03 / 05 / 2024

Denizli Yenimahalle Kapalı Pazar Yeri açılış

Denizli Yenimahalle Kapalı Pazar Yeri açılış

Merkezefendi Belediyesi’nin Yenimahalle’ye kazandırdığı kapalı pazaryeri ile anaokulunun açılışı Cumartesi günü yapılacak. 2 milyon TL yatırımla inşa edilen kompleksin açılış törenine Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci de katılacak.

Aydın-Denizli Otoyolu ihalesi 26 Mart'ta!

Aydın-Denizli Otoyolu Projesi Yap-İşlet-Devret (YİD) modeli kapsamında tüm istekliler arasında kapalı teklif alma usulü ile 26 Mart 2019 tarihinde saat 10:30'da yapılacak. 

Denizli PAÜ Hastanesi'nde yıkıma başlandı!

Denizli'nin Merkezefendi ilçesi Saraylar Mahallesi Doktorlar Caddesi'nde birkaç yıldır kapalı olan PAÜ Hastanesi'nin binasında yıkım çalışmaları başladı.

Denizli Çivril Spor Kompleksi açıldı!

Denizli Büyükşehir Belediyesinin kent merkezi ve 4 ilçede inşa ettiği 7 kapalı yüzme havuzundan biri olan Çivril Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi hizmete açıldı.

Denizli Tavas Spor Kompleksi hizmete açıldı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Tavas Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi hizmete açıldı. Açılışta, geleceğin sporcularının bu tesislerde yetişeceği belirtildi. 

TOKİ Sivas Merkez Yenimahalle Orta Gelir kura sonucu!

TOKİ Sivas Merkez Yenimahalle Orta Gelir kura sonucu henüz açıklanmadı. TOKİ Sivas Merkez Yenimahalle Orta Gelir Grubu projesinde kura çekilişi “4 Eylül Kapalı Spor Salonu'nda” saat 11.00 itibariyle gerçekleştirilecek.

Denizli Büyükşehir'den Tavas'a dev spor kompleksi!

Denizli Büyükşehir Belediyesinin kent merkezi ve 4 ilçede hayata geçirdiği 7 kapalı yüzme havuzu ve spor kompleksinden biri olan Tavas Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi'nin inşaatını tamamlandı. 

Denizli Sosyal Yaşam ve Kültür Merkezi açılıyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesinin bir süre önce inşaatlarını tamamladığı Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Yaşam ve Kültür Merkezi, Acıpayam Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi ile Çivril Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi'ni hizmete açıyor.

Denizli Anafartalar-Dokuzkavaklar Spor Kompleksi tamamlandı!

Denizli Büyükşehir Belediyesinin kent merkezi ve 4 ilçede yapımına devam ettiği 7 kapalı yüzme havuzundan birisi olan Anafartalar-Dokuzkavaklar Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi'nin inşaatı tamamlandı.

Denizli Karahasanlı-Çakmak Spor Kompleksi tamamlandı!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın kent merkezi ve 4 ilçede hayata geçirileceğini açıkladığı 7 kapalı yüzme havuzundan birisi olan Karahasanlı-Çakmak Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi tamamlandı.

Denizli İncilipınar Spor Kompleksi açıldı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen İncilipınar Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin katılımıyla hizmete açıldı.

Denizli İncilipınar Kapalı Yüzme Havuzu açılıyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesinin 7 kapalı yüzme havuzu projesinden biri olan İncilipınar Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi yarın açılıyor.

Denizli 15 Mayıs Kapalı Otoparkı'nın inşaatı başladı!

Denizli’nin en büyük ihtiyaçları arasında bulunan otopark sorunu çözülüyor. Büyükşehir belediyesi tarafından hayata geçirilen 15 Mayıs Kapalı Otoparkı'nın inşaatı başladı.

Denizli Honaz'a otobüs terminali inşa ediliyor!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, alt yapıdan, kilit parke taşına, sıcak asfalttan otogara, kapalı yüzme havuzundan halı sahalara kadar Honaz'a yapılan yatırımları inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı.

Denizli Yenimahalle Kapalı Pazar Yeri açılış Haberi

Denizli Yenimahalle Kapalı Pazar Yeri açılış

Merkezefendi Belediyesi’nin Yenimahalle’ye kazandırdığı kapalı pazaryeri ile anaokulunun açılışı Cumartesi günü yapılacak. 2 milyon TL yatırımla inşa edilen kompleksin açılış törenine Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci de katılacak.


Merkezefendi Belediyesi tarafından Yenimahalle’ye dev bir kompleks kazandırıldı. 2 Milyon TL’lik yatırımla 2 bin metrekare alan üzerindeki kompleks projenin içerisinde kapalı pazaryeri, işyerleri ve Yenimahalle, İlbade, Alpaslan ve Gümüşçay Mahallelerine hizmet veren 6 derslikli bir anaokulu yer alıyor. Şimdilerde miniklerin eğitimi için tam donanımlı hazırlanan anaokulunun 148 öğrencisi bulunuyor.


Merkezefendi Belediyesi’nin Yenimahalle’ye kazandırdığı dev kompleksin açılışı hafta sonunda gerçekleşiyor. 12 Kasım Cumartesi günü saat 16.00’da yapılacak olan açılış törenine Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci de katılacak.


Başkan Subaşıoğlu’ndan davet

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Denizlilileri büyük açılışa davet etti. Başkan Subaşıoğlu, “Yenimahallemize büyük bir projemizi kısa bir...