29 / 04 / 2024

depar yapı Yalı Yeşilköy

depar yapı Yalı Yeşilköy

İstanbul'un tarihi semtlerinden biri olan Yeşilköy'de denizin hemen önünde inşa edilerek, son teknoloji ve lüks markalarla donatılan modern yalı Yalı Yeşilköy, Depar Teknik Yapı imzası taşıyor.

Yeşilköy'de Bezmen ailesinin yalısı olan Yalı Yeşilköy'e Depar Yapı imzası!

Depar Teknik Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Fırat, “Yeşilköy gibi özel bir semtin en güzel caddesindeki binamızda lüksü her alanda kullandık. Burada bir yalı dairesinde oturmak ayrıcalıklı bir hayat sunar” dedi.

Yalı Grup Yapı Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalı Grup Yapı Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Paşahan, Murat Polat, Selim Sözer ve Yasin Çağlar ortaklığında kuruldu.

Binaların ısı ve su yalıtımı deprem güvenliğini etkiler! Yalıtım uygulamaları nasıl yapılmalı? 

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul Şube Başkanı Füsun Sümer, ısı ve su yalıtımının binaların deprem güvenliğini de etkileyeceğini belirtti. Peki yalıtım uygulamaları nasıl yapılmalı?  İşte detaylar...

Sait Halim Paşa yalısı nerede? Bihter filminin galasının yapıldığı yalının adresi!

Bugün yayına giren "Bihter" filminin galası, Sait Halim Paşa Yalısı’nda ünlü isimlerin katılımıyla yapıldı. Galanın ardından binlerce kişi Sait Halim Paşa yalısı ile ilgili araştırma yapmaya başladı.

Prefabrik ev ısı yalıtımı nasıl yapılır? 

Prefabrik ev ısı yalıtımı, konutlarda konforlu ve sağlıklı bir ortam yaratmak için önemli bir uygulamadır. Ancak bu uygulama yapılırken dikkat edilmesi gereken bazı faktörler vardır. Peki prefabrik ev ısı yalıtımı nasıl yapılır ve dikkat edilmesi gerekenler nelerdir? İşte detaylar... 

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın'dan zam açıklaması: Maaş skalası ayarlanırken ince ayar yapılmalı! 

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, memur maaş zammı ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Ali Yalçın, maaş skalası ayarlanırken ince ayar yapılmasının gerektiğini vurguladı. 

İzoroyal Yalıtım Yapı Kimyasalları Limited Şirketi kuruldu!

İzoroyal Yalıtım Yapı Kimyasalları Limited Şirketi Güngören'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Şatır tarafından kuruldu.

Üstünel Yalıtım Yapı Malzemeleri İnşaat Turizm Tarım İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üstünel Yalıtım Yapı Malzemeleri İnşaat Turizm Tarım İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serenay Elüstün tarafından kuruldu.

As Yalın Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Yalın Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Asker Yalın tarafından kuruldu.

Abc Yalıtım Ve Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Danışmanlık Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abc Yalıtım Ve Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Danışmanlık Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Kaan Dişkaya tarafından kuruldu.

Megaron Mühendislik İzolasyon Yalıtım Malzemeleri Yapı İşleri İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Megaron Mühendislik İzolasyon Yalıtım Malzemeleri Yapı İşleri İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta kuruldu.

Ct İstanbul Yapı İnşaat Ve Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ct İstanbul Yapı İnşaat Ve Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da Coşkun Nal, Taşkın Nal ve Caner Nadas ortaklığında kuruldu.

Ct İstanbul Yapı İnşaat Ve Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ct İstanbul Yapı İnşaat Ve Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da Coşkun Nal, Taşkın Nal ve Caner Nadas ortaklığında kuruldu.

Yalıbey Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Yalıbey Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Bilal Yenigün tarafından kuruldu.

depar yapı Yalı Yeşilköy Haberi

depar yapı Yalı Yeşilköy

İstanbul'un tarihi semtlerinden biri olan Yeşilköy'de denizin hemen önünde inşa edilerek, son teknoloji ve lüks markalarla donatılan modern yalı Yalı Yeşilköy Depar Teknik Yapı imzası taşıyor. Ağustos 2013'te inşaatına başlanan Yalı Yeşilköy, Eylül ayında teslime hazır hale getiriliyor. Türkiye'nin önde gelen ödüllü mimarlık ofislerinden CM Mimarlık ve Shape Mimarlık tarafından butik bir yaklaşımla tasarlanan proje, 2 bahçe dubleks, 2 çatı dubleks ve ara kat iki daire olmak üzere toplam sadece 6 daireden oluşuyor. Binada dubleks şeklindeki 4+2 daireler 255 metrekare, 3+1 daireler ise 155 metrekare olarak tasarlandı. 


Depar Teknik Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Fırat, uzun zamandır yer aldıkları inşaat sektöründe "Yalı Yeşilköy" ile çok seçkin bir müşteri kitlesine hitap ettiklerini belirterek, "Gerek lokasyonu gerek kalitesi ile bize göre konutun...