04 / 05 / 2024

denizlide konut arazileri tokiye devredildi

denizlide konut arazileri tokiye devredildi

Ak Parti Denizli Milletvekili Bilal Uçar, Denizli'de TOKİ ve Denizli Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile yapılması planlanan 25 bin konut projesi hakkında bilgiler aktardı. Uçar, "Konutların yapılacağı araziler TOKİ'ye devredildi" dedi.

Hazine arazileri boşaltılacak, kaynağa dönüştürülecek! Konut ihtiyacı olanlara düşük bedelle satılacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Hazine arazileri ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu ve kaynağa dönüştürüleceklerini, halka arz edileceklerini, önceliğin konut ihtiyacı olanlarda olacağını vurguladı. İşte ayrıntılar..

Konut fiyatlarını yüzde 40 düşürecek adım: Hazine arazileri imara açılıyor! 

Türkiye'de konuttaki arz talep dengesinin bozulması konut fiyatlarını uçurdu. Konut fiyatlarını dengelemek için harekete geçen hükümet bazı büyükşehirlerdeki hazine arazileri imara açılacak. Sektör temsilcileri konut fiyatlarını yüzde 40 düşüreceğini belirtiyor...

Tarım arazileri prim yapacak ama...

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, "Tarım arazileri prim yapacak ama..." başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin o analizi...

GYODER'den kamu arazileri dezavantajlı grupların konut edinmesi için kullanılsın önerisi!

GYODER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Gürsel Öngören yaptığı açıklamada Türkiye'de arsaların yüzde 60'ının devletin elinde olduğunu belirterek, "Doğal olarak devlet bu elindeki araziyi verimli ve etkin bir şekilde, dezavantajlı grupların konut üretimi için kullanmalı." dedi.

Şeker fabrikalarının arazileri konut yapımı ve ticaret için kullanılabilecek!

Şeker fabrikalarının imar planının değişmesiyle birlikte arsaların olduğu parsellere ticaret, turizm, konut, park, kentsel gelişme alanı tanımları geldi...

Galatasaray Emlak Konut ile anlaşma imzalıyor!

Galatasaray yönetimi, Emlak Konut ile Riva ve Florya arazileri için yeni anlaşmaya imza atacak.

Emlak Konut ile TOKİ protokol imzaladı!

TOKİ’nin sahip olduğu arazileri ihalesiz alıp müteahhitlere gelir paylaşımı yolu ile ihale eden Emlak Konut yöntem değişikliğine gitti. Artık sadece alıcı değil aracı da olacak...

Emlak Konut'un 5 dev arsası yarın satışta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın (GYO) merakla beklenen arazileri açık artırma usulüyla yarın satışa çıkarılıyor.  Açık artırma usulü ile satılacak arsaların toplam bedeli 1 milyar 417 milyon 534 TL olarak belirlendi. 

Çanakkale'de markalı konut projelerinde hareketlilik yaşanıyor!

Çanakkale 1915 Köprüsü'nün arazileri değerlendirdiği Çanakkale'de son dönemde markalı konut projelerinde hareketlilik yaşanıyor..

Tarım arazileri konut ve turizm amaçlı kullanılıyor!

Türkiye’de 2006 yılından bu yana 2,1 milyon hektarlık tarım alanı azaldı. Tarım arazileri, konut ve karayolu yapımı, sanayi ve turizm amaçlı kullanılıyor.

Tariş ve TCDD arazileri Haziran'da satışa çıkacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İzmir'in merkezindeki Tariş ve TCDD'ye ait dev arazileri satışa çıkaracağını belirtti. Dev arazinin imarını konut, turizm ve ticaret alanı olarak değiştirildi.

GS'nin Florya ve Riva arazileri ile ilgili protokol yakında imzalanacak!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Emlak Konut ile çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, Florya ve Riva arazileri ile ilgili protokolün önümüzdeki günlerde imzalanacağını söyledi.

Emlak Konut, Galatasaray'ın Riva ve Florya arazilerini ihale edecek!

Galatasaray Spor Kulübü, kulübün Florya ve Riva'daki arazileri üzerinde proje yapılması için Emlak Konut GYO ile bir protokol imzalamıştı. Dün Emlak Konut ile işbirliği yapılması için yönetim kuruluna yetki verildi.

denizlide konut arazileri tokiye devredildi Haberi

denizlide konut arazileri tokiye devredildi

Denizli'de Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Denizli Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile yapılması planlanan 25 bin konut projesi hakkında bilgiler aktaran Ak Parti Denizli Milletvekili Bilal Uçar, "Konutların yapılacağı araziler TOKİ'ye devredildi. Bundan sonra hemen adaylar belirlenecek, müracaat sahipleri ve hemen inşaatlar başlayacak" dedi. 


Ak Parti Denizli Millet.vekili Bilal Uçar. 7 Haziran seçimleri öncesinde Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci tarafından müjdelenen TOKİ tarafından Denizli'de yapılması planlanan 25 bin konut projesi hakkında açıklamada bulundu. Uçar, yapmış olduğu açıklamada "Biz 25 bin konutluk 8,5 milyon metre kilometrekare araziyi 3 TOKİ'ye devrettik. Şimdi hadi bakalım uçursun balonu Melike Hanım ve ilk etapta beşer bin beşer bin başlayacak bunlar ve yakın bir zamanda ilk beş bin açıklanacak. Ondan sonra inşaatlar başlayacak. TOKİ ile Büyükşehir belediyesinin...