09 / 05 / 2024

dereleri taşkından koruma inşaatı

dereleri taşkından koruma inşaatı

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın’da taşkın koruma çalışmaları kapsamında Bartın Abdipaşa belde merkezinde bulunan 5 adet derenin taşkın koruma çalışmalarında ihale aşamasına başlandığını açıkladı.

İzmir'deki taşkında bini aşkın ev ve iş yeri etkilendi! 25 bin TL'lik katkı sağlanacak!

İzmir'de meydana gelen kuvvetli yağışlardan sonra deniz taştı. Bu kapsamda İzmir'deki taşkında bini aşkın ev ve iş yeri etkilendi. Hasar tespit çalışamalarından sonra vatandaşlara 25 bin TL'lik katkı sağlanması planlanıyor.

Taşkıran Seramik Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkıran Seramik Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Taşkıran tarafından kuruldu.

Türkiye Taşkömürü Kurumu 2 bin işçi alıyor! 18 yaşından büyük olanlara müjde! Hemen detaylara bakın!

Türkiye Taşkömürü Kurumu 2 bin işçi alımına ilişkin ilan Resmi Gazete'de yayımlandı. Alımlara 18 yaşından büyük ve 32 yaşından küçükler başvurabilecek. İşte ayrıntılar...

Türkiye Taşkömürü Kurumu 2 bin işçi alımı için tarihler açıklandı! Acil bakın!

Türkiye Taşkömürü Kurumu işçi alımı tarihleri pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki TTK işçi alımı tarihleri ne zaman? İş arayanlar acil bakın...

Türkiye Taşkömürü Kurumu tamı tamına 2 bin işçi alımı yapacak! Acele eden işi kapacak!

Türkiye Taşkömürü Kurumu tam 2 bin işçi alımı yapacağını duyurdu. Türkiye Taşkömürü Kurumu bünyesinde yapılacak alımlar ile ilgili ayrıntılar başvuru yapacak adaylar tarafından arama motorlarında araştırılıyor. Konu ile ilgili karar Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla yayımlandı.

Ms Taşkıran Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Ms Taşkıran Yapı Denetim Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Salih Taşkıran tarafından kuruldu.

Taşkıran Group Ambalaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkıran Group Ambalaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Bilal Taşkıran tarafından kuruldu.

Ahmet Taşkın Works Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Taşkın Works Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Ahmet Taşkın tarafından kuruldu.

A Taşkın İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Taşkın İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de Ali Taşkın tarafından kuruldu.

Bems Taşkın İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bems Taşkın İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de Bünyamin Taşkın tarafından kuruldu.

Taşkır Grup İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkır Grup İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Mustafa Taşkır tarafından kuruldu.

Türkiye Taş Kömürü en az ilkokul mezunu 4.000 personel alımı yapacak! Başvurular ne zaman başlayacak? İşte ayrıntılar...

Türkiye Taş Kömürü Kurumu (TTK)'ndan iş arayan vatandaşları sevindirecek haber geldi. TTK 4 bin yeni personel alacağını duyurdu. Peki başvuru şartları ne oldu? İşte detaylar...

Migros'ta kırmızı et indirimi devam ediyor! Dana eti, kuzu eti... İşte 26 Nisan 2022 fiyat listesi...

Migros'ta kırmızı et ürünlerinin kampanyası devam ediyor. Kampanyanın duyulmasından sonra bazı ürünler stokta tükendi. Peki Migros'ta hangi kırmızı et ürünleri indirime girdi? Migros kırmızı et fiyatları 2022 ne kadar? İşte 26 Nisan 2022 indirimli ürünlerin fiyat listesi.

dereleri taşkından koruma inşaatı Haberi

dereleri taşkından koruma inşaatı

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın’da taşkın koruma çalışmaları kapsamında Bartın Abdipaşa belde merkezinde bulunan 5 adet derenin taşkın koruma çalışmalarında ihale aşamasına başlandığını açıkladı.

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Abdipaşa belde merkezinde bulunan 5 adet derenin taşkın koruma inşaatı ihalesinin 13 Ekim 2015 tarihinde Bartın DSİ 233.Şube müdürlüğünce gerçekleştirileceğini söyledi.

Milletvekili Tunç, 13 Ekim’de gerçekleştirilecek ihalenin ardından Abdipaşa Belde merkezinde bulunan 5 adet derede: 1626 metre taş duvar, beton ve taban kaplama imalatları, 7 adet menfez ve korkuluk imalatlarının yapılacağını kaydetti.

Milletvekili Tunç, “Çalışmalar tamamlandığında Abdipaşa belde merkezinde meydana gelen yaka selleri önlenecek ve belde daha yaşanılabilir hale gelecek”...