02 / 05 / 2024

Dereağzı Fenerland tesisi

Dereağzı Fenerland tesisi

Fenerbahçe Spor Kulübü'nde ilk olarak Hasan Özaydın döneminde ortaya atılan Dereağzı Fenerland projesi ile tüm spor branşları bir arada toplanacak. İşte Dereağzı Fenerland projesi ayrıntıları...

Tekirdağ Marmaraereğlisi'nde 4 gayrimenkul satılıyor! 750 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Tekirdağ ili Marmaraereğlisi Belediyesi, Tekirdağ ili, Marmaraereğlisi ilçesi, Dereağzı Mahallesi'nde yer alan 4 adet gayrimenkulü satıyor. İşte ayrıntılar...

Tekirdağ'da 4 gayrimenkul satılıyor! 765 bin 100 TL'den başlayan fiyatlarla!

Tekirdağ ili Marmaraereğlisi Belediyesi, Tekirdağ ili, Marmaraereğlisi ilçesi, Dereağzı Mahallesi'nde yer alan 4 adet gayrimenkulü satıyor. İşte ayrıntılar...

Marmaraereğlisi Belediyesi 4 adet arsa satıyor! Arsa almak isteyenler dikkat!

Tekirdağ ili, Marmaraereğlisi Belediye Başkanlığı, Tekirdağ ili, Marmaraereğlisi ilçesi, Dereağzı Mahallesi'nde yer alan 4 adet arsayı satıyor. Peki Marmaraereğlisi'nde yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Trabzon Beşikdüzü'nde Turizm ve Doğa Sporları Merkezi tesisi yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Trabzon Beşikdüzü Belediyesi tarafından, Beşikdağ Turizm ve Doğa Sporları Merkezi ticari tesisleri yapım karşılığı ve teleferik tesisi 29 sene süreyle işletilmesi ihale edilecek. Tesisin yıllık kira bedeli 1 milyon 800 bin TL olarak açıklandı. 

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Dereağzı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Dereağzı Şubesi bugün Kadıköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Şehitkamil Zülfikar Sosyal Tesisi tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şehitkamil Belediyesi tarafından inşa edilen Zülfikar Sosyal Tesisi tamamlandı.

Kahramanmaraş Ekinözü Sosyal Tesisi açıldı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Ekinözü Sosyal Tesisi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Kahramanmaraş Ekinözü Sosyal Tesisi tamamlanıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Ekinözü ilçesinde hayata geçirilecek olan Ekinözü Abdurrahim Karakoç Sosyal Tesisleri’nin inşaatında sona gelindi.

Kartal'ın tüm mahallelerine spor tesisi sözü!

Kartal Belediye Başkan Adayı Ebubekir Taşyürek, ''Tüm mahallelerimizde spor tesisleri olması gerektiğini düşünüyoruz. Gerekli yerlere spor tesisi inşası için planlarımız hazır” diye konuştu.

Fethiye Üzümlü Sosyal Tesisi için çalışmalar başladı!

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Fethiye Belediyesi, Üzümlü Sosyal Tesisi için çalışmalara başladı.

Gürpınar Ehlibeyt Hz. İmam Rıza Cami açıldı!

Beylikdüzü Dereağzı Mahallesi’ne yapılan Gürpınar Ehlibeyt Hz. İmam Rıza Camii’nin açılışı gerçekleşti.

Çankaya Zübeyde Hanım Sosyal Tesisi hizmete açıldı!

Ankara Çankaya Belediyesi tarafından inşa edilen 1000 kişilik düğün ve toplantı salonu, 400 kişilik nikah salonu ile 3 bin kişinin eğitim alabileceği Çankaya Evi’nin yer aldığı Zübeyde Hanım Sosyal Tesisi hizmete açıldı.

Beşikdüzü teleferik tesisi ve otel ihalesi 21 Mayıs'ta!

Teleferik Tesisi ile otel ve ticari tesislerin yapımı ve 29 yıl süreyle işi ihale edilecek. İhale 21 Mayıs'ta yapılacak..

Dereağzı Fenerland tesisi Haberi

Dereağzı Fenerland tesisi

Dereağzı Fenerland projesi!

Fenerland projesi, Fenerbahçe Spor Kulübü'nde ilk olarak Hasan Özaydın döneminde ortaya atıldı. Yaklaşık 10 senelik rüya olan Fenerland ile, tüm spor branşları bir arada toplanacak.


Fenerland, Dereağzı'nda 120 dönümlük araziye yapılacak. 2 katlı İstinye Park'a benzeyen, denizle bağlantılı bir tesis olarak planlanan Fenerland'ın ön tarafına da sadece Fenerbahçe kulüp üyelerinin kullanabileceği sosyal ihtiyaçların sağlanacağı bir yer yapılması planlanıyor.


"Fenerbahçe'nin kasası" olarak adlandırılan Dereağzı Fenerbahçe projesi için İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 1996 yılında onay verilmişti.


Aziz Yıldırım'ın kulübün resmi dergisinde yaptığı Fenerland Dereağzı projesi ile ilgili açıklamaları şu şekilde:


"Armamızın yarıştığı branşların tamamındaki zafer odaklı hedeflerimizin yanı sıra pek çok önemli proje için de çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürmekteyiz. Görev süremiz içerisinde mutlaka bitirmek istediğimiz bu projeler Fenerbahçe’nin geleceği niteliğindedir. 


Her kıtada adımızın...