOKİ Konutları kura çekilişi nerede?

Denizli Karahayıt TOKİ kura çekilişi nerede?

TOKİ Denizli Karahayıt Konutları 1+1'den 4+1 dublekse kadar farklı şekilde tasarlandı. Projede 534 TL taksitlerle daire sahibi olunabiliyor. Peki Denizli Karahayıt TOKİ kura çekilişi nerede?

denizli terminali nerede Haberi

denizli terminali nerede


Denizli Belediyesi ulaşımda büyük kolaylık sağlayacak otogarın hizmet vermesi için hazırlıklarını tamamladı.


Denizli Belediyesi'nin iki yıldır çalışmalarını sürdürdüğü otogar ve bağlantı yollarının son kez incelenerek eksikliklerinin giderildiği, bağlantı yolları nın genişletildiği, otogarın yer altı otoparkında ise çizgilerin boyandığı, peyzaj düzenlemelerinin tamamlandığı bildirildi.


Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, yeni otogarın hizmete girme aşamasına geldiğini ifade ederek, "Yeni terminal binamız 100 bin metrekare inşaat alanına sahip. Bu özelliğiyle Denizli tarihinin tek kalemdeki en büyük yapısı oldu. Otogarın üstü park ve yeşil alan olarak düzenlendi.Yeraltındaki terminal binamıza giriş çıkış yapan araçlar birbirini görmeyecek. Projede 700 araç kapasiteli otoparkımız da mevcut. 30 bin metrekareye oturan yapı çevreye hiçbir rahatsızlık vermeyecek. Üstünde park olan yapı ile Denizli’ye yeni bir yaşam alanı kazandırmış olacağız. Ekonomi Bakanı Nihat...