02 / 05 / 2024

dereye hafriyat dökme

dereye hafriyat dökme

Muğla'da, Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin inşaat çalışmaları sırasında çıkan hafriyatın dere yatağına dökülmesi tepkilere yol açtı. Kaymakamlık konuyla ilgili olarak çalışma yapıyor.

Zeytinde yaşanan 'yok yılı' zeytinyağına nasıl yansıyacak? Sıkıntı yaşanacak mı?

Ulusal Zeytin ve Zeytinyağı Konseyi Başkanı Mustafa Tan, dökme ve varilli zeytinyağı ihracatına yönelik ilave tedbirlerin artırılmasına yönelik bir takım değerlendirmede bulundu. İşte haberin ayrıntıları...

İhracatı yasaklanan zeytinyağı depolarda bozulmaya başladı!

Dökme ve varilli zeytinyağı ihracatına yasak getirilmesinin ardından depolarda kalan yağ bozulmaya başladı. Sektör temsilcileri, hâlihazırda yaklaşık 150 bin ton yağın depolarda sıcaklar nedeniyle bozulmaya başladığını ifade ediyor.

Son dakika! Zeytinyağı ihracatı yasaklandı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, dökme ve varilli zeytinyağı ihracatı, 1 Ağustos 2023 tarihinden itibaren 31 Ekim 2023 tarihine kadar yasaklandı. İşte detaylar...

Zeytin üretiminde korkutan gelişme! 1 litre zeytinyağı 350 TL'ye, zeytin kg 400 TL'ye çıkabilir!

Avrupa'daki zeytin ve zeytinyağı üretimi kuraklık krizine girmesinin ardından gözler Türkiye'ye çevrildi. Bu kapsamda zeytin üreticileri, dökme zeytinyağı ihracatına kısıtlama talep etti. İşte detaylar...

İzak Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İzak Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Çetin Yılmaz tarafından kuruldu.

Hgh Hafriyat İnşaat Ve Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hgh Hafriyat İnşaat Ve Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Şeker tarafından kuruldu.

Zak Yapı Ve İnşaat Hafriyat Nakliyat Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zak Yapı Ve İnşaat Hafriyat Nakliyat Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cemil Kılıç tarafından kuruldu.

Benhur Hafriyat İnşaat İç Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Benhur Hafriyat İnşaat İç Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Maltepe'de Benhur Bayrak tarafından kuruldu.

Çakıroğulları Elektrik Enerji Hafriyat Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğulları Elektrik Enerji Hafriyat Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Enver Dursun ve Hüseyin Dursun ortaklığında kuruldu.

Worm Hafriyat İnşaat Nakliye Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Worm Hafriyat İnşaat Nakliye Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Serhat Çetin tarafından kuruldu.

Twitter çöktü mü? Twitter’a erişim sorunu düzeldi mi? 14 Temmuz Twitter çökme sorunu...

Sosyal paylaşım platformu Twitter'da meydana gelen erişim sorunu gündeme oturdu. Twitter çöktü mü? Twitter’a erişim sorunu düzeldi mi? İşte 14 Temmuz Twitter çökme sorununun detayları...

Brs 2 İnşaat Malz.Alım Satım Hafriyat Nakliye Oto Yedek Parça Ve Madeni Yağlar Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Brs 2 İnşaat Malz.Alım Satım Hafriyat Nakliye Oto Yedek Parça Ve Madeni Yağlar Dış Tic.Ltd.Şti. Arnavutköy'de Bülent Deli tarafından kuruldu.

Türkiye İMSAD Başkanı Küçükoğlu: Bazı bölgelerde döküm alanları hafriyat dağına dönüştü!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Başkanı Tayfun Küçükoğlu yaptığı açıklamada bugün bazı bölgelerimizde döküm alanları artık hafriyat dağına dönüştüğünü söyleyerek, "İnşaat atık yönetiminde kendimizi geliştirmeliyiz." dedi.

dereye hafriyat dökme Haberi

dereye hafriyat dökme

Muğla'nın yeni kurulan ilçesi Menteşe'de, 500 yataklı Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin inşaat çalışmaları devam ediyor. KDV hariç 114 milyon 274 bin liraya ihaleyi kazanan özel firma, ilk kepçeyi bu ayın başında vurdu. 


İhale şartnamesine göre 750 iş gününde inşaatı bitirmesi gereken firmanın, çalışma sırasında çıkan hafriyatı kamyonlarla Kötekli Mahallesindeki ormanlık alandaki dere yatağına dökmesi büyük tepki çekti. Obam Sitesi Sakinleri, 23 Temmuz 2014 tarihinde, "Aşırı yağış sonucu oluşabilecek selin, gidecek yeri olmadığından faciaya yol açabileceği" gerekçesiyle Menteşe Kaymakamlığı'na başvurdu. Kaymakamlık, Menteşe Belediyesi ile DSİ'ye resmi yazı yazarak sorunun çözülmesini istedi. DSİ, "Dere yataklarının üzeri kesinlikle kapatılamaz" cevabı verirken, Belediye ise "imarda yerin yeşil alan olarak gözüktüğü için doldurulmasının sakıncanın olmadığı" yanıtı verdi. 


HEM SEL TEHDİDİ HEM GÖRÜNTÜ KİRLİLİĞİ 


Site...