02 / 05 / 2024

denizli turizmi

denizli turizmi

AK Parti Denizli iI Başkanı Şahin Tin, "Denizli çiftçisi de sanayicisi de ürettiğini daha hızlı ve daha kolay satacak. Turizm merkezleri daha da yakınlaşacak, Kıyıdakiler Denizli'ye kolayca gidip gelecek" dedi.

Sadık Yetim: Denizli turizmine yatırım yapın!

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Denizli İl Koardinatörü Sadık Yetim, Denizli 'de her alanda yapılan yatırımları desteklediklerini belirtti.

Denizli turizmine havaalanı engeli!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Denizli Şubesi 'nce düzenlenen Turizm Otelcilik ve İnşaat Sektör Kurulu toplantısında Pamukkale ve Karahayıt bölgesinin sorunları ve çözüm önerileri değerlendirildi.

Denizli termal sağlık turizminde iddialı!

Denizli termal sağlık turizminde iddialı. Termal kaynaklarıyla antik çağlardan bu yana şifa kaynağı olan Pamukkale'nin yatırımlar ve tanınırlığının arttırılmasıyla "termal sağlık merkezi" haline gelmesi hedefleniyor.

Denizli Kültür Envanteri Projesi Kasım sonunda tamamlanacak!

Denizli Kültür Envanteri Projesi'nde çalışmalara başlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi, bugüne kadar 10 ilçede envanter çalışmalarını eksiksiz bir şekilde tamamladı. Projenin Kasım ayı sonunda tamamlanarak yayınlanması hedefleniyor.

Laodikya Kilisesi turizme kazandırılıyor!

Laodikya Kilisesi turizme kazandırılıyor. İncil'de de adı geçen 7 kiliseden biri olan Denizli'deki Laodikya Antik Kenti'nde yer Loadikya Kilisesi'nin yıl sonuna kadar turizme kazandırılacağı belirtildi.

GEKA’nın 16,5 milyon lira değerinde 26 proje sözleşmesi imzalandı!

Güney Ege Kalkınma Ajansı(GEKA) 16,5 milyon lira değerinde 26 proje sözleşmesi imzaladı. ‘2013 Yılı Alternatif Turizm Destek Programları” çerçevesinde yapılan sözleşme imza töreni Denizli Colossae Hotel’de yapıldı...

Denizli teleferik projesi tamamlandı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin turizmi canlandırmak amacıyla projelendirdiği ve kent merkezi ile bin 500 rakımlı Bağbaşı Yaylası arasındaki yaklaşık 2 saatlik mesafeyi 6 dakika indiren teleferiğin yapımı tamamlandı.

Denizli-Antalya hızlı tren hattı Denizli'de turizmi artıracak!

AK Parti Denizli iI Başkanı Şahin Tin, "Denizli çiftçisi de sanayicisi de ürettiğini daha hızlı ve daha kolay satacak. Turizm merkezleri daha da yakınlaşacak, Kıyıdakiler Denizli'ye kolayca gidip gelecek" dedi.

Denizli teleferiğe kavuşuyor!

Kentin prestij projelerinin basında gelen yayla turizmi ve teleferik projesinde sona yaklaşıldığını müjdeleyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ''Denizli, bölgedeki ilk teleferiğe kavuşuyor'' dedi.

Denizli'de yayla turizmi projesi hız kesmeden sürüyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin alternatif turizm kaynaklarını artırmak için hayata geçireceği yayla turizmi projesi tüm hızıyla devam ediyor. “Zeytin Yaylası Turizme Kazandırılıyor Projesi”nin ilerleme toplantısı yapıldı.

Osman Zolan: Sağlık turizmini Denizli'ye getirmemiz şart!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli'nin sağlık turizmi konusunda çok büyük hayalleri olduğunu vurgulayarak, Bundan sonra taşın üzerine taş koymaya hep beraber devam edeceğiz, dedi.

Denizli'de bin 700 metrelik teleferik hattı hayata geçiriliyor!

Denizli’de yayla turizminin başlatılması amacıyla bin 700 metre uzunluğundaki teleferik hattı ile yayla turizmi projesi hayata geçiriliyor.Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, teleferik ve tesis projesini inceledi...

Denizli’ye 1700 metrelik teleferik hattı!

Denizli’ye 1700 metrelik teleferik hattı geliyor. Denizli’de yayla turizminin başlatılması amacı ile bin 700 metre uzunluğundaki teleferik hattı ile bir yayla turizmi projesi hayata geçiriliyor.

Denizli'de Termal Sağlık Turizmi Yatırım ve Teşvik Tanıtım Toplantısı gerçekleşti!

Sağlık Bakanlığı Sağlığın Geliştirilmesi Genel Müdürü Ömer Tontuş: " Termal sağlık turizmi için çok büyük potansiyele sahip ülkemizde, bunun tanıtımını yapmada çok gerideyiz " dedi.

Abdülkadir Demir: Denizli termal sağlık turizmi için çok önemli termal kaynaklara sahip!

Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Denizli'nin termal sağlık turizmi için çok önemli termal kaynaklara sahip olduğunu belirterek, bu kaynakların nitelikle hale getirilerek turizme kazandırılması için çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Denizli'de turizm yatırımları artıyor!

Turizmi de tekstil ve mermer gibi ana sektörler arasına katmak isteyen Denizli, Pamukkale, Karahayıt, Laodikya Antik Kenti ve Bozdağ Kayak Merkezi ile 4 koldan bu sektördeki iddiasını artırmak istiyor...

Konya Çimento, Göltaş Göller Bölgesi Çimento, As Çimento ve Denizli Çimento'ya rekabet soruşturması açılacak!

Rekabet Kurulu, çimento sektöründe faaliyet gösteren Konya Çimento, Göltaş Göller Bölgesi Çimento, As Çimento ve Denizli Çimento şirketleri hakkında soruşturma açılmasına karar verdi

TOKİ Denizli Merkez Eskihisar'da konut seçimleri bugün başladı!

TOKİ Denizli Merkez Eskihisar projesinde bulunan konutların seçim dönemi bugün itibariyle başladı!

Captain Hotel'i Mustafa Denizli ve Bülent Çizmeci ikiye böldü!

Mustafa Denizli ve Bülent Çizmeci birlikte açtıkları Captain Hotel'le ilgili sorun yaşayınca çareyi oteli ikiye bölmekte buldular...

denizli turizmi Haberi

denizli turizmi

Büyük projeler hayata geçecek.

İzmir'e, Aydın'a ya da Antalya'ya gelen turistin bir solukta kendini Denizli'de bulacağını ifade eden Başkan Tin, "Denizli daha çok konaklanan bir turizm merkezi olacak. Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci, başkanlığı döneminde Denizli'ye unutulmaz projeler kazandırdı. Şimdi Ankara'da siyasetin merkezinde yine Denizli'ye büyük projeler kazandırmak için çabalıyor. İnşallah açıkladığımız bu projeler de kısa sürede hayata geçecek" açıklamasını yaptı. 



Yeni...