07 / 05 / 2024

derbent aladağ

derbent aladağ

Konya’nın Kış Spor Merkezi olması için çalışma yürütülen Derbent ilçesindeki Aladağ’a ulaşımı sağlamak ve kış mevsiminde Konyalılar’ın kayak yapabilmesine imkan tanımak için yol yapım çalışmaları sürüyor....

Thema Derbent Villa projesi 2024 Kasım'da teslim!

Kartepe Thema Derbent projesinde yer alan villaların teslimleri 2024 yılının Kasım ayında gerçekleştirilecek. Satış sürecinin devam ettiği projede 18 adet müstakil villa bulunuyor.

Ekba Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekba Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Kaplan ve Mehmet Emin Aladağ ortaklığında kuruldu.

Kna İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kna İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kübra Nur Aladağ tarafından kuruldu.

SON DAKİKA! 3.6 şiddetinde deprem! 

Son dakika deprem haberleri. Adana'nın Aladağ ilçesinde 19:54 sularında 3.6 şiddetinde deprem meydana geldi. AFAD, Adana'nın Aladağ ilçesinde depremin 3.6 büyüklüğünde olduğunu açıkladı.

Wazgal Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wazgal Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Salih Aladağ ve Ömer Kurban ortaklığında kuruldu.

Son dakika! Adana’da korkutan deprem! Çevre illerden de hissedildi!

Adana'nın Aladağ ilçesinde göre 4.5 büyüklüğünde artçı sarsıntı meydana geldi. Yaşanan sarsıntı çevredeki Osmaniye, Hatay, Nevşehir, Niğde ve Kayseri gibi kentlerden de hissedildi.

Masal Grup İnşaat Lojistik Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Masal Grup İnşaat Lojistik Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Baran Aladağ ve Mahmut Balande ortaklığında kuruldu.

Truekey İnşaat Gayrimenkul Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Truekey İnşaat Gayrimenkul Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Aladağ ve Hakan Dağlı ortaklığında kuruldu.

Yer bilimci Naci Görür geçtiğimiz hafta uyarmıştı! O ilde deprem oldu: Uzman isim uyarısını yineledi! 

Adana'nın Aladağ ilçesinde 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yer bilimci Naci Görür, konu ile ilgili açıklama yaptı. İşte Naci Görür'ün o açıklaması...

Kartepe'de konut imarlı arsa fırsatı! Arsa alacaklar hemen bakın! 

Kocaeli ili Kartepe Belediyesi, Kocaeli Kartepe'de Derbent Mahallesi'nde yer alan konut alanı imarlı arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Kartepe Belediyesi 3 gayrimenkul satacak! Yatırımcılar dikkat!

Kocaeli İli Kartepe Belediye Başkanlığı, Kocaeli Kartepe Sarımeşe, Arslanbey ve Derbent mahallelerinde yer alan üç adet gayrimenkulü satışa çıkardı. 

Kartepe Belediyesi turizm, konut ve ticaret imarlı 4 arsa satacak!

Kocaeli İli Kartepe Belediye Başkanlığı, Kocaeli Derbent, Arslanbey ve Sarımeşe'de yer alan 4 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların satış fiyatları 2 milyon 955 bin TL'den başlıyor. 

O ilde 4 adet arsa satılıyor! Arsa almak isteyenlere büyük fırsat! 

Kocaeli ili Kartepe Belediye Başkanlığı, Kocaeli ili, Kartepe ilçesi, Derbent, Aslanbey ve Sarımeşe Mahallelerinde yer alan 4 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar ve fiyatlar...

derbent aladağ Haberi

derbent aladağ


Konya’nın Kış Spor Merkezi olması için çalışma yürütülen Derbent ilçesindeki Aladağ’a ulaşımı sağlamak ve kış mevsiminde Konyalılar’ın kayak yapabilmesine imkan tanımak için yol yapım çalışmaları sürüyor.


Konya İl Özel İdaresi Altyapı ve Ulaşım Daire Başkanı Ramazan Şevik, yol yapım çalışmalarını yerinde inceledikten sonra yaptığı açıklamada, yapımı planlanan Aladağ Kayak Merkezi’ne ulaşımı sağlayacak 8 kilometrelik yolun en kısa sürede bitirilmesini planladıklarını söyledi. Şevik, “Şu anda ekiplerimiz burada yolun tesviye işlemlerini yapıyor. Yani yolun ortaya çıkarılmasıyla ilgili çalışmaları yürütüyorlar. Mevsim şartları itibariyle çok uygun bir sezonu yaşıyoruz. İnşallah en kısa zamanda bu yolu köy yolu standartlarında yapıp vatandaşlarımızın kullanımına açacağız” dedi.


Şevik, bundan sonraki süreçte ile yolun güçlendirilmesi ve stabilizesi ile ilgili çalışmaların yapılacağını aktararak, “Asfalt çalışması yapıldığında artık standart bir yol olmuş...