21 / 05 / 2024

Derimod şubeleri

Derimod şubeleri

Derimod Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Zaim, 2020'de yüzde 20 büyüyeceklerini, yurt dışında 8, yurt içinde ise 2-3 mağaza açacaklarını açıkladı. "Biraz daha istikrar olursa Avrupa'ya açılacağız" diyen iş insanı Avrupa caddelerinde Derimod mağazalarını görmeyi planlıyor.

Ümit Zaim kimdir? Ümit Zaim'in çocuğu var mı?

Derimod’un kurucusu ve yönetim kurulu başkanı olarak bilinen Ümit Zaim kimdir? Ümit Zaim'in çocuğu var mı? İşte ayrıntılar...

Bireysel Emeklilik iptali nasıl yapılır? BES nasıl iptal edilir?

Bireysel Emeklilik iptal işlemi banka şubeleri ve Bireysel Emeklilik birimleriyle gerçekleştirilir. İşte detaylar...

Bu bankalar 36 ay vadeli 50 bin lira kredi veriyor! İşte bankaların ihtiyaç kredi faiz oranları...

Bankaların ihtiyaç ve tüketici kredi tutarları vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Nisan ayına girmemizle birlikte bankalardan yeni kampanya açıklamaları gelmeye devam ediyor. Bankalar ödeme takvimine ilişkin ayrıntıları internet şubeleri üzerinden paylaşıyor. İşte bankaların ihtiyaç kredi faiz or

Derimod’da indirimin indirimi! İşte 9 Eylül 2022 fiyat listesi

Derimod’da büyük final indirimleri başladı. Kadın, erkek ayakkabı ve çantalarda ikinci ürüne yüzde 30 indirim fırsatı. İşte indirimden faydalanacak indirimli ürünler.

Derimod’dan kaçırılmayacak kampanya! Efsane başladı

Derimod’un efsane kampanya başladı! Eski deri ceketini getir, anında kasada 1000 TL indirimle yenisini götür. Yazın bitişi sonbaharın yavaş yavaş gelmesiyle birlikte deri ceketler ve hırkalar da ufak ufak kaldırıldıkları dolaplardan çıkmaya başladı.

1400 Markette indirim başladı! Tarım Kredi Market nerede, hangi illerde bulunuyor? Tarım Kredi Market şubeleri nerede?

Vatandaşın temel gıda ve temel ihtiyaç ürünleri için beklediği indirim bugün itibariyle başlıyor. Tarım Kredi Kooperetifleri Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla yaklaşık 30 ürüne indirim yapacak. Peki, Tarım Kredi Kooperatifleri hangi şehirlerde bulunuyor? İşte il il listesi...

Tarım Kredi Market hangi illerde var? En yakın Tarım Kredi Kooperatif Market şubeleri nerede? Dev indirim geliyor!

Vatandaşın temel gıda ve temel ihtiyaç ürünleri için beklediği indirim haberi geldi. Tarım Kredi Kooperetifleri Cumhurbaşkanı'nın talimatıyla yaklaşık 30 ürüne indirim yapacak. Peki Tarım Kredi Marketleri hangi şehirlerde bulunuyor? İşte il il listesi...

Derimod’da yüzde 50 indirim! Bu fırsat kaçmaz!

Derimod’da bu yaz çok başka geçecek! Deri ceketten ayakkabı ve çantaya kadar birebirinden başka ürünlerin yer aldığı Derimod yepyeni kampanyasıyla karşımızda. Derimod’da şimdi indirim zamanı. Derimod indirime girmişken tüm indirimlerine ek fırsat ürünlerinde 2. Ürüne %30 indirim fırsatı sunuyor. Bun

Konut fiyatları neden artıyor? İşte merak edilen o sorunun yanıtı!

Türkiye’nin ilk global gayrimenkul şirketi olan Redstone'un Bostanlı ve Bağdat Caddesi şubeleri açıldı. Açılışa katılan Yönetim Kurulu Başkanı Evrim Kırmızıtaş Başaran sektörle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Ev kiraları işçilerin ücretleriyle yarışıyor!

DİSK’e bağlı Genel-İş Sendikası Diyarbakır Şubeleri yaptığı açıklamada, "Market harcamaları bir önceki yıla göre iki katından fazla artmıştır. Elektrik faturaları tam bir soyguna dönüşmüştür. Ev kiraları işçilerin ücretleri ile yarışır seviyeye gelmiştir” ifadelerini kullandı.

Yapı Kredi Koray GYO'nun yeni adı Koray GYO oldu!

Yapı Kredi Koray GYO Esas Sözleşmesi'nin merkez ve şubeleri başlıklı 2. maddesi uyarınca şirketin ünvanı Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. olarak açıklandı. 

Yapı Kredi Koray GYO'nun şirket merkezi Beşiktaş'a taşındı!

Yapı Kredi Koray GYO Esas Sözleşmesi'nin merkez ve şubeleri başlıklı 4. maddesi uyarınca şirket merkezi Beşiktaş'a taşındı. 

Happy Moon's yıl sonuna kadar 13 şube açacak!

Happy Moon’s Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Aymutlu, koronavirüs salgını sürecini fırsata çevirmek amacıyla gerçekleştirdikleri yatırımlara ilişkin konuştu. Aymutlu, yeni açılacak şubeleri açıkladı.

Derimod şubeleri Haberi

Derimod şubeleri

Sermaye artırımıyla sektörün içinde bulunduğu zor dönemde güç toplayan şirket, tedarikçilerini de unutmadı. Ümit Zaim, bundan sonra içeride daha az mağaza açacaklarını, ancak yurt dışında büyümelerini sürdüreceklerini söylüyor. Balkanlar ile Orta Doğu'ya odaklanacaklarını belirten is insanı, "Biraz istikrar olsa Avrupa'ya açılacağız" diye konuşuyor. Derimod mağazalarını Avrupa caddelerinde görmeyi hayal ettiğini de söylüyor. Capital Dergisi'nden Ebru Fırat'ın haberine göre; Derimod Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Zaim ile gerçekleştirilen sohbetin detayları ise şöyle:

1- Bir önceki yıla dönersek... 2019'u nasıl bitirdiniz?
2019'u, bütçemizin paralelinde 500 milyon TL ciroyla kapattık. Türkiye'de 93. yurt dışında da 12 mağazamız var. Birebir mağazalarda yüzde 25 büyüdük. Ciromuzun yüzde 65'i ayakkabı ve çantadan, yüzde 35 i de deri ceketten geliyor. Deri cekette pek rakibimiz yok. ayakkabı...