21 / 05 / 2024

deprem kayıt istasyonu

deprem kayıt istasyonu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sismolojik İnceleme ve Eğitim Merkezi ’nin kent genelindeki deprem kayıt istasyonlarının sayısı 26’ya çıkacak. Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Bu çalışmamızın hayırlı olmasını diliyoruz" dedi

Kocaeli'de 25. deprem kayıt istasyonu açılıyor!

Sismolojik İzleme Ve Deprem Eğitim Merkezi iki bölümden oluşuyor. Sismolojik izleme merkeziyle deprem riskleri takip edilirken, bilgilendirme merkezinde depremin zararlarından korunma konusunda uygulamalı eğitim veriliyor.

Manavgat'ta 20.3 milyon TL'ye satılık akaryakıt istasyonu!

Manavgat 1. İcra Dairesi, Antalya ili Manavgat İlçesi Pazarcı Mahallesi'nde bulunan akaryakıt istasyonu ve müştemilatı vasfında kayıtlı taşınmazı 20 milyon 329 bin 278 TL'ye satışa çıkardı.

Yomra Belediyesi'nden 21 milyon TL'ye satılık akaryakıt istasyonu!

Trabzon İli Yomra Belediye Başkanlığı, Sancak Mahallesi'nde bulunan 20 Ada 40 Nolu parselinde kayıtlı 4693,74 metrekare yüzölçümlü taşınmaz ile üzerinde faal durumda bulunan akaryakıt istasyonu 21 milyon 81 bin 220 TL bedelle satılıyor.

Yapı kayıt belgesi müracaatı 2018!

Yapı Kayıt Belgesi 31 Aralık 2017 tarihinden önce mevzuata aykırı olarak yapılmış yapılar için veriliyor. Peki, yapı kayıt belgesi müracaatı 2018 nasıl yapılıyor?

Yapı kayıt belgesi bedelini kim öder?

Yapı kayıt belgesi bedelini kim öder? Yalnız imar barışına başvuran malik mi öder, yoksa tüm kat malikleri mi öder?

Yapı kayıt belgesinin geçerlilik süresi!

İmar barışı kapsamında mevzuata aykırı yapılara yapı kayıt belgesi alınabiliyor. Peki, yapı kayıt belgesinin geçerlilik süresi nedir?

Yapı kayıt belgesi alan yapı yenilenebilecek mi?

İmar barışı ile imara aykırı yapılara verilecek yapı kayıt belgesiyle vatandaşların sorunları çözülüyor. Peki, yapı kayıt belgesi alan yapı yenilenebilecek mi?

Yapı kayıt belgesi nedir? Nasıl alınır?

İmar barışı kapsamında verilen yapı kayıt belgesi nedir? Yapı kayıt belgesi nereden ve nasıl alınır?

Yapı kayıt belgesi yönetmeliği 2018!

İmar barışı kapsamında Yapı Kayıt Belgesi verilmesine ilişkin usul ve esaslar, Yapı Kayıt Belgesi Yönetmeliği kapsamında açıklanıyor. İşte yapı kayıt belgesi yönetmeliği 2018..

Avrasya GYO Arnavutköy'deki arsası için Yapı Kayıt Belgesi alacak!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Arnavutköy'de satmaya karar verdiği 2 arsasının satışından vazgeçtiğini duyurdu. Söz konusu arsalar için Yapı Kayıt Belgesi başvurusı yapılacak...

Orman alanlarındaki yapılar yapı kayıt belgesi alabilir mi?

Avukat Şenol Saltık, orman alanlarında kalan arazilerde yapı kayıt belgesi alınabileceğine ilişkin makale yazdı...

Yapı kayıt belgesi alırken dolandırılmayın!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, imar barışı çerçevesinde Yapı Kayıt Belgesi ile ilgili çok önemli uyarılarda bulundu. 

Hisseli binalara yapı kayıt belgesi alınabilir mi?

Hisseli binalarda yapı kayıt belgesi alınabilir mi? Hisseli yapılar için imar barışına başvurulması halinde yapı kayıt belgesi bedeli nasıl ödenecek?

İskanlı binaya yapı kayıt belgesi alınır mı?

İmar barışı kapsamında yapı kayıt belgesi alınabilmesi için 31 Ekim 2018 tarihine kadar başvuru yapılabiliyor. Peki, iskanlı binaya yapı kayıt belgesi alınır mı?

deprem kayıt istasyonu Haberi

deprem kayıt istasyonu



Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile KİMEDER Başkanı Zeki Gedikoğlu arasında imzalanan protokolle 26. deprem kayıt istasyonunun Gebze’ye konulması kararlaştırıldı. Deprem araştırmalarına büyük önem verdiklerini dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, ‘’KİMEDER ile yapacağımız bu çalışmanın örnek olacağına inanıyorum’’ dedi.


KİMEDER İLE PROTOKOL


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sismolojik İnceleme ve Eğitim Merkezi’nin kent genelindeki deprem kayıt istasyonlarının sayısı 26’ya çıkacak. KİMEDER(Kocaeli İnşaatçılar, Müteahhitler ve Emlakçılar Derneği) Genel Başkanı Zeki Gedikoğlu ile beraberindeki heyet, konuyla ilgili olarak Başkan Karaosmanoğlu’nu Gebze’deki hizmet binasında ziyaret etti. Ziyarette İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Gökmen Mengüç de hazır bulundu.


GEBZE’YE DEPREM KAYIT İSTASYONU


Ziyarette Başkan Karaosmanoğlu ile dernek başkanı Gedikoğlu arasında Gebze’ye bir deprem kayıt istasyonu kurulması noktasında protokol imzalandı. Toplantıda söz alan Mengüç, Gebze İnönü Mahallesi’ndeki aile sağlık ocağının...