27 / 04 / 2024

denizli yatırım

denizli yatırım

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli’de kurulacak olan yeni organize sanayi bölgeleri hakkında açıklamalarda bulundu. Tin, bölgeye 5 yeni OSB kurulacağını söyledi.

Denizli'nin 2016-2017 Eylem Planı açıklanıyor!

Denizli'nin büyükşehir olmasının ardından geçen yaklaşık 2 yıllık süreçte yüzlerce projeyi hayata geçiren Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin 2016-2017 Eylem Planı'nı açıklayacak.

Denizli'ye 12 milyon dolarlık yatırım yapılacak!

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Denizli İl Koordinatörlüğü, kendilerine başvurusu yapılan 6 projenin onaylandığını açıkladı

Denizli Kültür Merkezi’ne 35 milyon TL yatırım yaptı!

Teknik Yapı tarafından inşa edilen ve ‘En iyi Sosyo-Kültürel projesi’ ödülünü alan ‘Denizli Kültür Merkezi’, 35 milyon liralık bir yatırım ardından açıldı. 

Denizli Çameli’ye 25,6 milyon TL’lik yatırım!

Denizli Büyükşehir Belediyesi Çameli'de hayata geçirdiği 25,6 milyon TL’lik yatırımın toplu açılış ve temel atma törenini Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin katılımıyla gerçekleştirdi.

Denizli Çameli’ye 18 milyon liralık dev alt yapı yatırımı!

Çameli’ye toplamda 18 milyon liralık bir alt yapı yatırımı gerçekleştireceklerini kaydeden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Sonrasında Çameli Belediyemiz ile birlikte bu bölgelerin üst yapılarını yapacağız” dedi.

Dekar Yapı'dan Denizli'ye yatırım!

Gayrimenkul geliştirme konusundaki uzmanlığıyla sektörde yenilikçi projeler üzerine çalışan Dekar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kuzu, müşterilerine ulaşılabilir fiyatlarla sunarken Denizli'de de yatırım yapacaklarını belirtti.

Pamukkale Cankurtaran'da 750 bin TL'lik üst yapı yatırımı yapıldı!

Denizli'de Pamukkale Belediyesi, Cankurtaran Mahallesi'nde 750 bin liralık üst yapı yatırımı yaptı. Türkmenistan Caddesi başta olmak üzere üst kısımdaki sokaklar ve cadde kaldırımına ve yola parke taşı döşeniyor.

Denizli Büyükşehir'den 17 ilçeye yatırım!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 121 Dev Projesi arasında yer alan ilçelere beton kilit parke taşı yatırım programı bu yıl farklı bir uygulama ile devam ediyor.

Denizli Karahisar'a 10 milyon TL'lik yatırım!

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Tavas'ın Karahisar Mahallesi'ne 10 milyon lira yatırım bedeli bulunan 50 kilometre kanalizasyon ve 45 kilometre içme suyu hattının temeli Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin katıldığı törenle atıldı.

Denizli Çameli'ne 14 milyon TL'lik yatırım!

Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Çameli Belediyesi’nin hayata geçirdiği 14 milyon TL'lik yatırımın toplu açılış ve temel atma töreni yapıldı. Osman Zolan,"30 Mart seçimlerinde ne söz verdiysek tutmaya devam ediyoruz." dedi.

Çivril'e 7,5 milyon liralık yatırım!

30 Mart seçimlerinin ardından “Denizli merkezde ne varsa ilçelerde de o olacak” sloganıyla yola çıkan Denizli Büyükşehir Belediyesi, Çivril’de 7,5 milyon liralık yatırımı kapsayan açılış ve temel atma töreni düzenledi.

Pera GYO yatırım için Anadolu'ya yöneldi!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul’da artan rekabet ve arazi fiyatları nedeniyle Anadolu’ya yöneldi. Anadolu’yu karış karış gezen Pera GYO, Denizli’de ilk adımını attığı dönüşüm projelerini Türkiye’ye yaymak istiyor

Denizli Bozburun'a 3 milyon liralık yol yatırımı!

Merkezefendi Belediyesi tarafından Bozburun mahallesine 3 milyon liralık yol yatırımı yapıldı. Fabrikaların da yoğun olarak bulunduğu bölgede 15 kilometre uzunluğunda yeni yollar açılırken, 150 bin metrekare sıcak asfalt atıldı...

Denizli Bozburun'a 3 milyon TL'lik yol yatırımı yapılıyor!

Denizli’nin Merkezefendi Belediyesi 3 milyon TL’lik yatırımla ilçeye 15 kilometre uzunluğunda yeni yol açarken, 150 bin metrekare’de sıcak asfalt atıyor. Merkezefendi Belediyesi 3 milyon TL’lik yol yatırımı yaparak bölgeye adeta yeniden hayat veriyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Denizli'de 41 yatırımın toplu açılışını yaptı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Denizli Çınar Meydanı'nda düzenlenen Toplu Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmada, 975 milyon lira tutarındaki 41 kalem yatırım ve hizmetin, toplu açılışını resmen gerçekleştirdiklerini söyledi.

denizli yatırım Haberi

denizli yatırım

Denizli’nin sanayi alanında son yıllarda yaptığı atılımlar Türkiye’nin dikkatini çekmeye başladı. AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli’de kurulacak olan yeni organize sanayi bölgeleri hakkında bilgi verdi.


Tin, Denizli’nin ekonomik anlamda 2023 hedefinin 5 organize sanayi bölgesi ile güçlü bir ekonomiye sahip kent olmak olduğunu açıkladı.


Tin, “Hem Sayın Bakanımız Nihat Zeybekci hem de Milletvekili olarak şahsım her şeyden önce sanayici kimliğine sahibiz. Dolayısıyla sanayicinin yaşadığı zorluklarını, çektiği sıkıntıları yakından biliyoruz. Bu nedenle her zaman sanayicimizin yanında olmaya gayret ediyor, onların istekleri, talepleri doğrultusunda çalışmalar yürütüyoruz” şeklinde konuştu.


Denizli’deki organize sanayi bölgelerini resmileştirmek olduğunu vurgulayan Tin, “İlk hedefimiz organize sanayi bölgelerini resmileştirmek. Bunun için ilk adım olarak Çardak Organize Sanayi Bölgesi’nin resmileştirme çalışmalarını bitirdik ve Denizlili sanayicimize bin dönümlük araziyi kazandırdık” dedi. 


2023...