05 / 05 / 2024

Denizlideki otogarlar

Denizlideki otogarlar

Vatandaşların daha rahat ve konforlu seyahat etmesine imkan sunan Denizli Büyükşehir Belediyesi, 121 Dev Proje kapsamında Çameli, Çal ve Honaz ilçelerine de modern otobüs terminalleri yapacak.

Lüleburgaz Otobüs Terminali'ne mimari ödül verildi!

TÜRKİYE'nin örnek otogarları arasında yer alan Lüleburgaz Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali, Arkitera Mimarlık Merkezi tarafından önemli bir ödüle layık görüldü.

Harem Otogarı iki yıla kadar taşınacak!

Şehirlerarası yolcu otobüslerinin trafiğe takılmaması için cep otogarlar geliyor. Harem Otogarı da 2018’e kadar taşınacak. İstanbul'un şehirlerarası yolcu otogarları, yeni yol güzergahlarına göre düzenleniyor.

İstanbul'a 6 yeni otogar geliyor!

Dünyanın en büyük otogarları arasında bulunan İstanbul Esenler Otogarı yıkılarak yeşil alan ve parka dönüştürülecek. İstanbul'a 3'ü Avrupa, 3'ü Anadolu yakasında olmak üzere 6 yeni cep otogarı yapılacak.

İstanbul'da 6 bölgeye yeni otogar geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul'da 6 bölgede yeni otogar için çalışmaların başladığını ve bu otogarların 2016-2017 gibi tamamlanmasının hedeflendiğini söyledi.

İstanbul'un yeni otogarları 2017'de devreye girecek!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul'da 6 ayrı noktada otogar yapacaklarını söyledi. 2016, 2017 gibi tamamlanması hedeflenen otogarlar, 2017 gibi de devreye girecek.

İstanbul'un 6 farklı noktasında otogar yapılacak!

İstanbul’da 6 farklı noktada otogar yapılacağını belirten Kadir Topbaş,Otogarların sistemleri değiştirilir hale geldi. Şehir merkezinde kalan Bayrampaşa’daki otogar gelecekteki işlevini yitirecek. Daha lokal, daha küçük.6 ayrı yerde otogar yapacağız.

İstanbul'da 2017'de 6 farklı noktada otogarlar devrede olacak!

İstanbul'da 6 farklı noktada otogar yapılacağını belirten Kadir Topbaş, “Otogarların sistemleri değiştirilir hale geldi. Alibeyköy'de şu anda bir cep otogarı yaptık. " dedi.

Kerkük Havaalanı projesi onaylandı!

Kerkük Valisi Kerim, "Irak Ulaştırma Bakanlığı, Kerkük Havaalanı projesini onayladı. Kerküklülerin havaalanı hayali gerçekleşiyor” dedi. Kerim, “Kuzey ve güney otogarları olmak üzere Kerkük’te iki otogar yapılacak." ifadesini kullandı.

1983 yılında Anadolu ve Trakya otogarları Ataköy'e taşınacakmış!

1983 yılında Trakya ve Anadolu otogarları Ataköy'e taşınacakmış ve iki otogar birleştirilecekmiş. Ataköy'de Emlak Kredi Bankası'na ait 500 dönüm arsa üzerinde kurulacak yeni gar 9 milyara mal olacakmış.

1979 yılında otogarlar ihtiyaca yetmez olmuş!

1979 yılında İstanbul'da Topkapı ve Harem'deki otogarlar ihtiyaca cevap veremez olmuş. İstanbul'daki otogarlara günde bin 600 otobüs ve 55 bin geliyormuş ve bir o kadarda gidiyormuş.

Bu bayram otogarlarda görülen yolcu yoğunluğu beklenmiyor!

Bu yıl Kurban Bayramı tatilinin kısa olması, hafta içine denk gelmesi ve yaz tatilinin yeni bitmiş olmasından ötürü bayram öncesi özellikle büyükşehir otogarlarında önceki bayramlarda görülen yolcu yoğunluğunun beklenmediği bildirildi...

Ataşehir'deki cep otogarları 2015'te hizmete girecek!

Avrupa yakasında Esenler, Sefaköy, Bahçeşehir ve Silivri ile Anadolu yakasında Ataşehir, Kavacık, İMES Ataşehir ve Pendik'te cep otogarı projeleri devam ediyor. Ataşehir'deki cep otogarlarının 2015'te hizmete girmesi planlanıyor...

Avrasya GYO Metrocity'deki ofisinin ve Samsun Otogarı'nın ekspertiz raporunu yayınladı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklama ile Metrocity' de bulunan ofisinin, Samsun, Çarşamba ve Havza Otogarları' nın değerleme raporlarını hazırlattığını bildirdi...

Denizlideki otogarlar Haberi

Denizlideki otogarlar


Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 2016-2017 Eylem Planı çerçevesinde hayata geçireceği 121 Dev Projesi kapsamında Çameli, Çal ve Honaz ilçelerine otobüs terminali kazandırılacak. Denizli merkez ve Sarayköy ilçesine kazandırdığı otobüs terminalleri ile vatandaşların daha rahat ve konforlu seyahat etmesi için milyonlarca liralık yatırım yapan Denizli Büyükşehir Belediyesi, 121 Dev Proje kapsamında 3 önemli ilçeye daha modern otogar inşa edecek. Çameli İlçesi’nde hizmete sunulacak olan yeni terminal Yeni Mahalle’de yapılacak. Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin Çal’da hayata geçireceği terminal projesi ise Hüseyinler Mahallesi’nde inşa edilecek. Ayrıca bu terminalde iş yerleri de bulunacak. Honaz İlçesi’nin Haydar Mahallesi’nde yapılacak terminal 4415 metrekare alana inşa edilecek ve içerisinde iş yerleri de bulunacak. 


“Kent merkezinin güzelliklerini ilçelerimize de taşıyoruz”


Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Denizli merkezde...