07 / 05 / 2024

DentGroup sakarya şubesi

DentGroup sakarya şubesi

DentGroup Diş Klinikleri Azerbaycan Bakü ve Sakarya'da açılması planlanan yeni iki klinik ile toplam klinik sayısı 22’ye ulaştı.  

Sakarya İnşaat Mühendisleri Odası, kıdemli üyelerini plaket verdi

İnşaat Mühendisleri Odası Sakarya Şubesi tarafından gerçekleştirilen ve mesleğinde 25, 40, 50 ve 60’ıncı yılını dolduran üyeler plaket, hizmet ve onur belgesi ile ödüllendirildi. İşte haberin ayrıntıları...

Türk Kızılay, Sakarya'da bahçeli ev satıyor! Konut sahibi olmak isteyenlere büyük fırsat!

Türk Kızılay Sakarya Şubesi, Sakarya ili, Erenler ilçesi, Erenler mahallesinde yer alan bahçeli kargir ev niteliğindeki konutu satıyor. Peki Sakarya Erenler'de yer alan konutun fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

DentGroup 8 yeni şube açacak!

DentGroup, 2020'de sekiz yeni şube açmayı hedefliyor. Şu an 22 şubesi ile bugüne kadar 200 binin üzerinde hastaya hizmet veren firma, önümüzdeki beş yıl içinde şube sayısını 200'ün üzerine çıkarmayı planlıyor...

DentGroup Bakü ve Sakarya'da klinik açacak! 

DentGroup Diş Klinikleri Azerbaycan Bakü ve Sakarya'da açılması planlanan yeni iki klinik ile toplam klinik sayısı 22’ye ulaştı.  

Konut satışlarındaki rekor Türkiye ekonomisinin göstergesi!

Müstakil İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Sakarya Şubesi Konferans Salonunda düzenlenen "DEİK ve Dış Ticaretin Önemi" konulu konferansa katılan Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Başkanı Nail Olpak, Türkiye ekonomisiyle ilgili açıklamalar yaptı.

Sakarya Serdivan By Baristo Cafe açıldı!

Sakarya Serdivan'da By Baristo Cafe’nin 22. Şubesi’ni düzenlenen muhteşem törele açıldı. Açılışa ünlü oyuncu Oktay Kaynarca da katıldı.

Sakaryalı inşaat mühendislerinden eğitime destek!

Sakarya Üniversitesi Teknoloji Fakültesi, İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Sakarya Şubesi ile eğitimde işbirliği olanaklarını görüştü.

TOKİ Sakarya Kocaali başvuruları için yarın son!

TOKİ Sakarya Kocaali başvuruları yarın sona eriyor. 2+1 dairelerin 114 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı projede başvurular Ziraat Bankası Sakarya Kocaali Şubesi tarafından kabul edilecek.

Zeki Toçoğlu: Dönüşümde yatay büyümeden yanayız!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Sakarya Şubesi tarafından düzenlenen Vizyon Toplantısı’na katıldı. Toçoğlu, “Yüksek katlı yapılar gelişmişlik göstergesi olamaz'' dedi.

Hüsnü Gürpınar kimdir?

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Sakarya Şubesi Olağan Genel Kurulunda mevcut Başkan Hüsnü Gürpınar yeniden başkan seçildi. Peki, Hüsnü Gürpınar kimdir? Bugüne kadar hangi işlere imza attı?

İMO Sakarya Şubesi Başkanı Hüsnü Gürpınar oldu!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Sakarya Şubesi Olağan Genel Kurulu, İnşaat Mühendisleri Odası Konferans Salonunda gerçekleşti. Tek listeli seçimde mevcut Başkan Hüsnü Gürpınar yeniden başkan seçildi

SMBD’de inşaat konuşuldu!

MÜSİAD Sakarya Şubesi Yönetimi, STK ziyaretleri kapsamında Sakarya Müteahhitler Birliği Derneği’ni ziyaret etti. Ziyarette; kentsel dönüşüm, çok katlı binalar ve birliktelik konuşuldu.

Adres Patent, Sakarya'da şube açacak!

Adres Patent, Türkiye genelindeki 5. şubesi olan Doğu Marmara Bölge Müdürlüğü'nü Sakarya'da açacak. Adres Patent Doğu Marmara Bölge Müdürlüğü'nün açılışı, 9 Ekim Cuma günü Sakarya'da gerçekleştirecek.

DentGroup sakarya şubesi Haberi

DentGroup sakarya şubesi

Ülkemizin diş sağlığı alanında önemli kurumlarından olan DentGroup Diş Klinikleri yatırımlarıyla yurt içinde ve yurt dışında klinik sayısını artırıyor.
 
Değişen dünya ve dijital dinamiklerini yakından inceleyen DentGroup Diş Klinikleri, toplam klinik sayısını yıl sonuna kadar 30’a taşıyacak.

Öncelikle; İzmir, Bursa, Mersin, Denizli ve Samsun şehirlerini, devamında ise Adana, Trabzon, Eskişehir, Van şehirlerini ve Trakya bölgesinde yeni bir DentGroup açacak. Yetişkin hastaların yanında 0-12 yaş grubundaki çocuklar için de DentGroup Kids konseptiyle özel tedavi alanları sağlayan DentGroup, yeni açılan kliniklerinde de bu alanları...