15 / 05 / 2024

dereağzı fenerbahçe tesisi

dereağzı fenerbahçe tesisi

Bugün futbol altyapısı ile diğer branşlara hizmet veren Fenerbahçe Dereağzı tesisi yerini Fenerbahçe'nin tüm spor branşlarını bir arada toplayacak Fenerland projesine bırakıyor. İşte Fenerland Dereağzı proje detayları...

Fenerbahçe'den Galatasaray'ın Düşler Vadisi Riva projesine itiraz: Haksız kazanç sağlanıyor!

Fenerbahçe'nin hukukçuları, Galatasaray'ın Düşler Vadisi Riva projesi ile ilgili haksız kazanç sağlandığı iddiasını gündeme getirdi. İşte ayrıntılar...

Fenerbahçe borsada yıldız gibi parladı! Hisseleri 2022’de ne kadar arttı?

Fenerbahçe Futbol A.Ş’nin hisseleri bu yıl rekorlara imza atarak bekleneni aşan artış gösterdi.  Fenerbahçe hisseleri ne kadar yükseldi?  İşte o detaylar…

Fenerbahçe yönetimi gayrimenkullerini satacak mı?

Fenerbahçe başkanı Ali Koç, kulübü darboğazdan kurtarmak için çeşitli çalışmalar yapıyor. Koronavirüs salgını sonrasında normalleşme süreci ile kulübün bu değerleri satılarak mali sıkıntının çözülmesine yönelik adımlar atılacak...

Fenerbahçe'ye 2'nci stat önerisi!

Fenerbahçe'nin eski yöneticilerinden olan Hakan Bilal Kutlualp, takım için yeni stat önerisinde bulundu. 80 bin kişilik modern stat yapılması gerektiğini ifade eden Kutlualp, ''Şu andaki yerlere AVM ve rezidans yapılabilirse elde edilecek gelirle borçları kapatırız'' şeklinde konuştu.

Fenerbahçe'den Gebze'ye 3 Temmuz Futbol Akademisi!

Fenerbahçe Spor Kulübü, Gebze'de yıldız üretecek. Sarı lacivertli takım Gebze'de kuracağı 3 Temmuz Futbol Akademisi ile geleceğin yıldılarını yetiştirecek...

Fenerbahçe'nin arazileri borçları karşılayacak!

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım kulübün 350-400 milyon avro civarında borcu olduğunu ifade etti. Yıldırım, "Aldığımız araziler, borçlarımızı karşılayacak seviyede" dedi. 

Fenerbahçe'nin yenilenen yelken tesisleri açıldı!

Dereağzı ve Fenerbahçe Burnu’nda bulunan Fenerbahçe Doğuş Yelken Şubesi’nin tesislerinin yenilenmesinden sonra açılış törenlerine, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk katıldı

Fenerbahçe, Kayseri Erciyes'e yatırım yapmak istiyor!

Fenerbahçe'nin Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret etti. Erciyes Kış Turizm Merkezi ile de yakından ilgilenen Aziz Yıldırım, bir konaklama tesisi yapabileceklerini belirtti.

Aziz Yıldırım'dan Fenerbahçe Üniversitesi müjdesi!

Fenerbahçe’nin eğitim kurumlarının yeni eğitim-öğretim açılışında konuşan Başkan Aziz Yıldırım, müjdeyi verdi. Yıldırım, “Üniversite çalışmalarımız devam ediyor. Meclis açıldığında kuruluş için gerekli olan iznin çıkacağına inanıyorum” dedi.

Fenerbahçe Fatih Üniversitesi'nin arazisine mi talip?

Fenerbahçe Yönetici Murat Özaydınlı, ''Kapatılan üniversitelerden birinin arazisi ve binaları ile Fenerbahçe Üniversitesine devredin, fetö'süz çağdaş eğitim garanti.''dedi.

Sayıştay'dan Fenerbahçe raporu!

Sayıştay denetçileri 2014 yılında Kalamış hakkında maliyeye şok rapor hazırlayarak, Hazineye ait Fenerbahçe'nin kullandığı 71 bin metrekare yeşil alanın işgal edildiği ve arazi üzerinde kaçak yapılaşmaya göz yumulduğunu tespit etmişti.

Fenerbahçe Gebze futbol tesisi 5 yılda tamamlanacak!

Fenerbahçe Kulübü, Gebze'nin Denizli Köyü'nde 220 dönüm arazi üzerine dünya standartlarında bir spor tesisi inşa edecek. Projenin 5 yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Fenerbahçe Gebze'de futbol tesisi kuracak!

Pendik Projesi’ne izin alamayan Fenerbahçe, B planını devreye soktu. Sarı lacivertliler, Gebze’de, Mahchester City’nin tesislerini model alarak futbolunu buraya taşıyacak. Fizibilite çalışmaları bitti, iş kazma vurmaya kaldı.

dereağzı fenerbahçe tesisi Haberi

dereağzı fenerbahçe tesisi

Fenerland Dereağzı proje detayları!

Fenerbahçe'nin yaklaşık 10 senelik rüyası olan Fenerland projesi, ilk olarak Hasan Özaydın döneminde ortaya atıldı. Dereağzı'nda 120 dönümlük bir arazide yapılacak Fenerland, 2 katlı İstinye Park'a benzeyen, denizle bağlantılı bir tesis olacak.


Fenerbahçe'ye katkı sağlayacağı düşünülen Fenerland'ın ön tarafına da sadece Fenerbahçe kulüp üyelerinin kullanabileceği sosyal ihtiyaçların sağlanacağı bir yer yapılması planlanıyor.


1996 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin onay verdiği Fenerland projesi, "Fenerbahçe'nin kasası" olarak adlandırılıyor.


Kulübün resmi dergisinde yer alan Aziz Yıldırım'ın Fenerland Dereağzı proje detayları ile ilgili açıklamaları şu şekilde:


"Armamızın yarıştığı branşların tamamındaki zafer odaklı hedeflerimizin yanı sıra pek çok önemli proje için de çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürmekteyiz. Görev süremiz içerisinde mutlaka bitirmek istediğimiz bu projeler Fenerbahçe’nin geleceği niteliğindedir. 


Her kıtada adımızın ve bayrağımızın temsili hedefine uygun olarak,...