29 / 05 / 2024

Dereli Emlak Ortağı Osman Yıldız

Dereli Emlak Ortağı Osman Yıldız

Son 3 yılda emlak fiyatlarındaki artış dikkat çekiyor. Yatırım uzmanları gayrimenkul almak için uygun zaman diyor ama ona rağmen emlak ve kira fiyatlarındaki artışın önüne geçilemiyor.

Ticari emlak piyasasında batık krediler sorun yaratıyor! Birçok sektör etkilenecek!

Ticari emlak piyasasında yaşanan sorunlar son günlerde sık sık gündem oluyor. St. Louis'deki Toberman Becker Wealth'in ortağı Michael Becker konuya ilişkin açıklamasında batık kredilerin sektörü sorunlarla karşılaştıdığının altını çizdi.

370 kişinin öldüğü Emlak Bank Konutları'nın müteahhitlerine verilen ihalelere suç duyurusu!

Depremde 370 kişinin hayatını kaybettiği Emlak Bank Konutları'nı yapan Aslar İnşaat'ın iki ortağına verilmiş olan deprem konutları ve altyapı ihaleleri hakkında suç duyurusunda bulunuldu. İşte konu ile ilgili detaylar...

Serdar Bilgili, ABD'deki emlak yatırımlarını hızlandırdı! New York'taki 88 katlı 278 metrelik gökdelenin ortağı oldu! 

ABD’de ortaklarıyla 3.5 milyar dolardan fazla proje geliştiren işadamı Serdar Bilgili, yeni projeler için düğmeye bastı. Bilgili, ünlü gayrimenkul kralı Davide Bizzi ile ortaklık kurdu ve 88 katlı 278 metre uzunluğundaki New York’un en fazla kata sahip 4’üncü gökdeleninin ortağı oldu.

Emlak Konut GYO 2022 kampanyası Kasım'da açıklanacak! Orta gelirliler için konut kampanyası yolda!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, orta ve üstü gelir grubu için konut kampanyası ile ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. Peki orta ve üstü gelir grubu için konut kampanyası ne zaman başlayacak? İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO 2022 kampanyası Ekim'de resmen açıklanıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, orta gelir grubu için sosyal konut projesine çalıştıklarını belirterek "Emlak Konut Kampanyası'nı ekim ayı içinde açıklayacaklarını söyledi.

Emlak Konut GYO Beykoz projesi başlıyor! Beykoz'a 776 konutluk yeni proje geliyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Beykoz Orta Çeşme projesi için start verdi. Söz konusu projede 776 konuta yer verilecek. İşte Emlak Konut GYO Beykoz projesi detayları...

Emlak Konut GYO Beykoz projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Beykoz Orta Çeşme projesi için düğmeye bastı. Peki Emlak Konut GYO Beykoz projesi nerede? Emlak Konut GYO Beykoz projesinde kaç konut var? İşte Emlak Konut GYO Beykoz projesi 10 soruda tüm detaylarıyla...

Emlak Konut GYO'dan Beykoz'a 776 konutluk yeni proje! Dev proje için düğmeye basıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Beykoz Orta Çeşme projesi için düğmeye bastı. Projede 776 konut yer alacak.

Emlak Konut GYO'nun konut çağrısına talep yağdı!

Emlak Konut GYO’nun, konut talebinin giderilmesi ve fiyatların baskı altına alınması amacıyla orta ve küçük ölçekli yatırımcıya yaptığı ‘Gel, beraber inşa edelim’ çağrısına yoğun talep geldi. Kamu ile ortak proje geliştirmeyi isteyen 200’ü geçen yatırımcıdan başvuru geldi.

Emlak Konut GYO'dan konut üretimini hızlandıracak hamle!

Emlak Konut GYO, konut arzında meydana gelen sorunları ortadan kaldırmak adına orta ve küçük ölçekli yatırımcılara yeni konut projeleri için çağrıda bulundu. 

İzmirli depremzedelerden emlak vergisi alınmayacak!

İzmirli depremzedelerin emlak vergisi ödemesi meclise taşınıyor. İZDEDA Başkanı Haydar Özkan, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in getirilecek önerge ile orta ve ağır hasarlı konutlardan emlak vergisi alınmasını engellemeyi planladığını dile getirdi.

Emlak Konut GYO'nun hisseleri uzun vadede kazandıracak!

Tera Yatırım Uluslararası Piyasalar Stratejisti Mehmet Bilal Bircan, Emlak Konut GYO'nun hisselerinin orta ve uzun vadede kazandıracağını söyledi. 

Emlak Konut GYO Avrupark'ın kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO'nun projelerinden Avrupark'ta 655 ada 1 parsel 32 derslikli ortaöğretim tesisinin kısmi kesin kabulü yapıldı. Kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı. 

Dereli Emlak Ortağı Osman Yıldız Haberi

Dereli Emlak Ortağı Osman Yıldız

Dereli Emlak Ortağı Osman Yıldız, Isparta'da son 3 yılda satılık ve kiralık ev fiyatlarının, imar sorunundan dolayı adeta uçtuğunu ve satılık evlerde ortalama metrekare fiyatının 3 bin lira olduğunu söyledi. Yıldız, "Bin 400 lira asgari ücret alan kişiden bin lira ev kirası istemeye biz de utanıyoruz" diye konuştu. 

Son yıllarda Isparta'da satılık ve kiralık ev fiyatları, gerek kentsel dönüşüm gerekse öğrenci sayısının her geçen yıl artması nedeniyle artmaya devam ediyor. 


YILDIZ; "ISPARTA'DA ARSA BULMAK ÇOK ZOR" 

Dereli Emlak Ortağı Osman Yıldız, artışı, ev yapılacak arsa bulunamamasına ve üniversite öğrencilerinin konusuna bağladı. Kentte son yıllarda bir de kentsel dönüşüm olayının başladığını kaydeden Yıldız, şuanda kiralık ev bulmakta büyük sıkıntı yaşadığını belirterek; "Arsa payları Isparta'da çok yüksek. Bunda dolayı da arsanın olmayışı konut alanını...