14 / 05 / 2024

Derin Ekonomi dergisi

Derin Ekonomi dergisi

Türkiye’nin ilk uluslararası ekonomi politik dergisi Derin Ekonomi’nin Temmuz 2017 sayısında Dünya Ekonomisine yön veren 100 şehire yer verildi.

Küresel konut krizi kapıda! Konut fiyatları ne olacak? Ev alacakları da ev sahiplerini de ilgilendiriyor!

Kapakları ile çok konuşulan Londra merkezli haftalık haber, uluslararası ilişkiler ve ekonomi dergisi The Economist, küresel konut krizinin kapıda olduğunu belirtti. İşte ayrıntılar...

Ekonomi dünyasını yasa boğan ölüm

Eski Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Gazi Erçel vefat etti. Erçel'in vefatı ekonomi camiasında da derin bir üzüntü yarattı.

Osmangazi Köprüsü dünya basınında!

Ünlü İngiliz ekonomi dergisi The Economist, Osmangazi Köprüsü ve diğer yap işlet devret projeleri için devletin yaklaşık 150 milyar dolarlık gelir garantisi sağladığını, Türk Lirası'ndaki değer kaybıyla birlikte faturanın da kabardığını yazdı.

Didem Hiçyorulmazlar 50 etkin CMO arasında!

Akiş GYO Satış Pazarlama Direktörü Didem Hiçyorulmazlar, Global Fortune Ekonomi Dergisi'nin 2019 yılında yaptığı ve Fortune 500 Listesi tarafından yayınlanan  ''CMO Çalışma 2019 Anketi''ne göre 50 etkin CMO arasında yer aldı. 

Arjantin yabancı fonların ekonomi politikalarını belirlemesine izin vermeyecek!

Arjantin Ekonomi Bakanı Guzman, ülkenin derin bir ekonomik ve sosyal kriz yaşadığını belirterek, "Yabancı yatırım fonlarının ekonomi politikalarını belirlemesine izin verilmeyecek." dedi.

Sur Yapı Capital 500 listesinde 251'nci sırada!

Türkiye’de ilk defa ekonomi dergisi Capital tarafından gerçekleştirilen, en büyük 500 özel şirketin sıralandığı "Capital 500" listesinde Sur Yapı 251'nci sırada yerini aldı. 

Türkiye Girişimcilik Zirvesi gerçekleşti!

Türkiye'nin en çok satan haftalık ekonomi dergisi Para Dergisi tarafından düzenlenen ve Türkiye Melek Yatırımcılar Derneği’nin desteklediği Türkiye Girişimcilik Zirvesi geçen hafta gerçekleşti. İşte zirveden satır başları...

Rönesans İnşaat Rusya'nın 84'ncü büyük özel şirketi oldu!

Ekonomi dergisi Forbes tarafından açıklanan "Rusya'nın en büyük özel şirketleri" listesinde Rönesans İnşaat yerini aldı. Rönesans İnşaat Rusya'nın 84'ncü büyük özel şirketi oldu.

Dünya Ekonomisine Yön Veren 100 Şehir!

Türkiye’nin ilk uluslararası ekonomi politik dergisi Derin Ekonomi’nin Temmuz 2017 sayısında Dünya Ekonomisine yön veren 100 şehire yer verildi.

Ali Ağaoğlu, Arabian Business dergisine kapak oldu!

Dünyaca ünlü milyarderlerle röportajlar yapan Ortadoğu’nun en güçlü ekonomi dergisi Arabian Business, ille kez bir Türk işadamını kapağına taşıdı.

FORTUNE 500 2016 sonuçları açıklandı!

Dünyaca ünlü ekonomi dergisi Fortune'nun, Türkiye'nin en büyük 500 şirketini belirlediği "Fortune500" 2016 yılı sonuçları açıklandı.

Beliz Sarıyer evinin kapılarını Şamdan Dergisi'ne açtı!

Tasarımcı Derin Sarıyer'in eşi, iç mimar Beliz Sarıyer ailesine ait Bodrum-Yalıkavak'taki evinin kapılarını Şamdan Dergisi'ne açtı. Beliz Sarıyer ''Annem İge Köprülü'ye ait olan bu evi yaz-kış kullanıyoruz'' dedi.

Ekonomi Kıbrıs Prestige dergisinin Nisan sayısı yayında!

Kıbrıs’ın tek ekonomi ve iş dünyası dergisi Ekonomi Kıbrıs Prestige, Nisan ayını yatırım başlıklarıyla karşılıyor. Cityscape Turkey’de yoğun ilgi gören KKTC emlaklarıyla ilgili görüşler, yorumlar ve eleştiriler Ekonomi Kıbrıs Prestige’de...

Derin Ekonomi dergisi Haberi

Derin Ekonomi dergisi

Türkiye’nin ilk uluslararası ekonomi politik dergisi Derin Ekonomi’nin Temmuz 2017 sayısı yine dopdolu. Derginin ‘Dünya Ekonomisine Yön Veren 100 Şehir’ başlıklı kapak dosyası; yurtdışına yatırım yapmak isteyen müteşebbisler, yeni pazarlar arayan ihracatçılar, eğitim almak isteyen öğrenciler ve dünyanın güncel ekonomik gidişatını anlamak isteyen okurlar için vazgeçilmez bir kaynak niteliğinde.


Dünya ekonomisi baş döndürücü bir hızla küreselleşiyor. Bu hızlı küreselleşme dalgasına devletler kadar şehirler de öncülük ediyor. Beş kıtaya yayılmış 600 önemli şehir, global ekonomideki yakınlaşmanın yapıtaşlarını döşüyor. Bu şehirlerin içinden en önemli 100’ü geniş nüfusları, büyük ekonomik kapasiteleri, yenilikçi bakış açıları ve ortaya koydukları akıllı şehir uygulamalarıyla dünyadaki dönüşüme liderlik ediyor.


DEĞİŞİMİN YAPITAŞI KENTLER


Küresel olan her şeyin yerelin ayağına gelmesi, şehirler cephesinde işin rengini değiştirdi. Küçük bir şehirden global ölçeğe uzanabilmek...